FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Fiorentina: 84 Boruc; 15 Comotto, 5 Gamberini, 31 Camporese, 23 Pasqual; 18 Montolivo, 4 Donadel, 85 Behrami; 7 Santana, 11 Gilardino, 10 Mutu.
A disposizione: 89 Neto, 9 Babacar, 14 Natali, 21 D'Agostino, 22 Ljajic, 29 De Silvestri, 32 Marchionni.
Allenatore: Sinisa Mihajlovic
Inter :1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 20 Obi, 27 Pandev, 29 Coutinho.
Allenatore: Leonardo.
Arbitro: Damato
Deki ipak od pocetka ! odlicno,i Japanac je dobio priliku,nadam se da dobijamo !
Forza Inter !
A disposizione: 89 Neto, 9 Babacar, 14 Natali, 21 D'Agostino, 22 Ljajic, 29 De Silvestri, 32 Marchionni.
Allenatore: Sinisa Mihajlovic
Inter :1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 20 Obi, 27 Pandev, 29 Coutinho.
Allenatore: Leonardo.
Arbitro: Damato
Deki ipak od pocetka ! odlicno,i Japanac je dobio priliku,nadam se da dobijamo !
Forza Inter !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Što Napoli ne može do titule? Pa jedini su konkurenti Milanu za to. Za vikend imate lakšu utakmicu od Milana i tu bi mogli profitirati.MaGiCa je napisao/la:Leonardo je govorio pre meca sa Juventusom, da Inter uzima lo scudetto, ukoliko dobije Juve i Violu.
Mislim da je imao pravo. Uz najbolji raspored i najjacu ekipu, -2 je sasvim nadoknadivo i to bi stavilo Inter na pole position.
Medjutim, nakon poraza od Juvea, ako posle meca sa Fiorentinom bude bilo -7 ili -8 - prvenstvo je 90% izgubljeno za Inter. Ocekujem tvrdu utakmicu, jer Mihajlovic zna da igra na kontre i ima ekipu za tako nesto. Ako Inter primi gol prvi, nece pobediti.
Vec sam rekao da Napoli ne moze do titule, a da Juve i Roma takodje nemaju ekipe za tako nesto. Veceras se mozda i odlucuje novi prvak Italije, iako ima jos 13 kola do kraja.
Napoli ima sreće ove sezone poprilično više od ostalih timova jer nisam primjetio da su se kod njih glavni igrači ozlijeđivali a Bogami i zabijali su dosta golova u zadnjim minutama meča, tako da bi možda i mogli ostvariti taj podvig na kraju sezone.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma Pazzini će im dohakati. 

Gle, ja bih vise voleo od svih ovde da Napoli uzme lo scudetto. Ali to se nece desiti, zbog malog fonda igraca, lose odbrane i slabih zamena za trojicu glavnih igraca. Dva puta smo ostavili bodove Chievu koji nas je na kontre nabio. To je pokazalo svima gde nam leze slabosti. Da ne govorim o neiskustvu u ovakvim situacijama. Ali, zato dogodine uz 3-4 pojacanja i prelazak na 4icu u odbrani - i titula moze da se uzme.L'Avvocato je napisao/la: Napoli ima sreće ove sezone poprilično više od ostalih timova jer nisam primjetio da su se kod njih glavni igrači ozlijeđivali a Bogami i zabijali su dosta golova u zadnjim minutama meča, tako da bi možda i mogli ostvariti taj podvig na kraju sezone.
Ocekivano tvrda utakmica. Viola bolja, Inter nekako opasniji. Steta sto je Inter poveo autogolom ovog klinca - to moze da ga zezne totalno,jer bas je lepo igrao ovih meseci (cak i gol zabio Palermu). Psihologija kod mladih je cudo.
Ipak, zasluzeno 1-1, jer je i Viola dala levatski gol.
Ipak, zasluzeno 1-1, jer je i Viola dala levatski gol.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dobar je Camporese ... biće hljeba od njega.
Ljajić igra odlično i mislim da Viole mogu doći do pobjede.
Ljajić igra odlično i mislim da Viole mogu doći do pobjede.
★★★
kad bi ostalo ovako do kraja ja bi bio zadovoljan, a jos zadooljniji kad bi dali jos koji ovako levatski go, sto bni magica reko 

>Vamos Sevilla<
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Pazzini će im dohakati.

Ja gledo Sampdoria-Genoa, sram me bilo
jednostavno, htio sam sacuvati zivce ovaj put

jednostavno, htio sam sacuvati zivce ovaj put

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interisimo
- Kontakt:
Nije neka igra, al vazna su 3 boda 

- Interista di cuore
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Pazzini će im dohakati.
kakav si ti kralj

inace dobar Inter u drugom poluvremenu,Pazzini je majstor,al i Eto'o je premocno proso kod gola...
i da,Ranocchia je zvijer,definitivno igrac utakmice...za dvije godine ce bit najbolji stoper na svijetu ako ovako nastavi !
Ma nista brate, samo uzivaj, isto ko da sam ja reko Abate ce bit najbolji bek na svijetu za 2-3 godine i ti bi se isto smijaoInterista di cuore je napisao/la:sta je smijesno bolesnik ???

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Dobra fora jaro ,evo i ja se smijem al idi provaljuj negdje drugo

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
Ranocchia = Abate
e za ovo treba bit zaludjen il bolestan...
sto se tice utakmice,rutinska pobjeda,igraci se mislim nisu posteni ni oznojili,mene raduje rastrcanost Maicona,al opet veliki problemi u odbrani gdje opet svaki prelazak u kontri i polukontri Fiorentine kod nas se ne zna gdje je ko i jedva cekam povratak Lucia
protiv Bayerna Il Capitano mora na lijevog beka,Nagatomo onako,nista posebno,tesko da moze cuvat nekog jaceg igraca,i mislim da nije kvalitet za Inter,al nadam se da ce me demantovat

sto se tice utakmice,rutinska pobjeda,igraci se mislim nisu posteni ni oznojili,mene raduje rastrcanost Maicona,al opet veliki problemi u odbrani gdje opet svaki prelazak u kontri i polukontri Fiorentine kod nas se ne zna gdje je ko i jedva cekam povratak Lucia

protiv Bayerna Il Capitano mora na lijevog beka,Nagatomo onako,nista posebno,tesko da moze cuvat nekog jaceg igraca,i mislim da nije kvalitet za Inter,al nadam se da ce me demantovat

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
- Interista di cuore
- Kontakt:
sve si reko o svom poznavanju italijanskog fudbala...Ranocchia je najveci talenat na poziciji stopera u Italija (a znamo da su talijani poznati po igracima na toj poziciji) a ti dodjes i poredi ga sa Abateom (za kojeg mislim da moze bit dobar igrac )...malo prati pa se onda javljaj i pricaj...robovi88 je napisao/la:Ma nista brate, samo uzivaj, isto ko da sam ja reko Abate ce bit najbolji bek na svijetu za 2-3 godine i ti bi se isto smijaoInterista di cuore je napisao/la:sta je smijesno bolesnik ???![]()
ja sam reko da "ako ovako nastavi" da ce bit najbolji stoper na svijetu i siguran sam da nista nisam pogrijesio s obzirom na cinjecu da je trenutno medju najboljim stoperima u Italiji...
Važna 3 boda, nastavljate svoj pohod za Milanom
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Strahovito važna 3 boda, osvojena u tvrdoj utakmici po klizavom terenu.
Igra nije bila nešto naročito ali sada je najvažnije osvajati bodove i štediti snagu za naredne mečeve.Drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje nego li prvo, kada smo loše trčali, dopuštali da Mutu, Behrami i Gillardino svaki prelazak na Interovu polovinu naprave opasnom i konfuznom situacijom za odbranu.Suviše su lagano dolazili pred Interov 16-erac i onda bi nastupila konfuzija koju je sinoć dosta uspješno minimizirao Ranocchia.Drugo poluvrijeme je bilo druga priča...
Žabac sinoć odličan, nije napravio grešku tokom sinoćnjeg meča, duele je dobijao sa lakoćom i mislim da izrasta u jednog od najboljih odbrambenih igrača u Italiji.Eto'o ponovo odličan, Nagatomo solidan....
U subotu srediti Cagliari i onda mirno čekati duel protiv bavaraca...
Igra nije bila nešto naročito ali sada je najvažnije osvajati bodove i štediti snagu za naredne mečeve.Drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje nego li prvo, kada smo loše trčali, dopuštali da Mutu, Behrami i Gillardino svaki prelazak na Interovu polovinu naprave opasnom i konfuznom situacijom za odbranu.Suviše su lagano dolazili pred Interov 16-erac i onda bi nastupila konfuzija koju je sinoć dosta uspješno minimizirao Ranocchia.Drugo poluvrijeme je bilo druga priča...
Žabac sinoć odličan, nije napravio grešku tokom sinoćnjeg meča, duele je dobijao sa lakoćom i mislim da izrasta u jednog od najboljih odbrambenih igrača u Italiji.Eto'o ponovo odličan, Nagatomo solidan....
U subotu srediti Cagliari i onda mirno čekati duel protiv bavaraca...
puno ce faliti pazzini protiv bayerna ,u formi je i bas steta sto nema pravo nastupa
Odlično odigrana utakmica protiv Viola, samo da ovako i nastavimo...
Pazzini još jednom odigrao odličnu utakmicu i dokazao da je extra igrač...
Pozdrav i ostalim Interistama.
Pazzini još jednom odigrao odličnu utakmicu i dokazao da je extra igrač...
Pozdrav i ostalim Interistama.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.