Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Čestitke milanezima na prvoj knockout fazi u zadnjih 10 godina
Milan je mozda dobio utakmicu, ali je salzburg osvojio nasa srca, daleko bolja ekipa ispala.

Milan je mozda dobio utakmicu, ali je salzburg osvojio nasa srca, daleko bolja ekipa ispala.

- muha milanez
- Kontakt:
Sa četiri gola u svojoj mreži

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Moglo je završiti 6/7-0 on priča o osvajanju srca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Ma milan ionako ispada odmah tako da se dzaba radujete
Jest toliko su bolji da su popusili 4-0. Kakav glupandachodachoni je napisao/la: ↑02 nov 2022, 22:56Čestitke milanezima na prvoj knockout fazi u zadnjih 10 godina![]()
Milan je mozda dobio utakmicu, ali je salzburg osvojio nasa srca, daleko bolja ekipa ispala.![]()

-
- Kontakt:
Jel ti slučajno brat onaj @shategabri forumaš ?meepo je napisao/la: ↑02 nov 2022, 23:02Jest toliko su bolji da su popusili 4-0. Kakav glupandachodachoni je napisao/la: ↑02 nov 2022, 22:56Čestitke milanezima na prvoj knockout fazi u zadnjih 10 godina![]()
Milan je mozda dobio utakmicu, ali je salzburg osvojio nasa srca, daleko bolja ekipa ispala.![]()
![]()
Prezimise talijani u Evropi, dobro je, biti ce fini tekmi i cetvrtkom 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- f0rest1946
- Kontakt:
dachodachoni kanta godine, kakav tupan 

Jesi ti prirodno glup ili treniras ? Je li ti roditelji daju dovoljno paznje ili si mentalno zlostavljan ? Ne kontam tvoj mentalni sklop. Dolazis i provociras, pokazujes da si glupan i jos si jako uporan u tome. Kao da ti je Goretzka nesto u rodu.
- Beduin
- Kontakt:
Odlicno za italikanski fudbal i ligu, 3 kluba prosla dalje. Idemo barem jedan tim ugurati u polufinale pa cemo vidjeti sta dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Meni je drago da si ti mentalno jak i da imas jak karakter pa nikad ne nasjedas na moje provokacije

Ma s tobom je cirkus. Dodji sebi , prestani provocirati i ponasati se kao klaun. Nema potrebe za tim. Mozemo lijepo diskutovati , ali mozemo i na ruzan nacin. Nisam nikog nikad na forumu blokirao a i necu ni tebe,ali moras prestati s tim sranjima.dachodachoni je napisao/la: ↑02 nov 2022, 23:09Meni je drago da si ti mentalno jak i da imas jak karakter pa nikad ne nasjedas na moje provokacije![]()
Napoli bi trebo proći prvi krug. Inter ili Milan, zavisi od toga ko će biti nafakaš u izvlačenju. Tipujem 2/3 i bar 1 iz štikle u s-f. Za sad je Napoli najizgledniji, Inter za mene darkhorse. Naši su misterija ovdje. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Losa liga 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Cestitke milanu na prvoj osmini u 9 godina. Dijete mi četvrti razred.

Inace, liga je to je sto je. Bundes dakle jaca po forumaskoj logici.

Inace, liga je to je sto je. Bundes dakle jaca po forumaskoj logici.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
A Portuglaska ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
abd da lazio sutra ispadne
Nemoj tako Chini ne navijaš za Napoli 
U sljedećoj fazi ništa nije sigurno. Može Napoli koji je izdominirao u grupi ispasti, a Milan i Inter mogu proći. Puno je vremena, pitanje ko će biti u kakvoj formi kad se budu igrale utakmice.

U sljedećoj fazi ništa nije sigurno. Može Napoli koji je izdominirao u grupi ispasti, a Milan i Inter mogu proći. Puno je vremena, pitanje ko će biti u kakvoj formi kad se budu igrale utakmice.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.