Slazem se 100%
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- prisonbreak
- Kontakt:
Ozbiljan kandidat za gradonacelnika vec sad treba poceti da radi.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
SVI NA STADION !
- BatistutA19
- Kontakt:
U pravo se ne razumijem ko i velika vecina ovdje ali me zanima da li sad moze npr Kantonalni sud donijet konacnu odluku i da nema vise vracanja na opcinski sud ili ici na Federalni sud jer ovako ako bude mogu vjecno.samo sa opcine na kanton.Mozel.se opcinski sud zaobic za konacnu presudu .
U Subotu napunit stadion koliko god je moguce i srce na teren igraci a navijaci jako i bas treba neki inat proradit.zbog ne prihvatanja u 17 h a ne sumnjam.da nece bit vatreno .Sve ispod 2000 je malo bez obzira na termin .
U Subotu napunit stadion koliko god je moguce i srce na teren igraci a navijaci jako i bas treba neki inat proradit.zbog ne prihvatanja u 17 h a ne sumnjam.da nece bit vatreno .Sve ispod 2000 je malo bez obzira na termin .
-
- Kontakt:
- limvolikce1945
- Kontakt:
Može, to je jedna od opcija. Druga je vraćanje na Općinski sud na ponovno odlučivanje. Treća je da potvrdi odluku Općinskog suda. Nadamo se razumu i prvoj opciji!!BatistutA19 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 00:54U pravo se ne razumijem ko i velika vecina ovdje ali me zanima da li sad moze npr Kantonalni sud donijet konacnu odluku i da nema vise vracanja na opcinski sud ili ici na Federalni sud jer ovako ako bude mogu vjecno.samo sa opcine na kanton.Mozel.se opcinski sud zaobic za konacnu presudu .
-
- Kontakt:
Ovo neka nam bude vjetar u leđa. Nepravdu nam je radio dok je bio u SDA, pa nas lagao pred izbore 2 puta,doveo kriminalca Olguna preko kojeg su prali pare, hebe nas gdje stigne.
Moramo se boriti i izboriti protiv lopova i kriminalaca na celu grada!!! Ne smijemo popustiti ni u jednom trenutku! On neka ide na nelegalan nacin, mi cemo uvijek raditi kontra i legalno. Kad tad ce u prdekani zavrsiti ili ce biti na stranackom smetljistu. Nadam se da ce pravda i istina pobijediti kad tad.
Volimo te likČe
Moramo se boriti i izboriti protiv lopova i kriminalaca na celu grada!!! Ne smijemo popustiti ni u jednom trenutku! On neka ide na nelegalan nacin, mi cemo uvijek raditi kontra i legalno. Kad tad ce u prdekani zavrsiti ili ce biti na stranackom smetljistu. Nadam se da ce pravda i istina pobijediti kad tad.
Volimo te likČe

- BatistutA19
- Kontakt:
Nema nama salameta od opcinskog suda,jedino da kantonalni presudi u nasu korist ili federalni sud konacno a od vracanja nikad necemo dobit jer to je bukvalno njegov sud.limvolikce1945 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 08:23Može, to je jedna od opcija. Druga je vraćanje na Općinski sud na ponovno odlučivanje. Treća je da potvrdi odluku Općinskog suda. Nadamo se razumu i prvoj opciji!!BatistutA19 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 00:54U pravo se ne razumijem ko i velika vecina ovdje ali me zanima da li sad moze npr Kantonalni sud donijet konacnu odluku i da nema vise vracanja na opcinski sud ili ici na Federalni sud jer ovako ako bude mogu vjecno.samo sa opcine na kanton.Mozel.se opcinski sud zaobic za konacnu presudu .
- samoposteno
- Kontakt:
Samo se osloniti na pomaganje klubu i masovno uclanjivanje a ove tuzbe i kad prodju pare se mogu cekat godinama evo npr ima ljudi koji cekaju po je.benih 3 milje od grada zbog ujeda psa cak i po 3 god. a dobili presudu zato samo podrsku sto vecu davat klubu svaku utakmicu a ne samo u derbi utakmicama
Manje vise ocekivan rasplet za sada. Covjek drzi sve poluge u gradu u svojim rukama i tesko da neko ima damu da uradi ili presudi nesto protiv njega. Velika je vjerovatnoca da ce kantonalni sud to vratiti ponovo gradskom na razmatranje. Nadam se da nece ali tako otprilike idu stvari. Nisam pravnik pa ne mogu ulaziti u neke detaljne analize ali mi se ne cini logicnim da se tuzba odbacuje na stetu tuzioca zbog toga sto je grad svjesno nesto potpisao protivno nekim zakonskim odredbama. Ako nista drugo trebaju biti dodatno kaznjeni za to.
Sudski je spor i on moze da traje godinama. Neko je vec rekao i slazem se u potpunosti. Jedini pravi nacin pomoci je kontinuirana podrska klubu. Drugi sa kojim se isto slazem jeste da se stvori tim ljudi koji ce se koliko odmah aktivirati i poceti graditi platformu i izgradjivati kandidate za slijedece lokalne izbore. Znam da nije u domenu sporta, niti se klub zeli baviti time (niti treba) ali mislim da se medju rajom mora poceti voditi taj razgovor i pronaci neko ko ima potencijala da dobije siru podrsku.
Sudski je spor i on moze da traje godinama. Neko je vec rekao i slazem se u potpunosti. Jedini pravi nacin pomoci je kontinuirana podrska klubu. Drugi sa kojim se isto slazem jeste da se stvori tim ljudi koji ce se koliko odmah aktivirati i poceti graditi platformu i izgradjivati kandidate za slijedece lokalne izbore. Znam da nije u domenu sporta, niti se klub zeli baviti time (niti treba) ali mislim da se medju rajom mora poceti voditi taj razgovor i pronaci neko ko ima potencijala da dobije siru podrsku.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ovu tuzbu zaboravite.
Grad je vlasnik stadiona. Grad je vlasnik prostora na stadionu. Celik je podstanar kojem je jaran Grad dao stadion da na njemu igra, za dzabe onako. Podstanar potpisao sa vlasnikom da ce uzimati i neku pinku od prostora na istom.
Vlasnik pod brljom potpisao, pa kada se otrijeznio, skontao da se zajebao i ipak ne da pare od 'svojih' prostora.
Sta ce sada sud, kazniti vlasnika sto svoje pare ne da podstanaru !? Jer je prekrsio slovo na papiru, a !?
Pravo i pravda nisu isto. Sud ide po pravu.
(Ovo potpisano ne znam sta i kako je notar ili ko vec obradio, ali po presudi vidimo da nema ni tog nekog krsenja ugovora pa da ga kazni sa bar 10 KM, sto bi Hadzija reko').
A Fudo je **** kojeg su Zenicani si instalirali sa im **** majku. I **** nam je...
Grad je vlasnik stadiona. Grad je vlasnik prostora na stadionu. Celik je podstanar kojem je jaran Grad dao stadion da na njemu igra, za dzabe onako. Podstanar potpisao sa vlasnikom da ce uzimati i neku pinku od prostora na istom.
Vlasnik pod brljom potpisao, pa kada se otrijeznio, skontao da se zajebao i ipak ne da pare od 'svojih' prostora.
Sta ce sada sud, kazniti vlasnika sto svoje pare ne da podstanaru !? Jer je prekrsio slovo na papiru, a !?
(Ovo potpisano ne znam sta i kako je notar ili ko vec obradio, ali po presudi vidimo da nema ni tog nekog krsenja ugovora pa da ga kazni sa bar 10 KM, sto bi Hadzija reko').
A Fudo je **** kojeg su Zenicani si instalirali sa im **** majku. I **** nam je...
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
A zasto se podstanar bunio kad je vlasnik dogovorio sa Musijom da prosle godine Mladost DK igra na Bilinom, pa Mladost izvisila? Zasto je Sarajevo suradjivalo sa podstanarom?romeo je napisao/la: ↑03 nov 2022, 18:28Ovu tuzbu zaboravite.
Ima li koji opcinski, gradski, zupanijski, federalni, drzavni sud da ospori dodjelu stadiona Bijelog Brijega na nogometni klub Zrinjski svojevremeno na 99godina? Ko je tu brlju pio a ko trijetnio?
- limvolikce1945
- Kontakt:
Hajde eto na stranu to što se stadion pravio za Čelik i što je to stadion za jedini klub u gradu koji ima tradicionalno pravo na njega.
Slijedimo sad samo pravnu logiku: grad je prvo dao ugovorom na korištenje stadion klubu, ali ne i prostorije. Onda je sporazumom dao garanciju da će novac od iznajmljivanja prostorija ići klubu, bez da je ostavio mogućnost da jedna strana može prekinuti sporazum kad joj je ćeif. Sve ima crno na bijelo i ne vidim šta tu nije jasno i što da se toga odreknemo. Dakle, vlasnik je podstanaru da i stadion i dao mu garanciju za uplatu sredstava koje taj isti stadion prihoduje, a onda gazdi odjednom qurcu ćeif da kaže: "Ne dam im, jer mi se fućka i za Zenicu i za klub", pa ne ide brale tako... i to sve ako porediš tipa privatnik gazda/podstanar, ali grad nije ničije privatno vlasništvo i papak na čelu grada dužan je da poštuje volju svojih građana pa da i nema nikakvog sporazuma!!!
Još da dodam: gradsko vijeće je izglasalo da se sporazum počne provoditi, a tu spadaju i mnogi iz Fudine stranke, znači, to je samo volja pojedinca, niti građana niti većine u gradskom vijeću.
Slijedimo sad samo pravnu logiku: grad je prvo dao ugovorom na korištenje stadion klubu, ali ne i prostorije. Onda je sporazumom dao garanciju da će novac od iznajmljivanja prostorija ići klubu, bez da je ostavio mogućnost da jedna strana može prekinuti sporazum kad joj je ćeif. Sve ima crno na bijelo i ne vidim šta tu nije jasno i što da se toga odreknemo. Dakle, vlasnik je podstanaru da i stadion i dao mu garanciju za uplatu sredstava koje taj isti stadion prihoduje, a onda gazdi odjednom qurcu ćeif da kaže: "Ne dam im, jer mi se fućka i za Zenicu i za klub", pa ne ide brale tako... i to sve ako porediš tipa privatnik gazda/podstanar, ali grad nije ničije privatno vlasništvo i papak na čelu grada dužan je da poštuje volju svojih građana pa da i nema nikakvog sporazuma!!!
Još da dodam: gradsko vijeće je izglasalo da se sporazum počne provoditi, a tu spadaju i mnogi iz Fudine stranke, znači, to je samo volja pojedinca, niti građana niti većine u gradskom vijeću.
Ma k. je njihov stadion.
To je na frku oduzeto klubu.
Bilino polje je Celikov stadion.
Ikad tad pripast ce klubu.
Pa nije Zapadni Mostar da nam ukradu stadion.
To je na frku oduzeto klubu.
Bilino polje je Celikov stadion.
Ikad tad pripast ce klubu.
Pa nije Zapadni Mostar da nam ukradu stadion.
Sporazum i ugovor nisu isto.limvolikce1945 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 19:47Slijedimo sad samo pravnu logiku: grad je prvo dao ugovorom na korištenje stadion klubu, ali ne i prostorije. Onda je sporazumom dao garanciju da će novac od iznajmljivanja prostorija ići klubu, bez da je ostavio mogućnost da jedna strana može prekinuti sporazum kad joj je ćeif. Sve ima crno na bijelo i ne vidim šta tu nije jasno i što da se toga odreknemo.
Sporazum ne stvara pravne obaveze jer nije podlozan bilo kojem zakonu.
Fudo je seljak ali nije budala.
Zato on ne krsi ugovor nego sporazum i zato sud odlucuje o pravu a ne pravdi.
I zato ce ga Celik po pravu popustiti ali da je ovo NEpravda, jeste i to samo takva...
Nego, doci ce vrijeme kada ce drugi ljudi imati vise sluha za klub i tada ce doci sve na svoje mjesto.
AkBgda.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Evo sutra press u 13 pa da cujemo na cemu smo, vjerujem da ce Tarik objasnit sta i kako dalje ali kako stvari stoje moramo haman i gradonacelnika novog poceti traziti jer ovo sta ovaj lopov radi je preslo sve mjere
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- limvolikce1945
- Kontakt:
Nisam ni rekao da je isto, fino sam razdvojio šta je pod sporazumom, a šta pod ugovorom. A da sporazum nema nikakvu pravnu vrijednost nije tačno, vidjet ćemo šta kaže kantonalni sud.romeo je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:46Sporazum i ugovor nisu isto.limvolikce1945 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 19:47Slijedimo sad samo pravnu logiku: grad je prvo dao ugovorom na korištenje stadion klubu, ali ne i prostorije. Onda je sporazumom dao garanciju da će novac od iznajmljivanja prostorija ići klubu, bez da je ostavio mogućnost da jedna strana može prekinuti sporazum kad joj je ćeif. Sve ima crno na bijelo i ne vidim šta tu nije jasno i što da se toga odreknemo.
Sporazum ne stvara pravne obaveze jer nije podlozan bilo kojem zakonu.
Fudo je seljak ali nije budala.
Zato on ne krsi ugovor nego sporazum i zato sud odlucuje o pravu a ne pravdi.
I zato ce ga Celik po pravu popustiti ali da je ovo NEpravda, jeste i to samo takva...
Nego, doci ce vrijeme kada ce drugi ljudi imati vise sluha za klub i tada ce doci sve na svoje mjesto.
AkBgda.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BosnianRahatluk i 7 gostiju.