FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zna nas Hamza ocam, samo ga Dudic zavalio na krilu bruda, na spicu je najbolji igrac lige, ide hladno na 15+
YEBO TE ONAJ KO TE DOVEDE U SARAJEVO
YEBO TE ONAJ KO TE DOVEDE U SARAJEVO
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Mrsko derpasima da igraju po kisi,imal vise navijaca da im se hebu majke,sestre,mrtvi i zivi?
E jbt sad vala nema stvarno smisla
Pa Catakovicu zicer covjece.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
I ja sam za to da Hadzic ide, ali molim te objasni zasto je Emir kriv što ovim klocevima treba 10 zicera da daju jedan gol?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:43Hvala Mirvicu samo ostavi celavog,yebem li vam pleme obojici,na sta spade klub da se neka sloboda vadi na nama![]()
- SarajevoForza
- Kontakt:
Tek sad vidjeh situaciju kod gola, Bože sačuvaj hahahaha bilo da nam ovo rade slučajno ili namjerno ovo je jad od lige, a opet kakva država takva i liga.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ubacuj Dala ,da nas vadi !! Izgibosmo !!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma najbolji spic lige Gospodina mi, Romi davao golove, mi ga.oteli Mancesteru 

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Gore od utakmice je ovo smece ovde citati.svaka utakmice se jeb. po igracima. i kad da gol pusi se kurc istim.
Jel bio offside kod njihovog gola
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Taman malo proigrali, kad poluvrijeme. Jbg, ne da se.
Emir ih doveo?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:50I ja sam za to da Hadzic ide, ali molim te objasni zasto je Emir kriv što ovim klocevima treba 10 zicera da daju jedan gol?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:43Hvala Mirvicu samo ostavi celavog,yebem li vam pleme obojici,na sta spade klub da se neka sloboda vadi na nama![]()
1946-1987
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Musa napolje Tomaševic unutra,mislio sam da nikad necu reci to ali dobar je i Tomasevic kad gledam Musu kako je odigrao.Boze sacuvaj,reakcija kod gola i izbijanje,sve ostalo
Mustafic u juniorima nije prevaga,bukvalno sta igra taj frajer,Avramovski se lomi u dva smjera,mora dolaziti po lopte jel od Mustafica nikakve koristi nemas u vezi,jbt onaj ko te doveo.
Velkoski u najgorem izdanju je bio korisniji od Dzafica.
Odbrana nam je sigurno najgora u ligi,al to bez dileme.

Mustafic u juniorima nije prevaga,bukvalno sta igra taj frajer,Avramovski se lomi u dva smjera,mora dolaziti po lopte jel od Mustafica nikakve koristi nemas u vezi,jbt onaj ko te doveo.
Velkoski u najgorem izdanju je bio korisniji od Dzafica.
Odbrana nam je sigurno najgora u ligi,al to bez dileme.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Pa ko je doveo kloceve,kakvo je to pitanje boga ti?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:50I ja sam za to da Hadzic ide, ali molim te objasni zasto je Emir kriv što ovim klocevima treba 10 zicera da daju jedan gol?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:43Hvala Mirvicu samo ostavi celavog,yebem li vam pleme obojici,na sta spade klub da se neka sloboda vadi na nama![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Moze se ovo preokrenuti samo treba biti normalanu zavrsnicama. Mi ili komplikujemo ili lopta jedva dodje do gola ili nabiju pod oblake. A ako nekad i naprave sve kako treba onda se isprijeci stativa/prečka 
U drugom odmah Ikica i Nardina unutra sve u napad oba Sloboda je jad.

U drugom odmah Ikica i Nardina unutra sve u napad oba Sloboda je jad.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 05 nov 2022, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta se cudis i mersi se ovako psuje kad promasi 1 na 1...momak zadnje 3 tekme 3 gola a zabit ce ga i danas aBd
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sve su ovo kvazi igračine na sve i jednog se svrshavalo na forumu tkd on je uradio svoj posao i doveo "dobre" igrače. Ko bi znao kakvi će klocevi postatleo1946 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:52Emir ih doveo?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:50I ja sam za to da Hadzic ide, ali molim te objasni zasto je Emir kriv što ovim klocevima treba 10 zicera da daju jedan gol?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:43Hvala Mirvicu samo ostavi celavog,yebem li vam pleme obojici,na sta spade klub da se neka sloboda vadi na nama![]()