pao je dogovor vec
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ma pale su runje rahmanove

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑02 nov 2022, 12:01sve je to super, ali on i strucni stab to je 10 hiljada mjesecno. Hajde to se moze pokriti vecim dijelom odlaskom Vranjesa.
Ali odakle za igrace, kako to? jer nemojmo se zavaravati, niko ne brani Jahu niti govori da treba ostati, ali od govana se pita ne pravi. S ovim sto mi imamo na terenu neko nece opstati u ligi, bez 5 pravih igraca nas nema nigdje, ali pravih , ne mozda bude nesto od njega
Kako Mulalic napravi pitu od govana hahahaha
Realno i on je dosao tamo kao vatrogasac da gasi vatru, preuzeo vruc krompir....
Ovdje kod nas je najveci problem krađa u upravi i neorganizacija.. Definitivno treba uvest kazne za igrace kad naprave onakvu glupost kao Čivić protiv borca...
A ako je fkt istina da im kasne plate opet onda ne znam sta da ocekujemo..
Valjda uspijemo ostat neporaženi protiv Sarajeva, u Posusju bod ko zgrada bi bio, a Igman MORA biti pobjeda....
Ostaje da se nadamo najboljem...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Jučer prolazim pored stadiona, a sa stadiona hladno Ide traktor sa punom prikolicom onog posipnog materijala ode nekom na vikendicu garant 

...
Plate kasne svima, svima,svima u ligi.mk1008 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 13:34ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑02 nov 2022, 12:01sve je to super, ali on i strucni stab to je 10 hiljada mjesecno. Hajde to se moze pokriti vecim dijelom odlaskom Vranjesa.
Ali odakle za igrace, kako to? jer nemojmo se zavaravati, niko ne brani Jahu niti govori da treba ostati, ali od govana se pita ne pravi. S ovim sto mi imamo na terenu neko nece opstati u ligi, bez 5 pravih igraca nas nema nigdje, ali pravih , ne mozda bude nesto od njega
Kako Mulalic napravi pitu od govana hahahaha
Realno i on je dosao tamo kao vatrogasac da gasi vatru, preuzeo vruc krompir....
Ovdje kod nas je najveci problem krađa u upravi i neorganizacija.. Definitivno treba uvest kazne za igrace kad naprave onakvu glupost kao Čivić protiv borca...
A ako je fkt istina da im kasne plate opet onda ne znam sta da ocekujemo..
Valjda uspijemo ostat neporaženi protiv Sarajeva, u Posusju bod ko zgrada bi bio, a Igman MORA biti pobjeda....
Ostaje da se nadamo najboljem...
U zelji dobiju jednu, pa ne dobiju 3,pa dobiju 2,i tako u krug.
Nigdje, nigdje igraci ne smiju da rade ono sto rade u Slobodi.....
A rade jer nema kluba, rade jer nema gazde jer nikog ne boli kur ac...
Dudic, evo sace on oblaci cipele....Zadnji ba na tabeli toliko vam trebalo da skontate da Jahic ne moze voditi ni prvi tim obdanista.
eto nam i Radovca
Bas nam takav i treba
- Beduin
- Kontakt:
Daj Prsesa, j3bes Radovca. Nama treba konstantan igrac, koliko god Radovac bio dobar na lopti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Citam Aleksandar Ignjatovic raskino ugovor u Albaniji i navodno ide u Aziju, treba pratit tu razvoj, ako to otpadne eto ti stopera, nije neki vrh kvalitet ali je uvijek igrao ko da je odrasto uz Tusanj, i svojom pojavom ulijeva povjerenje a i malo straha kod protivnika.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
FKBilder je napisao/la: ↑02 nov 2022, 18:17Plate kasne svima, svima,svima u ligi.
U zelji dobiju jednu, pa ne dobiju 3,pa dobiju 2,i tako u krug.
Nigdje, nigdje igraci ne smiju da rade ono sto rade u Slobodi.....
A rade jer nema kluba, rade jer nema gazde jer nikog ne boli kur ac...
Dudic, evo sace on oblaci cipele....Zadnji ba na tabeli toliko vam trebalo da skontate da Jahic ne moze voditi ni prvi tim obdanista.

Jedino mi kukamo za igračima i brinemo o njihovim platama ko da su nam rod rođeni a oni kurcobolju i nesposobnost prikazuju a poslije naravno tuže i dobiju i zasluženi i nezasluženi novac (jer istu stvar više puta naplate)
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
"Kad govorim o Slobodi, uvijek imam uključene emocije. Tužno je gledati da su manji gradovi i klubovi godinama ispred Slobode i Tuzle. Neka se neki zapitaju. Ponovo su dobili izbore, neka malo pogledaju i Slobodu, ali ne sa ovima koji su sad tu. U Tuzli ima dobrih i poštenih ljudi koji bi klub vodili časnije i poštenije tako da se nadam da će doći bolji dani."
Perica Ivetić
Perica Ivetić
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Perica Ivetić jedan je od nas.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑02 nov 2022, 23:14"Kad govorim o Slobodi, uvijek imam uključene emocije. Tužno je gledati da su manji gradovi i klubovi godinama ispred Slobode i Tuzle. Neka se neki zapitaju. Ponovo su dobili izbore, neka malo pogledaju i Slobodu, ali ne sa ovima koji su sad tu. U Tuzli ima dobrih i poštenih ljudi koji bi klub vodili časnije i poštenije tako da se nadam da će doći bolji dani."
Perica Ivetić
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Ako je istina mozda i nije toliko lose.. Jer njemu treba da obnovi povjerenje da se dokaze opet nakon neuspjeha sa Sarajevom...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
A nece imat sigurno toliko pritiska kod nas ko u Sarajevu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Problem sto je ovoj stranici izvor informacijs uglavnom.ovaj forum, tako da ocekujem njihovu sljedecu objavu da nam.dolazi i Radovac.
Ne kritikujem, momcic il momcici nebitno rade fin posso sa svojom stranicom, aktiviraju neke igrace, oznacavaju ih ovi dijele postove i tako...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ma moze Dudic realno... Idealno rješenje u ovom trenutku, al za klub s parama. Trebaju mu igraci i treba mu vrijeme, a mi neamo ni jedno ni drugo
RIP PROBISVJET
-
- Kontakt:
U subotu poslije utakmice kako god da se završi jaha podnosi ostavku a preuzima je Dudič Ako Dudič preuzme ja ču ponovo kupiti godišnju kartu pošto sam poslije Posušja poderao več kupljenu
- Beduin
- Kontakt:
Hajmo mi pobijediti Sarajevo radi mira u kuci, prekida crne serije, smirivanja sve nezadovoljnije publike, pa makar ja pojeo svaciju clansku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
2001.i iznad su zasticena godista ove sezone, a ako mislimo na istog on je stariji.admirrx je napisao/la: ↑02 nov 2022, 12:10za male pare se mogu dovesti solidni igraci
Kristijan Stojcic
Xhelil Asani
Milos Stanojevic
Desno krilo?
sa ova 4 igraca bi to vec bila respetabila ekipica+je Tojcic ja msilim jos ovu sezonu u21
Eric
HHB/Osmic Osmankovic Tojcic Asani
Vosnjak Stanojevic
desno krilo?Vranjes Maksimovic
Bekic
jedino bi se za to neko desno krilo moglo platiti vise
Stanojevic je dobar igrac, lijevih bekova se moze naci. Lucic, Rugasevic, Durakovic iz Igmana ako bi htio. Opet sjest sa Balicem, valjda ga mogu ubijedit djeca da odigra jos 6 mjes ovdje.
Krilo je najveci problem, a ja iskreno sad kad vec spekulisemo bi prije Radovca , pogotov ako nadjemo krilo nego Vranjesa. Radovac je jedan od najboljih igraca u ligi i sigurno ce pogotov sa Balicem kraj sebe donijeti vise lopti Komazecu, Bekicu i tom krilu nego sto ce Osmici, Vosnjaci, Kurtalici , pa dzaba ti onda i Vranjes gore.
onda Marko Brtan ne igra u madjarskoj a nama bi bio top.
nego onako digresija, zna se kad je Sloboda bila rezultatski najbolja. Kad je trener bio sa strane, kad je kapiten bio sa strane, kad je direktor bio sa strane i predsjednik sa strane, i kad je najmanje "nase djece imala u ekipi". Kad se uticaj carsije i menadzera sveo na to da plati kartu od 10 KM i ako hoce pogleda utakmicu. Jao kad se sjetim kako smo tad plakali, oteše nam klub.
i drugi put , kad je Adem bio tu pa carsija nije smjela od straha. Jedina dva puta od Hukine smrti kad smo nesto napravili. Sto znaci ako hocemo Slobodu Slobodom, nasu djecu, razna udruzenja veterana, navijaca i cega sbe vec kao i carsiju samo na tribine da plati kartu i to je sve.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Lucic u Posusju ima 4000,halalite na upadu!ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:222001.i iznad su zasticena godista ove sezone, a ako mislimo na istog on je stariji.admirrx je napisao/la: ↑02 nov 2022, 12:10za male pare se mogu dovesti solidni igraci
Kristijan Stojcic
Xhelil Asani
Milos Stanojevic
Desno krilo?
sa ova 4 igraca bi to vec bila respetabila ekipica+je Tojcic ja msilim jos ovu sezonu u21
Eric
HHB/Osmic Osmankovic Tojcic Asani
Vosnjak Stanojevic
desno krilo?Vranjes Maksimovic
Bekic
jedino bi se za to neko desno krilo moglo platiti vise
Stanojevic je dobar igrac, lijevih bekova se moze naci. Lucic, Rugasevic, Durakovic iz Igmana ako bi htio. Opet sjest sa Balicem, valjda ga mogu ubijedit djeca da odigra jos 6 mjes ovdje.
Krilo je najveci problem, a ja iskreno sad kad vec spekulisemo bi prije Radovca , pogotov ako nadjemo krilo nego Vranjesa. Radovac je jedan od najboljih igraca u ligi i sigurno ce pogotov sa Balicem kraj sebe donijeti vise lopti Komazecu, Bekicu i tom krilu nego sto ce Osmici, Vosnjaci, Kurtalici , pa dzaba ti onda i Vranjes gore.
onda Marko Brtan ne igra u madjarskoj a nama bi bio top.
nego onako digresija, zna se kad je Sloboda bila rezultatski najbolja. Kad je trener bio sa strane, kad je kapiten bio sa strane, kad je direktor bio sa strane i predsjednik sa strane, i kad je najmanje "nase djece imala u ekipi". Kad se uticaj carsije i menadzera sveo na to da plati kartu od 10 KM i ako hoce pogleda utakmicu. Jao kad se sjetim kako smo tad plakali, oteše nam klub.
i drugi put , kad je Adem bio tu pa carsija nije smjela od straha. Jedina dva puta od Hukine smrti kad smo nesto napravili. Sto znaci ako hocemo Slobodu Slobodom, nasu djecu, razna udruzenja veterana, navijaca i cega sbe vec kao i carsiju samo na tribine da plati kartu i to je sve.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.