Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nema to nikakve veze.
Postoje dobri i postoje loši ljudi.
Postoje vjerski fanatici, vjernici koji iskrivljuju kako im odgovara i prilagođavaju (licemjeri), a postoje i agresivni ateisti koji napadaju sve one koji pak nisu ateisti.
Dobri su oni koji gledaju svoja posla i ne zabadaju nos drugima niti im sole pamet za sve i svašta.
Postoje dobri i postoje loši ljudi.
Postoje vjerski fanatici, vjernici koji iskrivljuju kako im odgovara i prilagođavaju (licemjeri), a postoje i agresivni ateisti koji napadaju sve one koji pak nisu ateisti.
Dobri su oni koji gledaju svoja posla i ne zabadaju nos drugima niti im sole pamet za sve i svašta.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Federer17 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 12:56Mislis, ti kao ateista vrijedjas i ismijavas moju vjeru, sto si ovdje nebrojeno puta radio?bombaysaphire je napisao/la: ↑02 nov 2022, 08:19Šta imam svršavati na ovakve glupače , selam i merhaba su pozdravi , to samo budali može smetati . Ja ti kao ateista gledam kakav si kao čovjek , dok ti ljude posmatraš je li musliman ili nije , svi su ti muslimani dobri , vjerovatno i ovi što varaju za donacije su ti dobri ljudi .
Šta se može napisati kontra , baš me interesuje ? Pozdrav na drugačiji način ?
Polako , proći će i tvoja SDA![]()
Još ne možete da prežalite opštinu Centar![]()
![]()
![]()
I ne ubacuj mi nesto sto nisam napisao, neces nista postici. Ako tako zakljucujes bez ikakvog osnova - tvoj problem.
Mogu napisati da je neki musliman, vjernik, rekao kako ce se, recimo, samo selam nazivati i da ce to biti sluzbeni pozdrav. Ne moram ni zamisljati koliko postova bi se ovdje nakucalo..![]()
Kakva moja SDA, o cemu ti pricas? Ni glasa im nisam dao, a ti sedo sutra ako ti je zanimljivo
![]()
Nema potrebe da nebulozama branis ideje stranaka/ljudi koje ovdje uzdizete, a koji nas svako malo patosiraju svojim izjavama i postupcima.
Ja sve ismijavam kad smatram da ima potrebe , ne znam zašto bi tvoja vjera bila izuzetak .
Niko ništa ne brani , samo kažem zašto bi nekome smetao pozdrav ? To samo u tvojoj glavi bi izgledao problem .
Što napisa @BosniaBoston jedva si dočekao da nekoga drugog ismijavaš , to više govori o tebi .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ASD
- Kontakt:
Otkud znaš da admin nije veliki vjernik?IlingJunior je napisao/la: ↑02 nov 2022, 14:55iskustvo mi je dosad pokazalo da je, iz nekog razloga, prosjecan nevjernik bolji covjek od prosjecnog vjernika
samo mi se tu admin ne uklapa, ali uvijek je bilo ekstrema na Gausovoj krivulji![]()
Eto vidis, ti znas kad i sta ima potrebe ismijavati (u prevodu: vrijedjati), sto znaci da si samo licemjeran kad pricas o nekakvom postovanju nekog/neceg sto se ne podudara s tvojim stavovima i shvatanjima.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 nov 2022, 15:23Ja sve ismijavam kad smatram da ima potrebe , ne znam zašto bi tvoja vjera bila izuzetak .
Niko ništa ne brani , samo kažem zašto bi nekome smetao pozdrav ? To samo u tvojoj glavi bi izgledao problem .
Što napisa @BosniaBoston jedva si dočekao da nekoga drugog ismijavaš , to više govori o tebi .
Kome bi smetao pozdrav? Ako aludiras da bi nekome smetao 'selam', napisao sam u slucaju da se neko od muslimana politicara zalaze da to bude SLUZBENI pozdrav. U tom slucaju biste mnogi ovdje cmizdrili i nakucali barem 10 novih stranica na temi.
Ismijavao time sto sam napisao golu cinjenicu? Ako je to isto kao kad ti na najdirektniji moguci nacin uvrijedis moju vjeru, onda sta reci.

Nebitno, nemam zivaca raspravljati se. Nervozan sam zbog kiksa kojeg upravo napravih i bacenih para za pogresnu narudzbu.

-
- Kontakt:
Da si proucio sta bila bi dobra narudzba
Islam je savrsen, ljudi nisu.
U sustini svaka vjera se zalaze na odredjen vid tolerancije, ljubavi, i svakojakih utopija o kojima covjek sanja.
Biblija kaze ne ubij, ovi pobise milione muslimana u ime vjere, Kuran kaze da ne smijes ubiti nevinog, bolesnog, vojnika koji se predao, starog, dijete, zenu pa dodje budala uzvikuje Allah je najveci i raznese se pored obdanista...Da i jedni i drugi se drze te vjere iskreno ne bi niko na planeti metak opalio.
Tako je i za te pozdrave. Kome smeta pozdrav, Mir sa tobom i bozija milost, kako god to rekao na nas, na engleski arapski.....Jesmo li toliki mentoli od ljudi...Cuj sluzbeni pozdrav da bude Selam....usli ste bas u temu koja nije za nase podneblje.
Sto rece momak najbolji su ljudi sto gledaju svoja posla, ne dira te,zivi bili takvi
U sustini svaka vjera se zalaze na odredjen vid tolerancije, ljubavi, i svakojakih utopija o kojima covjek sanja.
Biblija kaze ne ubij, ovi pobise milione muslimana u ime vjere, Kuran kaze da ne smijes ubiti nevinog, bolesnog, vojnika koji se predao, starog, dijete, zenu pa dodje budala uzvikuje Allah je najveci i raznese se pored obdanista...Da i jedni i drugi se drze te vjere iskreno ne bi niko na planeti metak opalio.
Tako je i za te pozdrave. Kome smeta pozdrav, Mir sa tobom i bozija milost, kako god to rekao na nas, na engleski arapski.....Jesmo li toliki mentoli od ljudi...Cuj sluzbeni pozdrav da bude Selam....usli ste bas u temu koja nije za nase podneblje.
Sto rece momak najbolji su ljudi sto gledaju svoja posla, ne dira te,zivi bili takvi
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ljudi rade li vam messenger i instagram DM?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Tata vam poručuje "slava Ukrajini".
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
A koristis mnoge vjerovatno da i ne znaš
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Daću ti ja pare , samo nemoj biti nervozan . Nadam se da ti nije problem prihvatiti pomoć od ateiste . Ako jeste , nema veze daću ja pare nekom vjerniku ( mora li biti musliman , mogu li druge vjereFederer17 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 16:04Eto vidis, ti znas kad i sta ima potrebe ismijavati (u prevodu: vrijedjati), sto znaci da si samo licemjeran kad pricas o nekakvom postovanju nekog/neceg sto se ne podudara s tvojim stavovima i shvatanjima.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 nov 2022, 15:23Ja sve ismijavam kad smatram da ima potrebe , ne znam zašto bi tvoja vjera bila izuzetak .
Kome bi smetao pozdrav? Ako aludiras da bi nekome smetao 'selam', napisao sam u slucaju da se neko od muslimana politicara zalaze da to bude SLUZBENI pozdrav. U tom slucaju biste mnogi ovdje cmizdrili i nakucali barem 10 novih stranica na temi.
Ismijavao time sto sam napisao golu cinjenicu? Ako je to isto kao kad ti na najdirektniji moguci nacin uvrijedis moju vjeru, onda sta reci.Ni sad se ne bih osvrtao na to, da neko vec nije postavio screenshot doticne Cavar.
Nebitno, nemam zivaca raspravljati se. Nervozan sam zbog kiksa kojeg upravo napravih i bacenih para za pogresnu narudzbu.![]()
? ) pa će ti on dati .
Sa tobom se ne može raspravljati na ovoj temi , jer tvoj pogled kroz život je vezan kroz tvoju vjeru , imaš ekstremne stavove i tu je kraj rasprave .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Kakva stvar.
Nema vise ovakvih pjesama.
molim vas bez politike.
Šta su ba ovo od Duolinga uradili 
Na prvu mi se nikako ovaj update ne sviđa.

Na prvu mi se nikako ovaj update ne sviđa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, tiketoke, USB i 11 gostiju.