FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zna nas Hamza ocam, samo ga Dudic zavalio na krilu bruda, na spicu je najbolji igrac lige, ide hladno na 15+
YEBO TE ONAJ KO TE DOVEDE U SARAJEVO
YEBO TE ONAJ KO TE DOVEDE U SARAJEVO
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Mrsko derpasima da igraju po kisi,imal vise navijaca da im se hebu majke,sestre,mrtvi i zivi?
E jbt sad vala nema stvarno smisla
Pa Catakovicu zicer covjece.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
I ja sam za to da Hadzic ide, ali molim te objasni zasto je Emir kriv što ovim klocevima treba 10 zicera da daju jedan gol?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:43Hvala Mirvicu samo ostavi celavog,yebem li vam pleme obojici,na sta spade klub da se neka sloboda vadi na nama![]()
- SarajevoForza
- Kontakt:
Tek sad vidjeh situaciju kod gola, Bože sačuvaj hahahaha bilo da nam ovo rade slučajno ili namjerno ovo je jad od lige, a opet kakva država takva i liga.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ubacuj Dala ,da nas vadi !! Izgibosmo !!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma najbolji spic lige Gospodina mi, Romi davao golove, mi ga.oteli Mancesteru 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Gore od utakmice je ovo smece ovde citati.svaka utakmice se jeb. po igracima. i kad da gol pusi se kurc istim.
Jel bio offside kod njihovog gola
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Taman malo proigrali, kad poluvrijeme. Jbg, ne da se.
Emir ih doveo?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:50I ja sam za to da Hadzic ide, ali molim te objasni zasto je Emir kriv što ovim klocevima treba 10 zicera da daju jedan gol?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:43Hvala Mirvicu samo ostavi celavog,yebem li vam pleme obojici,na sta spade klub da se neka sloboda vadi na nama![]()
1946-1987
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Musa napolje Tomaševic unutra,mislio sam da nikad necu reci to ali dobar je i Tomasevic kad gledam Musu kako je odigrao.Boze sacuvaj,reakcija kod gola i izbijanje,sve ostalo
Mustafic u juniorima nije prevaga,bukvalno sta igra taj frajer,Avramovski se lomi u dva smjera,mora dolaziti po lopte jel od Mustafica nikakve koristi nemas u vezi,jbt onaj ko te doveo.
Velkoski u najgorem izdanju je bio korisniji od Dzafica.
Odbrana nam je sigurno najgora u ligi,al to bez dileme.

Mustafic u juniorima nije prevaga,bukvalno sta igra taj frajer,Avramovski se lomi u dva smjera,mora dolaziti po lopte jel od Mustafica nikakve koristi nemas u vezi,jbt onaj ko te doveo.
Velkoski u najgorem izdanju je bio korisniji od Dzafica.
Odbrana nam je sigurno najgora u ligi,al to bez dileme.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Pa ko je doveo kloceve,kakvo je to pitanje boga ti?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:50I ja sam za to da Hadzic ide, ali molim te objasni zasto je Emir kriv što ovim klocevima treba 10 zicera da daju jedan gol?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:43Hvala Mirvicu samo ostavi celavog,yebem li vam pleme obojici,na sta spade klub da se neka sloboda vadi na nama![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Moze se ovo preokrenuti samo treba biti normalanu zavrsnicama. Mi ili komplikujemo ili lopta jedva dodje do gola ili nabiju pod oblake. A ako nekad i naprave sve kako treba onda se isprijeci stativa/prečka 
U drugom odmah Ikica i Nardina unutra sve u napad oba Sloboda je jad.

U drugom odmah Ikica i Nardina unutra sve u napad oba Sloboda je jad.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 05 nov 2022, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta se cudis i mersi se ovako psuje kad promasi 1 na 1...momak zadnje 3 tekme 3 gola a zabit ce ga i danas aBd
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sve su ovo kvazi igračine na sve i jednog se svrshavalo na forumu tkd on je uradio svoj posao i doveo "dobre" igrače. Ko bi znao kakvi će klocevi postatleo1946 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:52Emir ih doveo?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:50I ja sam za to da Hadzic ide, ali molim te objasni zasto je Emir kriv što ovim klocevima treba 10 zicera da daju jedan gol?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:43Hvala Mirvicu samo ostavi celavog,yebem li vam pleme obojici,na sta spade klub da se neka sloboda vadi na nama![]()
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 23 gosta.