NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 04 nov 2022, 19:57

BatistutA19 je napisao/la:
04 nov 2022, 19:06
Glupost i ovi Robijasi sto rade ,ja ne mogu link otvorit pise stranica ne postoji ali neko napisa kazna 3000KM,previse je to u ovaj vakat kad ti svaka marka bitna.To je 600 ulaznica Zapada ode u savez za kaznu i ne kontam ni njih nikako,sve se zaklinju Celik a sami sebe yebu i et odlicna prilika da kazu svi i neprijatelji kluba i sponzori i 12 igrac kome davat pare a oni da kazne placaju nasim parama i upravu su svi koji kazu tako ...UKLJUCITE MOZAK MALO NEKAD RAZMISLITE KOLIKO TO STETE DONOSI KLUBU ,PUNO VISE STETE JE TO OD 3000 KM.Daleko smo mi od toga da bezveze bacamo novac.
Razne ekipe robijasa i pojedinci koji su dio grupe, doniraju klubu daleko veci iznos na godisnjem nivou i tako vec trecu godinu. Neke stvari treba prvo izvagati prije nego se popljuje i kritikuje na forumu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dokosti
Kontakt:

Post Postao/la dokosti » 04 nov 2022, 19:57

Meni je glupost to sto pises da na jednoj takvoj utakmici ne napravis bakljadu kakva dolikuje
HZČ!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 04 nov 2022, 20:21

dokosti je napisao/la:
04 nov 2022, 19:57
Meni je glupost to sto pises da na jednoj takvoj utakmici ne napravis bakljadu kakva dolikuje
Šta dolikuje??? Kome? Šta? Jel se pisalo i pricalo na portalima,vjestima izvještajima o pobjedi kluba,borbi igrača,Durmišu ,punim tribinama ili o bakljadi??!!! Bakljadu niko nije ni spomenuo nigdje !3000 km nabila masa od 407 kockoglavih krezubih dilbera s telečim mozgom!!! SKUPI PARE SAD I PLATI KAZNU BUDITE SAD DZEKOVI, Ebo te više i grupe i podgrupe i klinci palci! Ode 30 pločica ili 5 vjernih navijača po 600 km za šta??? Za baklje hahaha koji debilizam ljudi moji!
::::SAMO ČELIK::::

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 04 nov 2022, 20:23

Truhlo je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:
04 nov 2022, 19:06
Glupost i ovi Robijasi sto rade ,ja ne mogu link otvorit pise stranica ne postoji ali neko napisa kazna 3000KM,previse je to u ovaj vakat kad ti svaka marka bitna.To je 600 ulaznica Zapada ode u savez za kaznu i ne kontam ni njih nikako,sve se zaklinju Celik a sami sebe yebu i et odlicna prilika da kazu svi i neprijatelji kluba i sponzori i 12 igrac kome davat pare a oni da kazne placaju nasim parama i upravu su svi koji kazu tako ...UKLJUCITE MOZAK MALO NEKAD RAZMISLITE KOLIKO TO STETE DONOSI KLUBU ,PUNO VISE STETE JE TO OD 3000 KM.Daleko smo mi od toga da bezveze bacamo novac.
Razne ekipe robijasa i pojedinci koji su dio grupe, doniraju klubu daleko veci iznos na godisnjem nivou i tako vec trecu godinu. Neke stvari treba prvo izvagati prije nego se popljuje i kritikuje na forumu.
Ma nije to pljuvanje svi smo mi bili Robijasi na jugu i sad smo mi Robijasi neki mozda malo iz coska a Robijasi uvjek u srcu sa Juga,.I ja sam volio bakljadu sve to stoji adrenalin ,uzivanje,radost,sreca.
Sve to stoji drug ali govorim sad npr iz neutralnog ugla nije isto razmisljanje neko ko ima 20 god a neko 40 to prvo a onda samo navlacis opet neprijatelje kluba da imaju argument kome davat pare da oni pale baklje i prave kazne i tako to isto vazi za neke 12 igrace kao npr neki kafici frizerski saloni ,zamisli covjek da 1000 a ti das na kaznu 3000 i sta ce drugo rec nego kome da dajem imas i takvih razmisljanja ,samo nemoj rec ma yebonte sponzore ne moraju ni davat.
Ovo ti dodje rintas mjesec doneses kuci krvavo zaradjeni novac i uzme ti neko iz.kuce i baci novac,jer Celik je nasa kuca.Ko ce pazit svaku marku ako necemo mi .

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 04 nov 2022, 20:25

aymo sutra po tri boda ,a sljedeca akcija kako se god zvala ja sam za
SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 04 nov 2022, 20:28

dokosti je napisao/la:
Eto odg sam Truhli pa otprilike to je to da ponovo ne pisem opet..Razumijem ja tebe iz tvog ugla ali i ti moras razumijet iz nekog neutralnig ugla da to nije samo 3000 da puno vise gubis tu od novca ,sta sutra kazu ti neki sponzori e necu ti ja davat a ti da trosis na kazne ..Svi smo mi bili Robijasi sa juga a uvjek u srcu ce mo bit ali treba i sire razmisljat a ne samo gledat pravo.

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 04 nov 2022, 23:58

zamorano je napisao/la:
04 nov 2022, 20:21
dokosti je napisao/la:
Šta dolikuje??? Kome? Šta? Jel se pisalo i pricalo na portalima,vjestima izvještajima o pobjedi kluba,borbi igrača,Durmišu ,punim tribinama ili o bakljadi??!!! Bakljadu niko nije ni spomenuo nigdje !3000 km nabila masa od 407 kockoglavih krezubih dilbera s telečim mozgom!!! SKUPI PARE SAD I PLATI KAZNU BUDITE SAD DZEKOVI, Ebo te više i grupe i podgrupe i klinci palci! Ode 30 pločica ili 5 vjernih navijača po 600 km za šta??? Za baklje hahaha koji debilizam ljudi moji!
Dolikuje šta ne dolikuje...koji je tebi više K, kako možeš sve redom pljuvati, jesi li ti isfrustrirana neka ličnost, sve dok klub stoji iza navijača, a tako navijači iza kluba nemaš pravo ovako pisati...
Pogledaj nazad na dresu koji grb stoji i tu svaka priča prestaje o tome da li je trebalo ili nije...
Prijatno...

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 05 nov 2022, 00:11

Ma @zamorano davno pokazao kakav je retard. Svi ozbiljniji klubovi u evropi u svom budžetu planiraju kazne navijača. A da si član kluba jasno bi ti iz izvještaja bilo koliko Robijaši doniraju što kroz pločice, što kroz 12. igrače, što kroz sponzorstvo klubu.

Ako si kupio dres pogledaj šta je iznad broja na leđima. Nije to besplatno tu. Zato debilu šuti i ne pravi se pametan. Da nije tih 100 ljudi na jugu, sutra bi pratio Patriot na BP. DEBILU!

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 05 nov 2022, 02:49

Haaajmo rajaaa svi na BILINOO :bih:

Digni se ZENICO, Čelik je jedan, jedini, ništa nam nije ostalo osim cvijeća po mostovima (Fudo) i Čelika (Zeničani, čaršijaneri i Robijaši). Sve ostalo je propalitet. Čelik je vječan i to će jedino opstati i biti spašeno dok je nas, živi bili pa vidjeli!!!

Zajedno do pobjede, živjeli prijatelji :opaopa: :bih:

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 05 nov 2022, 08:04

Sve je to ok, znamo ko daje najviše novca, ne morate to napominjati, zna se sve... i tih 100 momaka s juga ne bi mogli ništa bez mnogih ljudi u lancu koji nisu s juga i prestanite više s tim "ovi spasili - ovi nisu". Čelik su spasili Zeničani, pravi i istinski, ovo što ih je još ostalo zajedno sa dijasporom. Npr. na protestu je bilo daleko više ljudi nego što ih je trenutno na jugu.
Priželjkivali smo tekmu protiv Sarajeva da napunimo kasu, a 3000km je puno para za bakljadu koja kratko traje. Za nas je to puno, ne znam za druge klubove. I sad ljudi koji kupuju pločice ili su članovi mogu s pravom da se zapitaju gdje se to spržiše moje pare i ljudi imaju potpuno pravo da postavljaju ta pitanja, posebno u vremenu kada se naglašava važnost svake marke i kada se ovdje po forumu plače zbog male posjete na stadionu. Ponavljam, ljudi imaju potpuno pravo da sugerišu kako treba napraviti dodatnu akciju navijača da se skupi taj novac i plati kazna, evo ja ću prvi učestvovati u njoj iako nisam učestvovao u bakljadi. Mislim da se time šalje prava poruka koju bismo poslali za sve ljude koji nisu u ultra fazonu, ali svoj novac daju za klub, a sigurno bi i medijski odjeknulo kako navijač plaćaju kaznu koju su sami napravili. Dalo bi se to skupiti vrlo brzo, a lošu priču oko kazne za bakljadu preko noći pretvoriti u dobru priču, a to nam je sada potrebno nakon ovog sudskog masakra!

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 05 nov 2022, 08:24

limvolikce1945 je napisao/la:
05 nov 2022, 08:04
Sve je to ok, znamo ko daje najviše novca, ne morate to napominjati, zna se sve... i tih 100 momaka s juga ne bi mogli ništa bez mnogih ljudi u lancu koji nisu s juga i prestanite više s tim "ovi spasili - ovi nisu". Čelik su spasili Zeničani, pravi i istinski, ovo što ih je još ostalo zajedno sa dijasporom.
Bravo. Ne treba nam ovo sortiranje i dizanje jednog dijela navijača koji pomažu klub. Simpatizeri kluba daju mnogo više, prvenstveno kroz članarine pa i ostale akcije. Jednostavno ne treba o tome pričati i potencirati ko koliko daje i pomaze.

btw. Da li će izaci spisak ljudi koji su clanovi kluba za 2022 na web stranici kao pred kraj prosle godine ?

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 05 nov 2022, 08:34

Bahate se, bahate se...
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 05 nov 2022, 09:12

RubikovaKocka je napisao/la:
05 nov 2022, 08:24
limvolikce1945 je napisao/la:
05 nov 2022, 08:04
Sve je to ok, znamo ko daje najviše novca, ne morate to napominjati, zna se sve... i tih 100 momaka s juga ne bi mogli ništa bez mnogih ljudi u lancu koji nisu s juga i prestanite više s tim "ovi spasili - ovi nisu". Čelik su spasili Zeničani, pravi i istinski, ovo što ih je još ostalo zajedno sa dijasporom.
Bravo. Ne treba nam ovo sortiranje i dizanje jednog dijela navijača koji pomažu klub. Simpatizeri kluba daju mnogo više, prvenstveno kroz članarine pa i ostale akcije. Jednostavno ne treba o tome pričati i potencirati ko koliko daje i pomaze.

btw. Da li će izaci spisak ljudi koji su clanovi kluba za 2022 na web stranici kao pred kraj prosle godine ?
Naravno da ne treba, al ne treba niti ovakva priča protiv tih istih Robijaša...Kada se počne pričati protiv tih istih Robijaša, nadajte se i sortiranje kako ti kažeš...
Svi na Bilino!!!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2022, 09:44

Danas igra Čelik!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 05 nov 2022, 10:00

Da ja svaka kazna trenutno udar na klub, jeste. Medjutim, nakon dugo vremena se desila jedna tekma koja dolikuje renomeu kluba i ambijent na stadionu u ovom trenutku je bio na istom nivou. Svi su doprinijeli tome, i simpatizeri i navijaci na jugu ukljucujuci i njihovu bakljadu. Kad se nekad za 10ak godina sjetis te tekme, nesto bi falilo bez dekora na stadiona, ukljucujuci i bakljadu. Jest klub kaznjen, ali ne treba okretati na negativu, jer to se na Bilinom i u Zenici, koja ima i navijacku tradiciju nece i ne moze nikad iskorijeniti niti treba. Meni je apsurdno da neko ko je Zenicanin, pa isao i na jug nekad i ide na stadion, a ne shvata to.

Baklja ce uvijek davati smek pravom fudbalu sa puno strasti, a biti u kontri modernom fudbalu od kojeg zele napraviti da je samo biznis i pozoriste. Poceli su kaznjavati kartonima i lijep dribling. Htjeli su Superligu, imas prvenstvo u Kataru, a sve za lovu mimo interesa igre. Neki pa i u Zenici bi progutali da Čelika nema. Sve protiv srzi fudbala, a kad baklje ne bude znaci da je i fudbal skroz umro. I da ne duzim, taj plamen dok gori i fudbal je iole ziv. Dok ima te emocije i strasti i Čelik je tu da bude zauvijek. Klub i u trenutno teskoj situaciji bi morao podnijeti ovakvu kaznu, ali samo za prilike kad to ima smisla raditi. One treba da su rijetkost, ali nekad mora. Zenica bez Čelika, Čelik bez Robijaša, Robijaši bez bakljade... Ne ide i ne treba ici tim vrijednostima u kontru, ali treba sve svesti na mjeru u interesu kluba dok je ovakva situacija.

Osudjivao sam nepotreban upad u teren u datom trenutku, ali ovo ne mogu, jer osudjivanje bakljade na ovakvoj tekmi je kao i da zelis ugasiti emociju i strast kad to vrijedi. Naravno, slazem se da u ovakvoj situaciji gdje klub kuburi s finansijama to nazalost treba biti rijetkost. Robijasi su se dugo pridrzavali da ne koriste baklje zbog kluba i to treba postovati. Naravno i svaku pomoc od svakog simpatizera treba postovati. Sigurno da ne treba bezveze nabijati kazne klubu, ali kad vrijedi onda nek sve gori.

Ovo sto spominje limvolikce1945 da bi sad bio i fol da grupa skupi pare za tu kaznu bi bio dzekovski u interesu kluba. Medjutim, to je do njih.

I sto sve ovo pisem, svako ko pomaze klubu ne bi trebao uzeti za razlog bakljadu na ovakvoj tekmi kao izgovor da to vise ne cini nego cak stavise upravo i pomazemo klub da bi bilo sretno Bilino. Moramo sad sve svesti na mjeru nazalost i problem jest kad se naprave gluposti bez potrebe, ali ovo nije negativna prica kad ima mjeru. Postoje situacije kad nesto treba i progutati kad vec postoje situacije i kad treba kritikovati i pohvaliti. Čelik je dusa i srce Zenice! Idemo danas s pozitivnim stavom na Bilino u inat nepravdi koja mu se desava!

SVI NA BILINO! LIMVO LIKČE!
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 05 nov 2022, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 05 nov 2022, 10:01

Bas da vidim danas koliko je pravih i iskrenih navijaca koji ce doci podrzat klub u najvaznijoj utakmici
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 05 nov 2022, 10:03

Steelman je napisao/la:
05 nov 2022, 10:00
Da ja svaka kazna trenutno udar na klub, jeste. Medjutim, nakon dugo vremena se desila jedna tekma koja dolikuje renomeu kluba i ambijent na stadionu u ovom trenutku je bio na istom nivou. Svi su doprinijeli tome, i simpatizeri i navijaci na jugu ukljucujuci i njihovu bakljadu. Kad se nekad za 10ak godina sjetis te tekme, nesto bi falilo bez dekora na stadiona, ukljucujuci i bakljadu. Jest klub kaznjen, ali ne treba okretati na negativu, jer to se na Bilinom i u Zenici, koja ima i navijacku tradiciju nece i ne moze nikad iskorijeniti niti treba. Meni je apsurdno da neko ko je Zenicanin, pa isao i na jug nekad i ide na stadion, a ne shvata to.

Baklja ce uvijek davati smek pravom fudbalu sa puno strasti, a biti u kontri modernom fudbalu od kojeg zele napraviti da je samo biznis i pozoriste. Poceli su kaznjavati kartonima i lijep dribling. Htjeli su Superligu, imas prvenstvo u Kataru, a sve za lovu mimo interesa igre. Neki pa i u Zenici bi progutali da Čelika nema. Sve protiv srzi fudbala, a kad baklje ne bude znaci da je i fudbal skroz umro. I da ne duzim, taj plamen dok gori i fudbal je iole ziv. Dok ima te emocije i strasti i Čelik je tu da bude zauvijek. Klub i u trenutno teskoj situaciji bi morao podnijeti ovakvu kaznu, ali samo za prilike kad to ima smisla raditi. One treba da su rijetkost, ali nekad mora. Zenica bez Čelika, Čelik bez Robijaša, Robijaši bez bakljade... Ne ide i ne treba ici tim vrijednostima u kontru, ali treba sve svesti na mjeru u interesu kluba dok je ovakva situacija.

Osudjivao sam nepotreban upad u teren u datom trenutku, ali ovo ne mogu, jer osudjivanje bakljade na ovakvoj tekmi je kao i da zelis ugasiti emociju i strast kad to vrijedi. Naravno, slazem se da u ovakvoj situaciji gdje klub kuburi s finansijama to nazalost treba biti rijetkost. Robijasi su se dugo pridrzavali da ne koriste baklje zbog kluba i to treba postovati. Naravno i svaku pomoc od svakog simpatizera treba postovati. Sigurno da ne treba bezveze nabijati kazne klubu, ali kad vrijedi onda nek sve gori.

Ovo sto spominje limvolikce1945 da bi sad bio i fol da grupa skupi pare za tu kaznu bi bio dzekovski u interesu kluba. Medjutim, to je do njih.

I sto sve ovo pisem, svako ko pomaze klubu ne bi trebao uzeti za razlog bakljadu na ovakvoj tekmi kao izgovor da to vise ne cini nego cak stavise upravo i pomazemo klub da bi bilo sretno Bilino. Moramo sad sve svesti na mjeru nazalost i problem jest kad se naprave gluposti bez potrebe, ali ovo nije negativna prica kad ima mjeru. Postoje situacije kad nesto treba i progutati kad vec postoje situacije i kad treba kritikovati i pohvaliti. Čelik je dusa i srce Zenice! Idemo danas s pozitivnim stavom na Bilino u inat nepravdi koja mu se desava!

SVI NA BILINO! LIMVO LIKČE!
Baklje su gorile i na istoku i zapadu i jugu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 05 nov 2022, 10:10

dinodino2019 je napisao/la:
05 nov 2022, 10:01
Bas da vidim danas koliko je pravih i iskrenih navijaca koji ce doci podrzat klub u najvaznijoj utakmici
Standard brojka od 1000-1500 ljudi
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 05 nov 2022, 10:17

prisonbreak je napisao/la:
05 nov 2022, 10:10
dinodino2019 je napisao/la:
05 nov 2022, 10:01
Standard brojka od 1000-1500 ljudi
daj bože da bude ta brojka

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 05 nov 2022, 10:21

romeo je napisao/la:
05 nov 2022, 08:34
Bahate se, bahate se...
O romeo romeo da smo bogdom tebe poslušali pa stavili crticu između Čelik i Zenica mogli bi paliti koliko hoćemo. Licemjerstvo je najgora ljudska osobina i uvijek ćemo biti bahati prema takvim ljudima.

Svi na stadion!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 8 gostiju.