NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

RubikovaKocka
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la RubikovaKocka » 05 nov 2022, 10:36

Nulatridva je napisao/la:
05 nov 2022, 09:12
RubikovaKocka je napisao/la:
05 nov 2022, 08:24
limvolikce1945 je napisao/la:
05 nov 2022, 08:04
Sve je to ok, znamo ko daje najviše novca, ne morate to napominjati, zna se sve... i tih 100 momaka s juga ne bi mogli ništa bez mnogih ljudi u lancu koji nisu s juga i prestanite više s tim "ovi spasili - ovi nisu". Čelik su spasili Zeničani, pravi i istinski, ovo što ih je još ostalo zajedno sa dijasporom.
Bravo. Ne treba nam ovo sortiranje i dizanje jednog dijela navijača koji pomažu klub. Simpatizeri kluba daju mnogo više, prvenstveno kroz članarine pa i ostale akcije. Jednostavno ne treba o tome pričati i potencirati ko koliko daje i pomaze.

btw. Da li će izaci spisak ljudi koji su clanovi kluba za 2022 na web stranici kao pred kraj prosle godine ?
Naravno da ne treba, al ne treba niti ovakva priča protiv tih istih Robijaša...Kada se počne pričati protiv tih istih Robijaša, nadajte se i sortiranje kako ti kažeš...
Svi na Bilino!!!
Slažem se. Ne treba nam "zla krv" izmedju nas samih. Ali ova priča i neko razdvajanje ne pije vode, jer ti imaš "Robijaša" koji nisu članovi kluba, a isti taj simpatizer ili navijač sa zapada je član kluba i dao je 60KM.

Zapad u napad !

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 05 nov 2022, 10:43

dinodino2019 je napisao/la:
05 nov 2022, 10:03
Steelman je napisao/la:
05 nov 2022, 10:00
Da ja svaka kazna trenutno udar na klub, jeste. Medjutim, nakon dugo vremena se desila jedna tekma koja dolikuje renomeu kluba i ambijent na stadionu u ovom trenutku je bio na istom nivou. Svi su doprinijeli tome, i simpatizeri i navijaci na jugu ukljucujuci i njihovu bakljadu. Kad se nekad za 10ak godina sjetis te tekme, nesto bi falilo bez dekora na stadiona, ukljucujuci i bakljadu. Jest klub kaznjen, ali ne treba okretati na negativu, jer to se na Bilinom i u Zenici, koja ima i navijacku tradiciju nece i ne moze nikad iskorijeniti niti treba. Meni je apsurdno da neko ko je Zenicanin, pa isao i na jug nekad i ide na stadion, a ne shvata to.

Baklja ce uvijek davati smek pravom fudbalu sa puno strasti, a biti u kontri modernom fudbalu od kojeg zele napraviti da je samo biznis i pozoriste. Poceli su kaznjavati kartonima i lijep dribling. Htjeli su Superligu, imas prvenstvo u Kataru, a sve za lovu mimo interesa igre. Neki pa i u Zenici bi progutali da Čelika nema. Sve protiv srzi fudbala, a kad baklje ne bude znaci da je i fudbal skroz umro. I da ne duzim, taj plamen dok gori i fudbal je iole ziv. Dok ima te emocije i strasti i Čelik je tu da bude zauvijek. Klub i u trenutno teskoj situaciji bi morao podnijeti ovakvu kaznu, ali samo za prilike kad to ima smisla raditi. One treba da su rijetkost, ali nekad mora. Zenica bez Čelika, Čelik bez Robijaša, Robijaši bez bakljade... Ne ide i ne treba ici tim vrijednostima u kontru, ali treba sve svesti na mjeru u interesu kluba dok je ovakva situacija.

Osudjivao sam nepotreban upad u teren u datom trenutku, ali ovo ne mogu, jer osudjivanje bakljade na ovakvoj tekmi je kao i da zelis ugasiti emociju i strast kad to vrijedi. Naravno, slazem se da u ovakvoj situaciji gdje klub kuburi s finansijama to nazalost treba biti rijetkost. Robijasi su se dugo pridrzavali da ne koriste baklje zbog kluba i to treba postovati. Naravno i svaku pomoc od svakog simpatizera treba postovati. Sigurno da ne treba bezveze nabijati kazne klubu, ali kad vrijedi onda nek sve gori.

Ovo sto spominje limvolikce1945 da bi sad bio i fol da grupa skupi pare za tu kaznu bi bio dzekovski u interesu kluba. Medjutim, to je do njih.

I sto sve ovo pisem, svako ko pomaze klubu ne bi trebao uzeti za razlog bakljadu na ovakvoj tekmi kao izgovor da to vise ne cini nego cak stavise upravo i pomazemo klub da bi bilo sretno Bilino. Moramo sad sve svesti na mjeru nazalost i problem jest kad se naprave gluposti bez potrebe, ali ovo nije negativna prica kad ima mjeru. Postoje situacije kad nesto treba i progutati kad vec postoje situacije i kad treba kritikovati i pohvaliti. Čelik je dusa i srce Zenice! Idemo danas s pozitivnim stavom na Bilino u inat nepravdi koja mu se desava!

SVI NA BILINO! LIMVO LIKČE!
Baklje su gorile i na istoku i zapadu i jugu
Nemoj ba zaje.bavati. Prva stvar je da za onakvu tekmu podrzavam bakljadu, pa i u ovakvoj situaciji u kojoj se klub nalazi, jer je upotpunilo finu pricu bez obzira na kaznu, ali zna se na ciju inicijativu su ljudi na drugim tribinama palili, cija je organizacija itd. Ne treba predstavljati kako nije, sva srz je u postu koji si citirao. Fokus je na danasnjoj tekmi i treba se okrenuti tome.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 05 nov 2022, 10:45

Ako bude 1000 danas ja zadovoljan
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 05 nov 2022, 10:49

dinodino2019 je napisao/la:
05 nov 2022, 10:45
Ako bude 1000 danas ja zadovoljan
Ako bude 1000, ne vidim svrhu našeg postojanja kao kluba.
Dosta je izgovora. Te termin, te vrijeme, te ovo te ono.
Ima zapad, pokrivena tribina, ne vidim u cemu je problem ?

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 05 nov 2022, 10:55

1000 max jer Zeničanin više voli srat i pametovat iz toplog i govorit vidi onih klošara s juga prave nam kazne, a još i po kiši navijaju. Sram ih bilo.

Hajmo jedan izazov. Svi s foruma moramo postaviti sliku s tekme.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 nov 2022, 10:55

Idemo jug 200+ i zapad 800+ ulaznica. Sve preko milje prodanih ulaznica je bonus. Idemo likCe po prvo mjesto :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 05 nov 2022, 11:16

Nema izgovora svi na Bilino
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 05 nov 2022, 12:14

Nadam se pobjedi danas da malo zaboravimo na frustraciju zbog sudskog procesa i da preuzmemo to prvo mjesto Koje nam pripada.I da li neko zna Ima li ista u vezi protesta ne treba to puno odgadjati idu hladnija vremena sve manje ljudi ce biti spremno izaci i podrzati ili cekati proljece Mozda
Celik Zenica

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 05 nov 2022, 12:21

@Steelman, malo previše romantizuješ ulogu baklji i to povezuješ sa historijatom i tradiciom Čelika i fudbala u prošlosti, a znamo da je to isključivo poslijeratna furka. Možda si previše subjektivan u tome, i to je ok. Ali Čelik je najveće svoje uspjehe ostvario bez bakljada. U prošlosti ih nije bilo, pa su se pojavile, i sasvim je prirodno da će prestatiti biti u modi, jer vremena se mijenjaju i ne vidim kako bi to moglo loše utjecati na fudbal. Ne vidim npr. šta fali engleskim navijačima kod kojih baklje nisu u modi? Još jednom da naglasim, nisam protiv bakljada ako će navijači poslije skupiti lovu i platiti kazne. I sam bih to novčano podržao, već sam rekao. Ali ova priča je licemjerna: "mi dajemo pare, mi smo spasili klub, pa smijemo i kazne praviti jer imamo pravo na to". Eh, to je ljudi moji licemjerje. Šta sutra ako Čelik stane na svoje noge i bude obrtao milione treba neko da kaže, mi imamo pravo srušiti stadion jer smo klub spasili. Nemaš pravo! Čelik je iznad svih i Čelik je svetinja i boli me svaka marku koju moj klub treba platiti, posebno u vremenu krize i posebno ako je to zbog gluposti. Ako je ćeif skup, onda ga treba u platiti - sve ostalo je licemjerstvo.

@ponosnismogovci - hoćeš sa zapada da ti slikam pun jug, ili?

A sad lagane pripreme pa na stadion! Svi na Bilino!!!
Zadnja izmjena: limvolikce1945, dana/u 05 nov 2022, 12:31, ukupno mijenjano 2 puta.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 05 nov 2022, 12:21

Danas u inat poderat Kolinu !!! Btw malo da se osvrnem na temu baklji, stava sam da je to malo demode, ok ako je neki jubieleum ili neki bitan datum ostalo sto se mene licno tice :nene:
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 nov 2022, 12:48

Dobar sastav, idemoooo po bodove!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

CeZenicaLik
Kontakt:

Post Postao/la CeZenicaLik » 05 nov 2022, 13:06

Pozdravljam Robijase i ocekujem pobjedu danas naravno uz veliku podrsku Robijasa i navijaca nasek Celika.Negohoce li biti kakva mogucnost da se utakmica prati za nas vani?Pozzz....

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 nov 2022, 13:24

slika
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 nov 2022, 13:32

Da mi je dozivit jednu utakmkcu kako treba bez sranja sa streamom, je.bo ga tito vise
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 05 nov 2022, 13:33

De sliku upali druze ybg kralj svaki put isto

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 05 nov 2022, 13:35

Hocemo li uspjet pogodit makar jednom sa ovim streamom
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 05 nov 2022, 13:36

Ne bih ni gledo sad eto, ybmu zemlju kako svaki put problem ili nema zvuka ili slike pa de ustimaj jednom brate mili

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2022, 13:37

Sad su strimovi i kod kuće problem, a ne samo u gostima :evil:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 05 nov 2022, 13:38

Vodimo 1:0

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2022, 13:38

3’ | GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL!!!

Mirsad Šijerkić postiže pogodak za rano vodstvo crno-crvenih.

NK Čelik Zenica 1-0 NK Kolina

⚠️ Ekipa Marketinga će uskoro riješiti problem s Live prenosom.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.