FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Btw. kad smo kod nase djece, Beganovic u Muri ove sezone odigrao skoro sve minute, 2 gola i 2 assista, a drugi su na tabeli. Steta sto nije otisao za vecu cifru.
Jedan grad, jedna ljubav!
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ama ljudi sta vam je kakav Dudic koji kosta kao svetog Petra kajgana.
Imamo mi i svojih ljudi koji su mozda i bolji treneri od Dudica.
Naprimjer Zlatan Nalic sa kojim smo igrali napadacki fudbal.
Covjek je dao sebe i svoj novac za opstanak Slobode.Usput taj novac mu nikada nije vracen a covjek ga i netrazi a nije ni tuzio kao ostali pizdolizci.
Uvjeren sam da bi zlatan sa svojom ljubavlju uspio sacuvati Slobodu od blamaze ispadanja u drugu ligu.Secerbegovicu probudi se iz trogodisnjeg sna pozovi Zlatana dogovorite se u ime Slobode i svih nas zaljubljenika u svetinju.
Covjek je dao sebe i svoj novac za opstanak Slobode.Usput taj novac mu nikada nije vracen a covjek ga i netrazi a nije ni tuzio kao ostali pizdolizci.
Uvjeren sam da bi zlatan sa svojom ljubavlju uspio sacuvati Slobodu od blamaze ispadanja u drugu ligu.Secerbegovicu probudi se iz trogodisnjeg sna pozovi Zlatana dogovorite se u ime Slobode i svih nas zaljubljenika u svetinju.
-
- Kontakt:
Istinatuzla075 je napisao/la: ↑04 nov 2022, 23:49Ama ljudi sta vam je kakav Dudic koji kosta kao svetog Petra kajgana.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Znaci evo i Nalic nam se nudi.. cudi me da poslije nas niko nije prepoznao takvog strucnjaka, uz onu odlicnu sekvencu koju je imao u Simin Hanu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
sa Nalicem igrali napadački nogomet?tuzla075 je napisao/la: ↑04 nov 2022, 23:49Ama ljudi sta vam je kakav Dudic koji kosta kao svetog Petra kajgana.
Sta li sam ja onda gledao...
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ako ne moze Dudic ima jos slobodnih trenera
Blaz Sliskovic
Elvir Baljic
Vlado Jagodic
Husref Musemic
Darko Nestorovic
Mirza Varesanovic
Miodrag Bodiroga
Toni Karacic
Velimir Stojnic
Zlatan Nalic
Branislav Krunic
Slobodan Starcevic
Slavko Petrovic
Boris Pavic
Blaz Sliskovic
Elvir Baljic
Vlado Jagodic
Husref Musemic
Darko Nestorovic
Mirza Varesanovic
Miodrag Bodiroga
Toni Karacic
Velimir Stojnic
Zlatan Nalic
Branislav Krunic
Slobodan Starcevic
Slavko Petrovic
Boris Pavic
Vladimir Gacinovic?admirrx je napisao/la: ↑05 nov 2022, 10:36Ako ne moze Dudic ima jos slobodnih trenera
Blaz Sliskovic
Elvir Baljic
Vlado Jagodic
Husref Musemic
Darko Nestorovic
Mirza Varesanovic
Miodrag Bodiroga
Toni Karacic
Velimir Stojnic
Zlatan Nalic
Branislav Krunic
Slobodan Starcevic
Slavko Petrovic
Boris Pavic![]()
al ostat ce nama nas jahihno ne sumnjam
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Volio bi Karacica vidit kod nas. Relativno mlad, a nije zaostao u fudbalu koji se igrao osamdesetih.admirrx je napisao/la: ↑05 nov 2022, 10:36Ako ne moze Dudic ima jos slobodnih trenera
Blaz Sliskovic
Elvir Baljic
Vlado Jagodic
Husref Musemic
Darko Nestorovic
Mirza Varesanovic
Miodrag Bodiroga
Toni Karacic
Velimir Stojnic
Zlatan Nalic
Branislav Krunic
Slobodan Starcevic
Slavko Petrovic
Boris Pavic![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Veceras svi u Mejdan podrzati rukometase.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gacinovic mislim da ima nekih problema zato je i napustio NP,od ovih gore trenera i meni je Karacic Toni nekako i najbolji izbor
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Branko Karacic je strasan trener, meni bolji od Tonija
Balja isto je jako dobar, ali Balja nece raditi u klubu koji je kao Sloboda. Ne treba covjeku zajebancija,hoce da radi kako treba.
Pavic i Nestorovic bi nas sigurno unaprijedili i znali bi raditi u sredini kao sto je Sloboda. Iako sam bolje stvari cuo o Pavicu nego o Nestorovicu.
Petrovic, Jagodic, Starcevic su garant druge lige u ovoj situaciji. Musemic, Baka su preskupi plus ne treba im Sloboda u zivotu.
I ja se slazem da je Nalic idealno rjesenje. Bili smo klub u to vrijeme, najbolja atmosfera u ekipi a znamo kakve su prijetnje dobijali i dozivljavali.
tacno kad pogledas nikad ni jedna uprava nije imala manje pritisaka, problema i svega nego ova i opet uspjeli se zakopati do kraja.
Nala najvise zbog toga sto nam treba neko da trze grad i klub , malo lazne euforije, malo patetike, malo da se saberemo oko kluba. Jer treba nam to.
Danas igramo sa Sarajevom jbt,za nekih sat vremena, a atmosfera veselija na sahranama
svako ima neke svoje momente, ali recimo meni se danas prvi put desilo u zivotu da niko nije spomenuo utakmicu, niti pitao idete li na utakmicu. Strasno sta su uradili od kluba
Balja isto je jako dobar, ali Balja nece raditi u klubu koji je kao Sloboda. Ne treba covjeku zajebancija,hoce da radi kako treba.
Pavic i Nestorovic bi nas sigurno unaprijedili i znali bi raditi u sredini kao sto je Sloboda. Iako sam bolje stvari cuo o Pavicu nego o Nestorovicu.
Petrovic, Jagodic, Starcevic su garant druge lige u ovoj situaciji. Musemic, Baka su preskupi plus ne treba im Sloboda u zivotu.
I ja se slazem da je Nalic idealno rjesenje. Bili smo klub u to vrijeme, najbolja atmosfera u ekipi a znamo kakve su prijetnje dobijali i dozivljavali.
tacno kad pogledas nikad ni jedna uprava nije imala manje pritisaka, problema i svega nego ova i opet uspjeli se zakopati do kraja.
Nala najvise zbog toga sto nam treba neko da trze grad i klub , malo lazne euforije, malo patetike, malo da se saberemo oko kluba. Jer treba nam to.
Danas igramo sa Sarajevom jbt,za nekih sat vremena, a atmosfera veselija na sahranama
svako ima neke svoje momente, ali recimo meni se danas prvi put desilo u zivotu da niko nije spomenuo utakmicu, niti pitao idete li na utakmicu. Strasno sta su uradili od kluba
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Evo od mog drustva, 3-4 covjeka kao imaju precih obaveza, par njih govore ne pada im na pamet mrznut se "za ovo". Iskreno ni meni se ne ide samom u Banovice tako da ide nesto nakoso na dasku i u kucnoj atmosferi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Eto me po tebe i hajmo. Ko ce jos s foruma?
Svrbi nas 10KM, uzivamo gledati Jahine taktike i poraze. Nasu ljubav ne kupuju titule.
075 ❤
075 ❤
Mehmedovic mora igrati?
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ispravi me, jesul on i J Osmic u prvih 11 jedina dva U21 igraca
@Beduin hvala al evo pao sam pod uticaj drustva danas
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Mehmedovic je nase probojno desno krilo, igra visok pressing i veoma brz krilni igrac. 
Vranjes ispred Komazeca, how yes no. Vranjes talodjer ubi brzinom i visokim pressingom.
Ne d'o Bog probati sa Harunom na beku, a Osmicem na desnom krilu, pa cak i u 442 formaciji protiv slabijeg protivnika. Jaha zna znanje.
Vranjes ispred Komazeca, how yes no. Vranjes talodjer ubi brzinom i visokim pressingom.
Ne d'o Bog probati sa Harunom na beku, a Osmicem na desnom krilu, pa cak i u 442 formaciji protiv slabijeg protivnika. Jaha zna znanje.
075 ❤
075 ❤
Meni je ovo 2 ko kuca.Tuga
-
- Kontakt:
Dugo nisam pisao, ali ovo je stvarno katastrofa. Nemam riječi jedino mi je žao što sam ja bio budala i mislio da ima neke nade ali sa ovim trenerom i upravom nema naprijed. Nadam se da su i istinite tvrdnje da će nas preuzeti Dudić to može bar sa rezultatskog aspekta biti dobro, a postava danas kao da ne idemo na 3 buda predali se prije utakmice. Čim Čivić igra sve je jasno već možemo upisati da će njegovom greškom biti primljen go. Zna li neko zašto opet Komazec nije u prvoj postavi, zašto onda bar Bekić nije?
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, prisonbreak i 8 gostiju.