FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sansa da se dodatno skautira Lautaro.
Paklen igrac, top 3 napadaca svijeta.
Paklen igrac, top 3 napadaca svijeta.
Može se desiti da se rotiraju tokom utakmice, može se desiti da uopšte ne igramo u formaciji koja je predviđena grafikom, može se desiti da Gravenberch zabije 3 gola na ovoj poziciji, ne znam odakle opsesija Gravenberchom, jel ti dođe famelije?Bundesliga je napisao/la: ↑01 nov 2022, 19:57Joj gluposti, opet Sabitzera stavio. Pa ako vec stavljas Gravenbercha od prve upari ga s Kimmichom ili odmori Kimmicha i stavi ga sa Sabitzerom. Ovako ce ga opet gurati na neku fejk desetku![]()
Vec pripremas teren kad ovaj odigra los mec?Bundesliga je napisao/la: ↑01 nov 2022, 19:57Joj gluposti, opet Sabitzera stavio. Pa ako vec stavljas Gravenbercha od prve upari ga s Kimmichom ili odmori Kimmicha i stavi ga sa Sabitzerom. Ovako ce ga opet gurati na neku fejk desetku![]()

Citav strucni stab govori od prvog dana priprema govori da Gravena vide ko ofanzivnijeg igraca, ja mislim da toliko ljudi sto radi u Bayernu nije glupo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Cuj opsesija. Pa hocu da vidim sta zna, ako zna ista. Jbt jesi li doveo igraca da ti guli farbu s klupe ili sta?coelho41 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 20:01Može se desiti da se rotiraju tokom utakmice, može se desiti da uopšte ne igramo u formaciji koja je predviđena grafikom, može se desiti da Gravenberch zabije 3 gola na ovoj poziciji, ne znam odakle opsesija Gravenberchom, jel ti dođe famelije?Bundesliga je napisao/la: ↑01 nov 2022, 19:57Joj gluposti, opet Sabitzera stavio. Pa ako vec stavljas Gravenbercha od prve upari ga s Kimmichom ili odmori Kimmicha i stavi ga sa Sabitzerom. Ovako ce ga opet gurati na neku fejk desetku![]()
@harden
Gravenberch nije igrao tu poziciju u Ajaxu niti tu moze pokazati najbolje partije. Igrao je u pripremnim ono sto igra Sabitzer pa se najbolje pokazao.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Igra momčina u prvoj postavi protiv Intera u meču Lige Prvaka, na njegovom mjestu i da štopera igra treba bit zadovoljan.
Mathys Tel on his current situation: "It's not a difficult situation. I'm still young, I still have a lot to learn. We have a great coach and I think he relies on my qualities" [@Plettigoal, @SkySportDE]
Primjera radi, vidiš kako Tel kulturan momak se ponaša prikladno u medijima.
Mathys Tel on his current situation: "It's not a difficult situation. I'm still young, I still have a lot to learn. We have a great coach and I think he relies on my qualities" [@Plettigoal, @SkySportDE]
Primjera radi, vidiš kako Tel kulturan momak se ponaša prikladno u medijima.
Bacenih 25 mil. za Gravena. ( Zasad )
Austrijska ubleha je tabletasev igrac, inace bi gledao Bayern samo preko TV-a
Austrijska ubleha je tabletasev igrac, inace bi gledao Bayern samo preko TV-a
-
- Kontakt:
Tel je tinejdzer, nije ni igrao seniorski fudbal kako treba ima 17 godina. I opet je igrao vise od Gravenbercha koji je dvadesetogodisnjak. Neuporedivo. Probaj ga pa valja-valja, ne valja-ne valja. Ali ga probaj na pravoj poziciji. Isto sto je Mane bolji lijevo, Tel bolji lijevo, tako je i ovaj bolji na centru nego na desetki.
Mislim da je Gravenberch shodno prilikama dobio dovoljno minutaže. Prilično se dobro rotiralo, pogotovo u posljednje vrijeme. Jasna je hijerarhija da prije šansu dobivaju Goretzka i Sabitzer uz Kimmicha. A Gravenberch je počinjao neke nebitne utakmice (ali tako je to kada si tek tu stigao u klub i zna se neki redoslijed) i dobivao još određenu minutažu. Znači on mora toliko pokazati i bljesnuti, da bi sada tu hijerarhiju promijenio. A Sabitzer je imao sasvim pristojne nastupe kada je igrao ove sezone.
I Mazraoui dobiva dosta prilike i ravnopravna mu se šansa pruža kao i Pavardu. Mislim da trener to od ovog ne može bolje raditi. Mislim generalno na rotaciju...
Jedino večeras pošto utakmica stvarno skoro nikakav rezultatski značaj nema (samo je prestiž u pitanju) mogao je Gravenberch umjesto Kimmicha startati i moglo se još malo zarotirati.
I malo kao problem do sada vidim to što je Tel doveden kao napadač , a Julian ga kao vidi u malo drugačijoj ulozi i gura više na krilo. Tu isto kao da se nije bilo na istom fonu, što se tiče relacije uprava - trener.
I Mazraoui dobiva dosta prilike i ravnopravna mu se šansa pruža kao i Pavardu. Mislim da trener to od ovog ne može bolje raditi. Mislim generalno na rotaciju...
Jedino večeras pošto utakmica stvarno skoro nikakav rezultatski značaj nema (samo je prestiž u pitanju) mogao je Gravenberch umjesto Kimmicha startati i moglo se još malo zarotirati.
I malo kao problem do sada vidim to što je Tel doveden kao napadač , a Julian ga kao vidi u malo drugačijoj ulozi i gura više na krilo. Tu isto kao da se nije bilo na istom fonu, što se tiče relacije uprava - trener.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pa Tel je makar dao koji gol, svako je od novih igrača pokazao nešto, osim tog Gravenberha. Vjerujem da je tako i na treningu, igrač ni na nebu ni na zemlji. Evo šanse večeras da vidimo da li je bolji od makar jednog igrača iz trenutne selekcije veznjaka u Bayernu.
Večeras ako se dobije Inter glat i rutinski, red bi bio prestat pljuvat po Nagelsmanu.
Večeras ako se dobije Inter glat i rutinski, red bi bio prestat pljuvat po Nagelsmanu.
Lautaro top 3 napadača svijeta.
Ne bi dao pramen kose od Chupa za ovu oyebinu od igrača.

Ne bi dao pramen kose od Chupa za ovu oyebinu od igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Proljeće će pokazati sve, do tada će biti još svega i svačega.
Hajd da vidimo tog koeljinog gravebercha
Jel on crnac
Stvarno ih puno imamo, jelde Justine
Ništa, pobjeda bilo kakva. Niz se mora nastaviti, rekordi postavljati , matematiku ostaviti stručnim ljudima.
Motiv još više i taj loš skor na domaćem terenu, plus 3 i nešto mio za draj punkte.
Jel on crnac

Ništa, pobjeda bilo kakva. Niz se mora nastaviti, rekordi postavljati , matematiku ostaviti stručnim ljudima.
Motiv još više i taj loš skor na domaćem terenu, plus 3 i nešto mio za draj punkte.
Vom Jäger zum Gejagten
2. minute prošle Gravenberch nije dotaknuo loptu 

-
- Kontakt:
Joj Manea inteligencije hahaha
Evo i penala za interiste
Nigdje veze, ali....treba sačuvati zube
Edit: Ipak samoodbrana
Nigdje veze, ali....treba sačuvati zube
Edit: Ipak samoodbrana

Vom Jäger zum Gejagten
Kako Mane ujeda večeras i protiv Barce isto. Izgleda da je lik rođen za velike utakmice, ne interesuje ga Bochum i slično.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mene zaista iritira ova sporost Sabitzera.
Uopste ne razmislja na vrijeme, nego prima loptu i tek onda gleda koje su mu opcije a vrlo cesto u tom slučaju gubi duel.
Koliko sam se radovao njegovom dolasku toliko sam se razočarao.
Uopste ne razmislja na vrijeme, nego prima loptu i tek onda gleda koje su mu opcije a vrlo cesto u tom slučaju gubi duel.
Koliko sam se radovao njegovom dolasku toliko sam se razočarao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gravenberch ne postoji, 25mil se sakrilo na terenu negdje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ovaj Stanišić nema mozga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.