NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

RubikovaKocka
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la RubikovaKocka » 02 nov 2022, 13:28

Praviti veliki protest pred opštinom pa pred sudom, da zagrmi 5 hiljada navijača!
Dosta je više ove bagre !

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 02 nov 2022, 13:46

Ne mogu da vjerujem ovo u vezi sa danasnjom presudom😔 nista idemo dalje uzeti 3 boda u subotu, sjesti na prvo mjesto i mirno cekat proljece a fudi od tave drzak pljuc
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 02 nov 2022, 13:52

Evo kako je Fudina pudlica prije 4 godine pisala o Marini:

https://www.072info.com/organizovani-kr ... -u-zenici/

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 02 nov 2022, 13:54

Kakvi neprijatelji grada i kluba. Ovo nijedan grad nece dozivjeti sto mi dozivljavamo godinama. Otjerat ovo jos malo, mislim da nas ima dovoljno da ga otjeramo.

Nek nam se napuse k.... gadovi i placenici. Treba sad i ovu Marinu pritisnuti.

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 02 nov 2022, 13:56

U kakvom koruptivnom drustvu zivimo svaka fer i pravedna borba je borba sa vjetrenjacama.Svaka cast upravi ovo nam je jos jedan dokaz vise koliko je borbe potrebno i kroz sta sve ti ljudi prolaze iz ciste ljubavi prema nasem klubu.
Celik Zenica

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 nov 2022, 14:02

Da je smak svijeta, nije, da ce nas dodatno usporiti, hoce. Ide zalba kantonalnom sudu i vjerovatno vracanje stvari na pocetak. Mi nemamo drugi klub i idemo dalje kao sto smo i do sad. Kako su u zadnje dvije godine skidane tuzbe igraca, tako sada nastaviti sa blokadama na racunu. Naravno nastaviti pravnu borbu i borbu na terenu sve do pobjede.

Kontra sistema :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 nov 2022, 14:07

Naša borba naš je spas. Stadion i ulica pa makar još godinama. Past ćeš smradu kad tada. Čelik to smo mi! Vidimo se u subotu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 02 nov 2022, 14:16

Idemo na kantonalni sud tamo nema jake veze
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 02 nov 2022, 14:48

Nažalost očekivano.
Da se pravo bavi pravdom, zvalo bi se pravda.
Ovo je čisti politički utjecaj i ruka ruku mije.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 02 nov 2022, 15:06

JonSnow je napisao/la:
02 nov 2022, 14:48
Nažalost očekivano.
Da se pravo bavi pravdom, zvalo bi se pravda.
Ovo je čisti politički utjecaj i ruka ruku mije.
Ocekivano...Politika je usla u sve pore ovog nakaradnog drusta.Sreca ima kantonalni sud,tu on nikakvog uticaja nema...Pravda je spora,ali pobjedjuje!Mi da se okrenemo tekmi protiv" Koljena" ,da nas bude sto vise,da ih ispratimo sa 3 razlike i da spomenemo Fudu na tekmi

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 02 nov 2022, 15:30

Ja ne znam stvarno šta bi mogli dobiti protestima, osim što bi se malo pojavili u medijima i skrenuli pažnju na ovaj slučaj.. od rješavanja problema na ovaj način, nažalost nema ništa.
Ne mogu da vjerujem da je cijeli grad (sa svojim pipcima) preuzela bahata seljačina koja ne zna sastaviti dvije gramatički ispravne rečenice. Nedavno, tokom predizborne kampanje pita ga jedna novinarka, šta će promijeniti na nivou kantona ako budu dio vlasti i imali neku uticaj... kaže, pa sve. To je taj nivo razmišljanja, inteligencije. Društvo se srozalo na niske grane, svi samo gledaju korist, pa makar jedino pertle virile iz nečije guzice. Nažalost nema obraza, ponosa i moralnih vrijednosti. Napraviti što se može sa pravne strane, a ne sumnjam da će naš pravni tim dati sve od sebe.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 nov 2022, 17:40

dinodino2019 je napisao/la:
02 nov 2022, 14:16
Ma joj tamo ce se to rijesit po hitnom postupku u nasu korist. Ne zato sto podrzavaju Celik, nego da zakrhaju Gradu Zenica.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 02 nov 2022, 17:44

FliX je napisao/la:
02 nov 2022, 17:40
dinodino2019 je napisao/la:
02 nov 2022, 14:16
Ma joj tamo ce se to rijesit po hitnom postupku u nasu korist. Ne zato sto podrzavaju Celik, nego da zakrhaju Gradu Zenica.
Jasta ce, odugovlacit ce do pred izbore. Ista je to klica, ne smijemo zaboraviti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 02 nov 2022, 18:35

Dobro dosli u tranzicijsku banana republiku selektivne mito korupcijske sudske pravde .
Otmu ti stadion i sad uzimaju novce sebi.
Zamisli da se pocnes ganjati sa za neko svoje pravo u ovoj drzavi. Ili nesto drugo.
Pogledajte samo te tisine kod Zenicana, niko da glas pusti. Ni kakav intelektualac, novinar makar ili bilo ko.
Suti i trpi.
Treba za Dodika glasati i dizat tri prsta . Bolje nego da nas seljak kara.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 02 nov 2022, 18:43

Mislim da smo kao drustvo presli granicu, poslije koje nema povratka. Mnogi ovu vijest primise tek onako, sta da se radi hajde. Ne znam sta bi vam rekao. Svaka cast momcima u klubu koji trpe ovolike nepravde i sta sve jos, sto se ne zna, a jos nisu izgubili volju za borbu.

Kako god, predaje nema, sada jos jace i bolje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 nov 2022, 18:51

aeroms33 je napisao/la:
02 nov 2022, 18:35
Dobro dosli u tranzicijsku banana republiku selektivne mito korupcijske sudske pravde .
Otmu ti stadion i sad uzimaju novce sebi.
Zamisli da se pocnes ganjati sa za neko svoje pravo u ovoj drzavi. Ili nesto drugo.
Pogledajte samo te tisine kod Zenicana, niko da glas pusti. Ni kakav intelektualac, novinar makar ili bilo ko.
Suti i trpi.
Treba za Dodika glasati i dizat tri prsta . Bolje nego da nas seljak kara.
To je to.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 02 nov 2022, 19:03

Nazalost ocekivan razvoj oko tuzbe i da je kojim slucajem presudeno u nasu korist onda bi se oni zalili i opet bi kantonalni presudu ponistio pa vratio opet na opcinski znam kako ovo hoda licno sam imao slucaj po sudovima ganjanja opcinski-kantonalni-federalni godinama tako i ovdje biti ce ovdje jos presuda i godina cekanja ali pravda je spora ali dostizna 😉
Nego okrenimo mi se Kolini i pobjedi akobogda u subotu i uzimanju prvog mjesta na tabeli a Fudo ce kad tad otici a Celik ostaje vjecan

pomocniDJUBRE
Kontakt:

Post Postao/la pomocniDJUBRE » 02 nov 2022, 19:25

Najbolji momenat i mjesto za iskazivanje protesta protiv ovakve odluke suda jeste u subotu na stadionu na utakmici protiv Koline!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 nov 2022, 20:53

Al kad naoisu ocekivano, najezim se. Ako je ovo bilo ocekivanooo... Nadam se pressu i obracanju Tarika.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 02 nov 2022, 21:32

Jedini način da se dobije sto se želi je da već sad tražimo nezavisnog kandidata za gradonacelnika, neko tipa Ajanovic, ovaj Tarik ili neko sličan...I idemo sebi izabrati gradonacelnika po mjeri!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BihacSN i 5 gostiju.