Kyrie nije podržao antisemitizam
NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Re: NBA 2022-23 regular season
Nekad su NYK bili pojam za cirkus u NBA, Netsi su im tu definitivno preuzeli primat.
Godine lutanja, dovođenja tuđih olupina i isluženih igrača.
I onda standardno raspad.
Godine lutanja, dovođenja tuđih olupina i isluženih igrača.
I onda standardno raspad.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Steph igra ko sat.
Osciliraju Klay i Poole.
Kad oni uhvate formu, ostali nemaju šanse.
Osciliraju Klay i Poole.
Koševo Zapad
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Poole baš i ne, tu je to negdje što se tiče njegove igre i prosjeka inače(osim ove posljednje utakmice), možda ako si neki step up očekivao onda i donekle hajmo reći, ali je jako dobar do sad.Shategabri je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:16Steph igra ko sat.
Osciliraju Klay i Poole.
Klay je kriminalan, mislim da je to to što se od njegove vrhunske košarke tiče, jednostavno nije to to, stiže ga sve polako a nije neki faktor više ni u odbrani kao što je bio
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
Ma da, al dosta oscilira kao i Klay.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:20Poole baš i ne, tu je to negdje što se tiče njegove igre i prosjeka inače(osim ove posljednje utakmice), možda ako si neki step up očekivao onda i donekle hajmo reći, ali je jako dobar do sad.Shategabri je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:16Steph igra ko sat.
Osciliraju Klay i Poole.
Klay je kriminalan, mislim da je to to što se od njegove vrhunske košarke tiče, jednostavno nije to to, stiže ga sve polako a nije neki faktor više ni u odbrani kao što je bio
Jasno, kod Klaya je problem što je nagrižen povredama.
Koševo Zapad
GSW je raspad sistema u odbrani, to dok ne riješe biće mrtvi prosjek. Nešto im ne štima očito
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Svi znamo da hoce

Fali im mase i centimetara pod kosem,to im je jedini minus a on moze biti ozbiljan za fiba kosarku.Ostalo zastrasujuce dobro izgledaju,izuzev amera nema niko toliki broj kvalitetnih igraca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kuminga ne igra haman, i ono sto je na parketu izgleda ko go ku.rac. A prosle godine se najavljivalo da ce bit nekakav superstar
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Igraju ga na pogrešno poziciji bez razlogaBosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2022, 14:17Kuminga ne igra haman, i ono sto je na parketu izgleda ko go ku.rac. A prosle godine se najavljivalo da ce bit nekakav superstar
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brandon Clarke,Trey Lyles bi mogli biti u 12 donijeti malo na visini
Istina fali im visokih, ali izlaze sve bolji i bili projekti, mogao bi neki visoki dobar na draftu biti.
Jedino Francuska i Amerika su bolji, ako Embiid bude igrao za Francuze, plus Wenby.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jos kad biste uzeli u obzir da zivot nije simulacija i da su to vecinom mladi igraci od kojih niko nije igrao neko veliko takmicenje i FIBA kosarku. Kao i to da za medalje treba i timska hemija i odbrana.
Vidjeli smo i Amere bez iskustva na SPu
u pravu si naravno,ako nista individualno izuzetno mocan tim.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Individualno mocni, onako po imenima, definitivno jesu. Ali da li je to garancija uspijeha - nije. Treba se dosta toga poklopiti da ti u sistemu gdje se igra na jednu utakmicu uzmes bilo kakvu medalju, a da ne pricamo o zlatu.
Šta ovo opet preozivaju brata Irvinga? Iskreno ga ne gotivim jer je neprofesionalan, drama queen, a i nije baš neke pameti kad pogledamo njegove izjave i poteze tokom karijere, ali sad ga uništiše i traže neke suspenzije, a čovjek jednostavno podijelio link filma (ili šta već?).
Istina ne znam tačan sadržaj filma, mada mi to miriše na njegove standardne teorije zavjere, kakav on i antisemitizam, sigurno ovi što ga prozivaju nisu išli dalje od naziva filma.
Istina ne znam tačan sadržaj filma, mada mi to miriše na njegove standardne teorije zavjere, kakav on i antisemitizam, sigurno ovi što ga prozivaju nisu išli dalje od naziva filma.
Kad neka javna ličnost makar i poprijeko pogleda nekog Jevreja obično taj bude preko noći pokopan i gurnut niz liticu. Ne bi me začudilo da mu sad napakuju sve i svašta samo da ga sklone sa javne scene i parketa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nažalost tako to obično biva
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma napadoše lika ni krivog ni dužnog, kao podržava antisemitizam, podržava nasilje i poziv na istrebljenje jedne rase i jednog naroda, nisu mediji normalni, a svijet ko svijet samo pogleda naslov i vjeruje u to, a frajer nigdje nit je dao komentar da podržava nit išta
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa tvoj post je antisemitizam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Isto ko sto kod nas ne smijes zinut da zapravo ne zelis da svi jevreji poginu zbog milosevicevih palestinaca koji ih vazda prvi napadnu
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.