RŠD Velež Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la killafrommanilla » 02 nov 2022, 11:37

Ne postoji uopce dilema izmedju gunjasa Kevelja i Keme. Svim silama se moramo oduprijeti jer ce nas Kevelj definitivno razjebat
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 02 nov 2022, 11:49

slika
Povedi te nas :bih: :bih: :opaopa:

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 02 nov 2022, 11:52

Mostarac45 je napisao/la:
02 nov 2022, 11:49
slika
Povedi te nas :bih: :bih: :opaopa:
Sta bih dao za ovo majko mila.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 nov 2022, 11:54

slika

TI SI NASA LJUBAV JEDINA !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 02 nov 2022, 12:57

MostarskiSin je napisao/la:
02 nov 2022, 01:15
mozak je napisao/la:
01 nov 2022, 23:37
RainMan je napisao/la:
01 nov 2022, 22:45
Trenutno glavni kandidati za predsjednika Upravnog Odbora su Senad Kevelj i Kemal Maric. Kevelj je sam sebe nominovao i iskoristio konekcije u medijima zadnjih dana da prosiri pricu. Maric je osoba koju Hasic indirektno podrzava. Dzemil Sose trentno nije konkurent za poziciju predsjednika, ali jeste za clana UO uz Marica.
Ako imaš saznjanja, koje osobe se još vezuju uz UO, pošto su se spominjala razna imena, od Muslije, Ćatića, Spahića, Barbareza...
Da li famozna žena ulazi u UO?
Po informacijama koje imam, famozna zena je vlasnica Zinktehnika koji nam je vec jedan od glavnih sponzora ali sada bi bili u drugacijoj ulozi kao clan UO. Ne bi bila losa opcija jer okrecu velike pare a iznijela je par super prijedloga na razgovoru medju kojim je da se ponovo objavljuju mjesecni finansijski izvjestaji da se zna gdje ide svaka marka.

Po mom misljenju Kemo je puno bolja opcija za nas od Kevelja, razloge sam vec spomenuo u prethodnom postu. Ako se desi da Kemo postane novi predsjednik, nadam se da ce povuci za sobom i Barbu jer imaju super odnos i druze se skoro na dnevnoj bazi.

Kako trenutno stvari stoje moze puno toga krenuti na bolje i mogli bi na proljece gledati dosta jaci i stabilniji Velez.

Btw neko je spomenuo Sosu iznad, Sose je voljan da se vrati u klub u bilo kojoj ulozi samo da se proba zaustaviti da ga grobari poput Hurde i Pike ne uzmu pod svoje.
Ne valjaju ti informacije za zinktehnik, nikad nikakve price nije bilo oko toga s njima. Ostaju jak sponzor kao sto su i do sad bili .
19V22

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 02 nov 2022, 13:13

killafrommanilla je napisao/la:
02 nov 2022, 11:37
Ne postoji uopce dilema izmedju gunjasa Kevelja i Keme. Svim silama se moramo oduprijeti jer ce nas Kevelj definitivno razjebat
Bolje Kantonalna liga nego lizanje sa Vicom, Beusom, Khabirijem, Husarićem i ostalim kokošarima.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 02 nov 2022, 13:34

Cernica22 je napisao/la:
02 nov 2022, 12:57
MostarskiSin je napisao/la:
02 nov 2022, 01:15
mozak je napisao/la:
01 nov 2022, 23:37

Ako imaš saznjanja, koje osobe se još vezuju uz UO, pošto su se spominjala razna imena, od Muslije, Ćatića, Spahića, Barbareza...
Da li famozna žena ulazi u UO?
Po informacijama koje imam, famozna zena je vlasnica Zinktehnika koji nam je vec jedan od glavnih sponzora ali sada bi bili u drugacijoj ulozi kao clan UO. Ne bi bila losa opcija jer okrecu velike pare a iznijela je par super prijedloga na razgovoru medju kojim je da se ponovo objavljuju mjesecni finansijski izvjestaji da se zna gdje ide svaka marka.

Po mom misljenju Kemo je puno bolja opcija za nas od Kevelja, razloge sam vec spomenuo u prethodnom postu. Ako se desi da Kemo postane novi predsjednik, nadam se da ce povuci za sobom i Barbu jer imaju super odnos i druze se skoro na dnevnoj bazi.

Kako trenutno stvari stoje moze puno toga krenuti na bolje i mogli bi na proljece gledati dosta jaci i stabilniji Velez.

Btw neko je spomenuo Sosu iznad, Sose je voljan da se vrati u klub u bilo kojoj ulozi samo da se proba zaustaviti da ga grobari poput Hurde i Pike ne uzmu pod svoje.
Ne valjaju ti informacije za zinktehnik, nikad nikakve price nije bilo oko toga s njima. Ostaju jak sponzor kao sto su i do sad bili .
Zinkteknik je švedska kompanija,vlasnici su šveđani.
Ovdje je direktor i njegova supruga uposlenici naši ljudi iz BiH.
Zinkteknik i u Švedskoj podržava sportske klubove i pri samom dolasku u BiH prije dosta godina su bili zainteresirani da odmah kupe klub ali zbog famoznog zakona o sportu naravno nije bilo moguće .
Jaka kompanija za naše uslove i našu državu da su nešto posebno i nisu baš da su toliko jaki da mogu biti glavni financijeri klub.
Za dobrog sponzora su sasvim ok.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 nov 2022, 16:57

slika

We're coming to your town !

12.11.2022.

SVI U GABELU !

Velez - Siroki
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 nov 2022, 19:10

slika
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 02 nov 2022, 19:15

emil02in je napisao/la:
02 nov 2022, 19:10
slika
Nadam se slicnim objavama od cosica, vehabovica, zajmovica.. za sad :D

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 nov 2022, 19:25

Možda nije moje da sudim i ne poznajem najbolje situaciju ali mislim sa je Samir zaslužio još jednu priliku. Mogla mu se ponuditi možda niža plata sa mogućnošću povećanja ili neki drugi model ugovora. Naročito da mu se da podrška zbog stanja u kojem jeste, ovako ispade malo bezveze.
Nije bio ni u nekoj formi istina, ali je u jednom momentu stvarno blistao na terenu.

Almin81
Kontakt:

Post Postao/la Almin81 » 02 nov 2022, 19:52

JimmyPage je napisao/la:
02 nov 2022, 19:25
Možda nije moje da sudim i ne poznajem najbolje situaciju ali mislim sa je Samir zaslužio još jednu priliku. Mogla mu se ponuditi možda niža plata sa mogućnošću povećanja ili neki drugi model ugovora. Naročito da mu se da podrška zbog stanja u kojem jeste, ovako ispade malo bezveze.
Nije bio ni u nekoj formi istina, ali je u jednom momentu stvarno blistao na terenu.
Apsolutno se slažem. Pretprošlu sezonu je po meni bio daleko najbolji.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 02 nov 2022, 19:58

Samire Hvala na svemu!

Šteta što ovako završava tvoja karijera u dresu Veleža.

Nije išlo u posljednje vrijeme,ali šta je tu je.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 nov 2022, 21:09

Sretno Radovcu gdje god da ode.
Uvjek je davao svoj maximum i nikad se nije štedio.
Šta se krije iza ovih raskida zasad možemo samo nagađat.
Ne bih unaprijed optuživao ili odobravao, ali mi je drago zbog raskida sa Ćosićem i eventualno još nekim igračima.
Nije mi drago zbog Radovca i Anđušića ako je istina.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 02 nov 2022, 21:18

S Keveljom, kraljem politickih i interesnih veza i konekcija bi iza zavjesa zavrsavali mnoge stvari to je sigurno... vjerujem da bi dosli rezultati ...E sad jel nam potreban takav Velez to je pitanje !

Sto se tice Keme on sigurno voli Velez srcem , kakav bi bio kao prvi covjek kluba ne znam.
Sve zavisi kakvu ekipu moze okupiti oko sebe jer niko od njih nije toliko finansijski mocan da sam to sve gura !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 nov 2022, 21:18

Ljudi nije Velež humanitarna organizacija, lik nije igrao godinu dana,stalno povrijeđen a ima veliku plaću.Bez veze dramite i ne znam šta se vežete za trenere i igrače.Oni dolaze i odlaze,samo Velež ostaje.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 02 nov 2022, 21:22

Ne brine me sto Radovac ode ali me brine što se niko iz kluba ne oglasava

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 02 nov 2022, 21:24

THOMASSHELBY je napisao/la:
02 nov 2022, 21:22
Ne brine me sto Radovac ode ali me brine što se niko iz kluba ne oglasava
X Neozbiljno sve to djeluje..isto kao da smo mjesecima obezglavljeni.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 02 nov 2022, 21:28

I jesmo obezglavljeni ali kad ima neko ko raskida ugovore moze valjda i neko objašnjenje dati.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 nov 2022, 21:33

emil02in je napisao/la:
02 nov 2022, 21:18
Ljudi nije Velež humanitarna organizacija, lik nije igrao godinu dana,stalno povrijeđen a ima veliku plaću.Bez veze dramite i ne znam šta se vežete za trenere i igrače.Oni dolaze i odlaze,samo Velež ostaje.
U pravu si sa jedne strane, ja sam rekao da možda nisam kompetentan da dajem komentare ali kao navijač volio bih da je priča završila nešto kao sa Radovićem, ali nažalost ne može sve imati ni pozitivan ishod na kraju.
Ovo kažem naročito jer je Radovac, makar prema pisanju medija jedno vrijeme bio interesantan kandidat za transfer. Nisam očekivao da završi karijeru u Veležu, samo smatram da je još uvijek relativno dobar potencijal obzirom na godine i dobar igrač lijepog bontona ponašanja, kulturan i sa osobinama koje bi poželio svaki trener u svlačionici. Pravi profesionalac i takvih igrača mi bude žao jer je imao sve preduslove da bude pravi kapiten i vođa tima. Pokazao je šta može, drugačije smo izgledali sa njim na terenu i zaslužan je za mnoge uspjehe koje je postigao sa Veležom, tako da se ne može ni omalovažavati.
Hvala i Mehi bez obzira na sve, s tim što mi je njega manje žao iskreno.
Problem jeste što se vežem za igrače, neko u klubu je procijenio da tako treba biti i ja mu vjerujem, samo eto sa Samirom je malo specifična situacija zbog zdravlja pa zato ovo i pišem.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.