FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ovo je sad prava igra, balans i sve utegnuto. Iako nisam gledao live, vidio sam pregled. Sigurna rutinirana pobjeda i dobra rotacija.
Ma odmoriće i Kimih tamo u decembru.
Ovo su protivnici gdje se mora ići na pobjedu, nikad nisam protiv ovakvih protivnika za veliku rotaciju i izlazak samo da se odradi. Sinoć ipak rotacija solidna i opet pobjeda.
Na zimu dobro dovesti zamjenu za Čupu. Kako on fino gradi i izlazi na lopte, a još je i ubica postao. Ne znam koliko vi znate, ali ja to znam cijelu njegovu karijeru. On je uvijek bio jak na lopti, čak je i krilo bila njegova omiljena pozicija i tu je pružao i najbolje partije. Ali ovo što sada pruža je nešto novo i to dosad od njega nisam vidio, niti sam znao da u napadu može igrati ovako dobro.
Ma odmoriće i Kimih tamo u decembru.
Ovo su protivnici gdje se mora ići na pobjedu, nikad nisam protiv ovakvih protivnika za veliku rotaciju i izlazak samo da se odradi. Sinoć ipak rotacija solidna i opet pobjeda.
Na zimu dobro dovesti zamjenu za Čupu. Kako on fino gradi i izlazi na lopte, a još je i ubica postao. Ne znam koliko vi znate, ali ja to znam cijelu njegovu karijeru. On je uvijek bio jak na lopti, čak je i krilo bila njegova omiljena pozicija i tu je pružao i najbolje partije. Ali ovo što sada pruža je nešto novo i to dosad od njega nisam vidio, niti sam znao da u napadu može igrati ovako dobro.
Znači Brugge, Milan i dva teškaša Pool i PSG. Daj odmah Pool il PSG da znamo na čemu smo 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Samo nije PSG, nego Benfica mogući protivnik.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kada sam napisao skonto sam...

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Milan obavezno. Nikad nemam posebnu želju u ovim izvlačenjima, ali sada je žalja nikad jača.
Nećemo valjda s njima još ostati na golu Pipa Inzagija. Davno je to bilo, a i ne sviđa mi se na čemu smo s njima ostali.
Nećemo valjda s njima još ostati na golu Pipa Inzagija. Davno je to bilo, a i ne sviđa mi se na čemu smo s njima ostali.

-
- Kontakt:
Milan al dobit cemo Liverpul
Daj svaki krug najjaceg protivnika moguceg, nema kalkulacija i provlacenja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znači Neuer, Kimmich, Musiala, Sane, Gnabry, Müller, Goretzka, Coman, Upa, Lucas, Pavard, Mazra, Davies, Choupo, Mane, De Ligt i vjerovatno Stanišić. Sarr zbog povrede propušta SP, Graven vjerovatno neće ući u tim. Skromnih 17 igrača na SP, vjerovatno najviše igrača od jednog kluba na SP.The players who aren't going to the World Cup will continue to train at Säbener Straße until December 9. After the World Cup, the team will resume training on January 3rd [@kicker]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Chupo će vjerovatno dobiti produženje ugovora. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern XI against Hertha:
Neuer © -
Mazraoui, Pavard, Upamecano, Davies -
Kimmich, Goretzka -
Gnabry, Musiala, Mané -
Choupo-Moting
Cupi 50ti nastup za Bayern u Bundeski.
Neuer © -
Mazraoui, Pavard, Upamecano, Davies -
Kimmich, Goretzka -
Gnabry, Musiala, Mané -
Choupo-Moting
Cupi 50ti nastup za Bayern u Bundeski.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mane ne zna sta radi frajer.. Prelos
Ne pretjeruj, asistirao za go imao dobru priliku gdje je Christensen odlicno reagovao. Presjekao par lopti koje obecavaju.
Btw. igra bez Müllera je puno brza okomitija i ljepsa za oko. Nekad ce dobro doci njegova smirenost ali treba mu smanjit minutazu.
Btw. igra bez Müllera je puno brza okomitija i ljepsa za oko. Nekad ce dobro doci njegova smirenost ali treba mu smanjit minutazu.
Nur der FCB
Kakva reakcija golmana kod Cupinog gola 
edit: i drugi uvalja

edit: i drugi uvalja

-
- Kontakt:
Amaterizam čisti
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kakav glupan, da nije pio prije utakmice
Umjesto da sa tri razlike uđemo u drugu pol mi za par min vraćamo protivnika u igru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.