E jesi se pretrg'o

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E jesi se pretrg'o
Cicija.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:20E jesi se pretrg'oTekashi je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:16Starija radnica.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:14
A kedi parkiran ispred pekare, znači gazda je bio tu, tako da su radnice njemu odmah odnijele ojre![]()
Ostavio pola marke za trud.
![]()
![]()
Nema kazne za fizicko nasilje?Arvid je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:58Što je najgore danas mi neko reče da su valjda članovi porodice tih sestara digle halabuku, kao šta im ljudi napadaju djecu![]()
Nema adekvatne kazne. Eventualno zavezati konopcem pa udarati pendrecima dok se kosti ne ukažu. Zamišljam sebe u situaciji djece ove starice, teško da bi se čovjek suzdržao.
Radnica kaze: Ma naravno!
Nek si ti živ i zdrav. I imao još više. A od pive hoću malo da ohanem, nadima me puno u zadnje vrijeme. Tako da sam se prebacio na domaće proizvode,Tekashi je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:47imas gajbu pive od mene.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:51Nek si ti živ i zdrav. I imao još više. A od pive hoću malo da ohanem, nadima me puno u zadnje vrijeme. Tako da sam se prebacio na domaće proizvode,još sad ova sezona sireva i suhovine, ma bombona.
![]()
Jer i dalje ne vjerujem da si uslikao pare i postavio na forum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.