RŠD Velež Mostar

THOMASSHELBY
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la THOMASSHELBY » 01 nov 2022, 07:43

Kažu ako dođe Kevelj moraćemo i mi kod Khabirija na žurku :rol: :rol: :rol:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 01 nov 2022, 10:47

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 nov 2022, 12:03

Odgođena utakmica sa svinjama
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 nov 2022, 16:13

THOMASSHELBY je napisao/la:
01 nov 2022, 07:43
i kaze neko sto necemo Kevelja. Cim latini pokazu jednog svog koji ce reci da zeli dobre odnose s nama, et moze tako samo :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 01 nov 2022, 16:26

killafrommanilla je napisao/la:
01 nov 2022, 16:13
THOMASSHELBY je napisao/la:
01 nov 2022, 07:43
i kaze neko sto necemo Kevelja. Cim latini pokazu jednog svog koji ce reci da zeli dobre odnose s nama, et moze tako samo :mrgreen:
Mi moramo uvijek skinuti gaće. A Khabiri se smješka i oblizuje haha

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 01 nov 2022, 16:32

Hajde da vjerujemo da će RAja, navijači, Red Army istrpiti još tih par utakmica u Gabeli. Do pauze za Svjetsko prvenstvo i zimskih ferija. Ali, gospodo iz UO FK Velež mi želimo čim prije ovakav prizor na našem stadionu, na našoj Areni kao na fotografiji ispod. Za travnjak i brojne nedoumice oko njega konačno bi bilo vrijeme javnosti ponuditi validne, tačne i provjerene informacije. Uz dužno poštovanje tih okolnih zona Mostara, ipak, treba jasno i nedvosmisleno iznijeti stav: FK Velež nije ni iz kakve periferije, ni nadveleške, ni doveleške, a ni podveleške, nije ni iz dubravske, bijelopoljske, ni stolačko-čapljinske zone, niti je bogme FK Velež pao padobranom s neba. Starac je to Rođeni sa 100 godina života. Klub iz Mostara. E, tom Mostaru možeš možda koturnuti neku provincijsku foru, ali šuplju o Veležu ne možeš prosipati. Dakle, krajnje je vrijeme da se stvari uozbilje i nazovu svojim imenom.
ŠTA JE S TRAVNJAKOM TERENA?
GDJE JE NASTAO PROBLEM I ZAŠTO?
ZBOG ČEGA PRAVNE KONSEKVENCE NE PODNOSE ODGOVORNI KOJI SU PREKRŠILI UGOVOR O REKONSTRUKCIJI TRAVNATE PODLOGE?
HOĆEMO LI IKAD SAZNATI TAJNU RAZGOVORA VICE ZELJKOVIĆA S NAŠIM KLUPSKIM ČELNICIMA NA PRIPREMAMA U ANTALIJI?
KO ĆE NAM POTVRDITI ILI DEMANTOVATI NEKA SAZNANJA DA JE ABRAHAM GROUP PONUDILA VELEŽU SPONZORSKI UGOVOR TEŽAK 3 MILIONA MARAKA, A TA PONUDA NAVODNO ODBIJENA, DA BI POTENCIJALNI SPONZOR OTIŠAO PREKO BULEVARA I ISTU PONUDU DAO RIVALU KOJI JU JE PRIHVATIO?
ITD...ITD...
Na sunce s informacijama i činjenicama i prekinite neizvjesnost koja šutnjom otvara vrata špekulacijama. Ako ste ozbiljni i korektni, upoznati s materijom nema razloga da šutite. Priču na sunce, evo čitav oktobar sunčan, a u klubu nam oblačno. A koliko se sjećamo i nekakva Skupština bješe zakazana za 5.10.pa je nije bilo. Prođe deseti mjesec, a niko ništa. Dokle mislite gospodo testirati strpljene članova, navijača i simpatizera ili ste stvarno u ovome toliko s podcjenjivačkim gardom u svom nastupu pa smatrate da RAji mozak služi samo za pohovanje, a glava za češljanje. Dokle?
:clap:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 01 nov 2022, 16:48

OnlyLeft22 je napisao/la:
01 nov 2022, 16:32
Hajde da vjerujemo da će RAja, navijači, Red Army istrpiti još tih par utakmica u Gabeli. Do pauze za Svjetsko prvenstvo i zimskih ferija. Ali, gospodo iz UO FK Velež mi želimo čim prije ovakav prizor na našem stadionu, na našoj Areni kao na fotografiji ispod. Za travnjak i brojne nedoumice oko njega konačno bi bilo vrijeme javnosti ponuditi validne, tačne i provjerene informacije. Uz dužno poštovanje tih okolnih zona Mostara, ipak, treba jasno i nedvosmisleno iznijeti stav: FK Velež nije ni iz kakve periferije, ni nadveleške, ni doveleške, a ni podveleške, nije ni iz dubravske, bijelopoljske, ni stolačko-čapljinske zone, niti je bogme FK Velež pao padobranom s neba. Starac je to Rođeni sa 100 godina života. Klub iz Mostara. E, tom Mostaru možeš možda koturnuti neku provincijsku foru, ali šuplju o Veležu ne možeš prosipati. Dakle, krajnje je vrijeme da se stvari uozbilje i nazovu svojim imenom.
ŠTA JE S TRAVNJAKOM TERENA?
GDJE JE NASTAO PROBLEM I ZAŠTO?
ZBOG ČEGA PRAVNE KONSEKVENCE NE PODNOSE ODGOVORNI KOJI SU PREKRŠILI UGOVOR O REKONSTRUKCIJI TRAVNATE PODLOGE?
HOĆEMO LI IKAD SAZNATI TAJNU RAZGOVORA VICE ZELJKOVIĆA S NAŠIM KLUPSKIM ČELNICIMA NA PRIPREMAMA U ANTALIJI?
KO ĆE NAM POTVRDITI ILI DEMANTOVATI NEKA SAZNANJA DA JE ABRAHAM GROUP PONUDILA VELEŽU SPONZORSKI UGOVOR TEŽAK 3 MILIONA MARAKA, A TA PONUDA NAVODNO ODBIJENA, DA BI POTENCIJALNI SPONZOR OTIŠAO PREKO BULEVARA I ISTU PONUDU DAO RIVALU KOJI JU JE PRIHVATIO?
ITD...ITD...
Na sunce s informacijama i činjenicama i prekinite neizvjesnost koja šutnjom otvara vrata špekulacijama. Ako ste ozbiljni i korektni, upoznati s materijom nema razloga da šutite. Priču na sunce, evo čitav oktobar sunčan, a u klubu nam oblačno. A koliko se sjećamo i nekakva Skupština bješe zakazana za 5.10.pa je nije bilo. Prođe deseti mjesec, a niko ništa. Dokle mislite gospodo testirati strpljene članova, navijača i simpatizera ili ste stvarno u ovome toliko s podcjenjivačkim gardom u svom nastupu pa smatrate da RAji mozak služi samo za pohovanje, a glava za češljanje. Dokle?
:clap:
100 posto sve receno, sta je sa tom zenom sto je trebala uci u UO sto je zelila vecu transparentrost Kluba i navijaca??

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 01 nov 2022, 16:53

Češće se susjedima ukaže Gospa nego nama Rainman. JAVI SE, JAVI SE ......

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 nov 2022, 16:53

Ko je pisao ovaj post, mislim odakle je prenešeno?

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 01 nov 2022, 16:56

JimmyPage je napisao/la:
01 nov 2022, 16:53
N.B na Facebooku
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 01 nov 2022, 16:57

01 nov 2022, 16:56
JimmyPage je napisao/la:
N.B na Facebooku
Nermin Bise, onlyleft mu je glavni fan :D

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 01 nov 2022, 16:58

Mostarwolf1981 je napisao/la:
01 nov 2022, 16:57
01 nov 2022, 16:56
JimmyPage je napisao/la:
N.B na Facebooku
Nermin Bise, onlyleft mu je glavni fan :D
:D

Bise > Hasic
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 01 nov 2022, 22:13

Vrlo pametna odluka o prolongiranju utakmice.
Pojedinačni napadi po sokacima su vrlo mogući, a takvi mogu vrlo lako prerasti u neki veći belaj.
Uvjek i na svim stranama ima budala koji su u stanju nekome uništiti život a zbog čega?
Sa druge strane, prošlo je tačno 3 godine od zadnje utakmice snjima, a da su navijači bili na Areni Rođeni!
Nevjerovatno!
Zbog svega, vrijeme je i da navijači dočekaju svojih 90min.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 01 nov 2022, 22:22

Malo smo naivni. Nikad, nikakav Abraham nije trebao da dodje u Velez, sve je bila igra, koja je određena prije pada Aluminija, kad je Ćovic odlučio da ga pusti niz vodu, pola godine prije je sve dogovoreno sa Kabirijem, da će mu se dati sve sto hoce po smijesnim cijenama, al da zauzvrat mora da vuče Zrinjski, kao glavni finansijer, sve ostalo je priča za malu djecu.

Svoju priču za strane investitore, Velez propušta iz dana u dan, na način, kada uspješni Velezovci širom svijeta, prije svega Vaha, ali i ostali uspješni Mostarci, nisu uspjeli izlobirati nekog jakog čovjeka, na način kao što je uradio Kusturica sa Sarajevom, pa da taj neko godišnje ulaze par miliona u Velez, a to se, uz malo truda i koji sastanak moglo rijesit, pa da plovimo svojim morem, međutim u nas je sve tipa, evo 20 000km i eto vas tamo, ne ide to tako, a najgore sto se moglo i jos uvijek moze, ovo sve ostalo je za Velez cista agonija.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 nov 2022, 22:33

Jak investitor nije garancija uspjeha, najbolji pokazatelj za to je Sarajevo, ali jeste najvažniji preduslov da bi se stvorila neka ozbiljnija priča. U tu priču ne ulaziti po svaku cijenu.. i stvar nije nimalo banalna kakvom se predstavlja. Mislim da je ova prethodna ideja UO bila dobra priča ali nije zaživila nažalost.

RainMan
Kontakt:

Post Postao/la RainMan » 01 nov 2022, 22:45

Trenutno glavni kandidati za predsjednika Upravnog Odbora su Senad Kevelj i Kemal Maric. Kevelj je sam sebe nominovao i iskoristio konekcije u medijima zadnjih dana da prosiri pricu. Maric je osoba koju Hasic indirektno podrzava. Dzemil Sose trentno nije konkurent za poziciju predsjednika, ali jeste za clana UO uz Marica.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 01 nov 2022, 23:37

RainMan je napisao/la:
01 nov 2022, 22:45
Trenutno glavni kandidati za predsjednika Upravnog Odbora su Senad Kevelj i Kemal Maric. Kevelj je sam sebe nominovao i iskoristio konekcije u medijima zadnjih dana da prosiri pricu. Maric je osoba koju Hasic indirektno podrzava. Dzemil Sose trentno nije konkurent za poziciju predsjednika, ali jeste za clana UO uz Marica.
Ako imaš saznjanja, koje osobe se još vezuju uz UO, pošto su se spominjala razna imena, od Muslije, Ćatića, Spahića, Barbareza...
Da li famozna žena ulazi u UO?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 02 nov 2022, 01:15

mozak je napisao/la:
01 nov 2022, 23:37
RainMan je napisao/la:
01 nov 2022, 22:45
Ako imaš saznjanja, koje osobe se još vezuju uz UO, pošto su se spominjala razna imena, od Muslije, Ćatića, Spahića, Barbareza...
Da li famozna žena ulazi u UO?
Po informacijama koje imam, famozna zena je vlasnica Zinktehnika koji nam je vec jedan od glavnih sponzora ali sada bi bili u drugacijoj ulozi kao clan UO. Ne bi bila losa opcija jer okrecu velike pare a iznijela je par super prijedloga na razgovoru medju kojim je da se ponovo objavljuju mjesecni finansijski izvjestaji da se zna gdje ide svaka marka.

Po mom misljenju Kemo je puno bolja opcija za nas od Kevelja, razloge sam vec spomenuo u prethodnom postu. Ako se desi da Kemo postane novi predsjednik, nadam se da ce povuci za sobom i Barbu jer imaju super odnos i druze se skoro na dnevnoj bazi.

Kako trenutno stvari stoje moze puno toga krenuti na bolje i mogli bi na proljece gledati dosta jaci i stabilniji Velez.

Btw neko je spomenuo Sosu iznad, Sose je voljan da se vrati u klub u bilo kojoj ulozi samo da se proba zaustaviti da ga grobari poput Hurde i Pike ne uzmu pod svoje.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 02 nov 2022, 07:18

Kemo bolji izbor iz milion razloga.

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 02 nov 2022, 07:31

I ja bih vise volio Kemu

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.