Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anonymousHD
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anonymousHD » 17 feb 2011, 12:07

slika

I ja sam kontao da je offside na prvi pogled, ali ipak su bili u liniji, zapravo Messi je bio iza njega.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 17 feb 2011, 12:09

anonymousHD je napisao/la:slika

I ja sam kontao da je offside na prvi pogled, ali ipak su bili u liniji, zapravo Messi je bio iza njega.

Ma niđe veze sa ofsajdom, ne znam zasto ljudi bezpotrebno govore neistine kad je jasno kao dan!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 feb 2011, 12:09

Bosco je napisao/la:Pogledao sam više puta i offside ne bi bio sviran u sljedećoj situaciji, a to je da kada je Pedro ošutao loptu ona se odbila Messiju bez da je dirala Pedra, ovako je dirala njega i izbacila Messija u gol šansu a on bio ispred Arsenalove odbrane ( ne znam kako to ne vidite ). Nema veze je li namjerno ili nije, pravila su pravila.
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... l-8520360/
Stopiraće se samo na 00:17 pa vidi je li Messi bio ispred Pedra. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 feb 2011, 12:12

Izgleda da ipak nije bio offside, međutim to nikako ne umanjuje pobjedu Arsenala. I većina je pokazala da uopšte ne poznaje pravilo offsidea, osim rijetkih pojedinaca. I još jedna stvar, ne razumijem kako vas se nije stid žaliti na suđenja, pa zbog onog polufinala protiv Čelzija ne biste se smjeli žaliti na suđenje u makar idućih 5 godina.

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 17 feb 2011, 12:15

Svaka čast na pobjedi lavovski ste se borili protiv Barce koja je bila bolja u prvom djelu i mogla odlučiti cijelu utakmicu,ali vi ste se borili do kraja bravo :!: :!: :!: 8-) 8-) 8-)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 feb 2011, 12:20

Jednu grešku je imao sudija, jednu. ;) Samo bih još dodao da mi je čak i drago što se kompanija poput Mandrleta nije pojavila na ovoj temi jer apsolutno su sve pokazali svojim postupkom. Za 15 dana bez obzira na pobjednika, ja ću čestitati. Ali siguran sam da ne bi propustili priliku provocirati sinoć da su pobijedili. A što se tiče Arsenala, sada i nek ispadne ja neću imati gorak okus u ustima, Arsenal je Barcelonu pobjedio fudbalski, pošteno i prije svega igrom, a ne bunkerom i podlim igrama. Meni dovoljno.

Na tvrdnje o tome da su pokradeni stavit cu samo nekoliko prigodnih smileya :lol: :lol: :mrgreen: slika slika

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 17 feb 2011, 12:29

Bosco je napisao/la:Izgleda da ipak nije bio offside, međutim to nikako ne umanjuje pobjedu Arsenala. I većina je pokazala da uopšte ne poznaje pravilo offsidea, osim rijetkih pojedinaca. I još jedna stvar, ne razumijem kako vas se nije stid žaliti na suđenja, pa zbog onog polufinala protiv Čelzija ne biste se smjeli žaliti na suđenje u makar idućih 5 godina.
E to sam htjeo cuti, jer offside nije postojao, a greske su moguce, trebali smo dati drugi gol, jer smo imali prilike!
A za Chelsea evo ti detalj iz prve utakmice sa Nou Campa pa premotaj na 1:05 i vidjet ces povlacenje Bosingve nad Henryjem u izglednoj sansi gdje bi Barcelona povela i to bi bila druga tekma na Stamford Bridgu:

A evo ti taj detalj i uvecano:
http://www.google.ba/images?q=n1xhew&hl ... 24&bih=531
Ovo niko nije pominjao, a moglo je promijeniti tok svega sto se posle desavalo!
Pa prema tome sto ti govoris o tekmi Chelsea - Barca, sinoc su trebala biti svirana bar 2 penala za Barcelonu jer pobogu dotakla je lopta igrace Arsenala dva puta u ruku u 16-tercu, kao sto se 100 puta desi u utakmici...
Razumijes sta ti pricam, uopste se ne izvlacim na suđenje, dobili ste zasluzeno, ali kad bi se bas sve moglo vidjeti, a nekad se i ne usudi svirati...
Prosle godine, takođe je bilo nekih stvarcica sa Interom, pa se nije dizala neka pretjerana frka, ali kad je u korist Barce, onda je to haos...
A u pravu si, ko gubi ima pravo da se ljuti, promasili smo svoje sanse, ko nam je kriv, a takođe to isto mogu reci za Chelsea te godine (ljudi nabrase 5-6 penala, a realno 1 je trebao svirati)!
Vidimo se opet uskoro, zelim vam puno srece, trebat ce cvam ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 feb 2011, 12:35

Ofsajd je evidentan jer se lopta ponovo odbila od pedra nakon odbrane Szcechnya i na slici je jasno vidljivo.
Dio Arsenala

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 17 feb 2011, 12:37

-Paja je napisao/la:Ofsajd je evidentan jer se lopta ponovo odbila od pedra nakon odbrane Szcechnya i na slici je jasno vidljivo.
Svjesno lazes, al ajd nek ti bude...

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 17 feb 2011, 12:39

Šta je bilo bilo je nema se više šta tu raspravljati jel bilo zaleđa ili nije :!: :!: :!: :roll: :roll: ;) ;) ;)

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 17 feb 2011, 12:41

king1000 je napisao/la:Šta je bilo bilo je nema se više šta tu raspravljati jel bilo zaleđa ili nije :!: :!: :!: :roll: :roll: ;) ;) ;)
U pravu si, ali neka se tako ponasaju kada se slicno desi i u korist Barce, nemam nista protiv!

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 17 feb 2011, 12:45

RE-SU je napisao/la:
king1000 je napisao/la:Šta je bilo bilo je nema se više šta tu raspravljati jel bilo zaleđa ili nije :!: :!: :!: :roll: :roll: ;) ;) ;)
U pravu si, ali neka se tako ponasaju kada se slicno desi i u korist Barce, nemam nista protiv!
U potpunosti se slažem sa tobom ako tako barci nešto suci provire kroz prste protiv arsenal u uzvratu treba šutjeti jer nogomet je igra u kojoj se greške svakodnevno događaju ;) ;) ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 feb 2011, 12:45

Mi se zalimo samo kad smo evidentno pokradeni, dok vi izmisljate nedosudjene penale i golove, jos neko hoce ovu sudijsku odluku da poredi sa kradjom Chelsija :lol:
Dio Arsenala

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 17 feb 2011, 12:48

-Paja je napisao/la:Mi se zalimo samo kad smo evidentno pokradeni, dok vi izmisljate nedosudjene penale i golove, jos neko hoce ovu sudijsku odluku da poredi sa kradjom Chelsija :lol:
Sa tobom nema smisla raspravljati :D

Klare

Post Postao/la Klare » 17 feb 2011, 12:51

Barca je sinoć zaslužila pobjedu. Bili su duplo bolji. Nisam ovo htio napisati, ali hoću pošto ste digli nosove k'o da vam niko ravan nije. KAKO STE SAMO JADNO IZGLEDALI NA TERENU. Ono je bilo čisto poigravanje. Igra mačke i miša.
Volio bih da prođete, da nama ostalim kasnije lakše bude, ali niste ni blizu kvaliteta Barce.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 feb 2011, 13:22

Cestitke na pobjedi,dobro ste igrali,utakmica je bila tu negdje na momente ste vi bolji bili na momente Barca,takav je fudbal da se u sekundi sve okrene,nisam sinoc ulazio na forum jel vjerujem da se sve pisalo vruce glave i mogu misliti sta se sve pisalo,ovako nemislim ni citati pa cu lakse to podnjeti :P sve u svemu cestitke i cujemo se nakon revansa jos :)

Za ovog malog Wilshera sam negdje prosle godine rekao da je najveci talenat kojeg sam gledao u zadnje vrijeme,i eto ocito momak izrasta u strasnog igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 feb 2011, 13:24

Sustina rasprave oko ponistenog gola i nedosudjenih penala na barcu nije da umanjujemo pobjedu Arsenala, nego da se pokaze kako i Barca zna biti ostecena, a da mi ne dizemo frku oko toga, ia zato sam naveo primjer utakmice protiv celzija.

ofasjad nije bio, ali nema se sudiji sta zamjeriti, normalno da covjek ovo nije mogao da vidi, penale je mogao svirati ali nije frka nikakva sto nije, sudija je bio dobar, pustao je da se igra fino, e sad sto nije priznao gol ili svirao penale, vjerovatno je i on sam mislio da je samo pitanje koliko ce jos golova Barca postici arsenalu jer je bila puno jaca i nije covjek htio da komplikuje s penalima

"Barca je sinoć zaslužila pobjedu. Bili su duplo bolji. Nisam ovo htio napisati, ali hoću pošto ste digli nosove k'o da vam niko ravan nije. KAKO STE SAMO JADNO IZGLEDALI NA TERENU. Ono je bilo čisto poigravanje. Igra mačke i miša.
Volio bih da prođete, da nama ostalim kasnije lakše bude, ali niste ni blizu kvaliteta Barce."

napokon neko objektivan, veci dio utakmice bas je bila igra macke i misa, samo sto se macka malo vise zaigrala i mis joj pobjegao. a sad ovdje neki pricaju kao je u stvari nas arsenal razvalio, al ajd, iskren da budem nisam ni ocekivao nista bolje, i da smo ih pobijedili 10 - 0, bilo bi tu raznoraznih teorija. Ovako ljudi ne mogu priznati da su pobijedili zato sto je barca se uspavala, a prije toga da su izgledali ko jetimi na terenu, i ti isti navijaci koji sad pisu budalastine sigurno su im suze na oci isle dok su gledalu svu nemoc njihove ekipe, i dok im se Messi sprdao s odbranom.

ali opet ima revans, i messi se nece sprdati, prilike ce pretvarati u golove, s obzirom kako je arsenal tanak u odbrani, bice to masakriranje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 17 feb 2011, 13:25

Klare je napisao/la:Barca je sinoć zaslužila pobjedu. Bili su duplo bolji. Nisam ovo htio napisati, ali hoću pošto ste digli nosove k'o da vam niko ravan nije. KAKO STE SAMO JADNO IZGLEDALI NA TERENU. Ono je bilo čisto poigravanje. Igra mačke i miša.
Volio bih da prođete, da nama ostalim kasnije lakše bude, ali niste ni blizu kvaliteta Barce.
Pa i mi (Chelsea)smo bili zasluzili da prodjemo u finale 2009 da nije bilo sudije koja je na kraju Barca završila u finalu.Ali nema veze samo mi nije jasno kako se smiju javljati navijači Barce,Arsenal je zasluzeno pobijedio.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 feb 2011, 13:36

Igra mačke i miša, pa pobogu vi ste imali samo posjed, po prilikama smo bili izjednačeni, zar je to toliko teško priznat ?

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 feb 2011, 13:40

BluesForever je napisao/la:
Klare je napisao/la:Barca je sinoć zaslužila pobjedu. Bili su duplo bolji. Nisam ovo htio napisati, ali hoću pošto ste digli nosove k'o da vam niko ravan nije. KAKO STE SAMO JADNO IZGLEDALI NA TERENU. Ono je bilo čisto poigravanje. Igra mačke i miša.
Pa i mi (Chelsea)smo bili zasluzili da prodjemo u finale 2009 da nije bilo sudije koja je na kraju Barca završila u finalu.Ali nema veze samo mi nije jasno kako se smiju javljati navijači Barce,Arsenal je zasluzeno pobijedio.

Vi ste zasluzili da nas tad pobijedite isto ko i mi sinoc, samo sto vi i danas dan pricate o penalima, a mi trazloge vidimo u nasoj ekipi koja se opustila, a vama ne bi nikad palo na pamet da krivite svoje igrace koji su imali tad 1 0, igraca vise (nepravedno iskljucenog), i koji nisu mogli skontati da nas pobijede posteno nego su isli na pad u 16 i trazili penale, i to nakon sto ste u prvoj utakmici odigrali sramotno bunker, i nakon sto vam je sudija dobrano pomogao.

ali za mene je Celzi jadan klub i ja razumijem te frustracije, vama je to bila tad prilika koju cete imati ko zna kada, pa niste prezali ni od bunkera, oranja terena i glumljenja penala samo da bi nas prosli, mali jadni klubovi koji imaju u sebi kompleks nize vrijednosti ne prezaju ni od cega da bi samo imali rezultat, dok su Barca i Arsenal sinoc kao i uvijek odigrali gospodski, posteno, i zato ja i postujem arsenal i nemam zamjerki na pobjedu, jer su momci igrali hrabro i iako su izrazito slabija ekipa uspjeli su da nas pobijedi zato sto su imali hrabrosti da igraju casno i posteno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.