FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Poslije ovog mu treba oduzeti 50% mjesecne plate
-
- Kontakt:
Eto zašto treba Neuer. Opet imao brain fart.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Fantasticna igra, ekipa je usla u super ritam zadnjih meceva, vec to lici na nesto napokon
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ekipa u pravom ritmu opet, vidi se to zadnjih par utakmica opet. Odlično je sve to izgledalo, golovi glupo primljeni i šteta zbog toga jer nekako se i defanziva uštimala u zadnje vrijeme.
De Ligt povrijeđen, a nadati se da to ipak nije nešto strašno, za sad se čini da nije.
A Chuopo ne prekida niz....
De Ligt povrijeđen, a nadati se da to ipak nije nešto strašno, za sad se čini da nije.
A Chuopo ne prekida niz....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Izgleda da su glavesine ponudile 100mil. Atleticu za Felixa, poslije odlaska Lewandowskog.
Nejasno je da li je Felix bio prva opcija, ili kad je Atletico odbio, onda su se okrenuli Maneu.
Nejasno je da li je Felix bio prva opcija, ili kad je Atletico odbio, onda su se okrenuli Maneu.
Danas je to u napadackom dijelu igre ponovno jako mocno izgledalo. Sest razlicitih strijelaca, puno kombinatorike, lijepih akcija. Nazalost opet primamo neke glupe golove koji kvare sveukupnu sliku.
Izgleda da je Mazraoui preuzeo primat u odnosu na Pavarda, rekao bih zasluzeno, u odbrani su njih dvojica tu negdje ali je zato u napadu doprinos nemjerljiv.
Za Ulreicha znamo da moze kiksati, zato i jest drugi golman, a i rijetko kad igra pa mu i ne zamjeram puno.
Uglavnom, ekipa ponovno izgleda jako mocno nakon onog blagog pada forme. Vjerujem da cemo do pauze za SP biti sigurno prvi i na tablici, a onda treba vidjeti u kakvoj formi ce se uci na proljece i najbitniji dio sezone.
Izgleda da je Mazraoui preuzeo primat u odnosu na Pavarda, rekao bih zasluzeno, u odbrani su njih dvojica tu negdje ali je zato u napadu doprinos nemjerljiv.
Za Ulreicha znamo da moze kiksati, zato i jest drugi golman, a i rijetko kad igra pa mu i ne zamjeram puno.
Uglavnom, ekipa ponovno izgleda jako mocno nakon onog blagog pada forme. Vjerujem da cemo do pauze za SP biti sigurno prvi i na tablici, a onda treba vidjeti u kakvoj formi ce se uci na proljece i najbitniji dio sezone.
Nakon što su vidjeli kako im je sef Kahn izgledao na tribinama Idune nakon 2-2,stvari pocinju da se mijenjaju. Tabletas ne izmislja toplu vodu i manje gleda u tablet a više gleda ko, sta i kako igra.Cini mi se da su im i treninzi redovniji.
VOLIM BAYERN
Jel to Tel jučer igrao lijevo?

Njegova "kriza" izgleda ovako
20 utakmica
11 golova i 3 asistencije
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da.
Preuzeo je poziciju koju je Mane drzao do ulaska Tela.
Imao je par zanimljivih poteza, taj gol koji je kako se dalo primijetiti najvise usrecio Hasana.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Konačno da je trener prepoznao koja mu je najbolje pozicija, a Graven jel i njega stavio u sredinu? Zaspao sam pa sam propustio zadnjih pola sata
Mane može i mora bolje od njega očekujem eksploziju na proljeće.Tel opet pokazao o kakvom se talentu radi.
Gravenberch dobija sve više minuta i dobro ih koristi.
Musiala trenutno najbolji mladi igrač na svijetu.
Davies,Musiala,Tel - Hasan Salihamidžić fubalski Jerry Krause.

Gravenberch dobija sve više minuta i dobro ih koristi.
Musiala trenutno najbolji mladi igrač na svijetu.

Davies,Musiala,Tel - Hasan Salihamidžić fubalski Jerry Krause.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Mene je nekako "strah" da neko sa kesom s ručkama love ne pokuca na vrata za Džemu i Dejvisa. Nadam se da su naši svjesni kakvi su oni dragulji. Posebno mladjahni Javor, jerbo bekovi (oni svjetske klase) su možda trenutno i najtraženija roba na bazaru.
Malo sam gled'o hajlajtse zadnje tekme. Ako izuzmemo golmana, ekipa se podigla na neki viši nivo. Ono što je fascinantno je to da može mnogo mnogo bolje.
Dilema je da li forsirati Čupu, koji maestralno koristi svoje prilike, ili Tela, koji da bi se razvio mora igrat'. Možda najbolja varijanta da ih kombinuje po poluvrijeme.
Zamisli da na CF imamo Kejna recimo, kakva bi to rapsodija bila. Čisti sex.
Malo sam gled'o hajlajtse zadnje tekme. Ako izuzmemo golmana, ekipa se podigla na neki viši nivo. Ono što je fascinantno je to da može mnogo mnogo bolje.
Dilema je da li forsirati Čupu, koji maestralno koristi svoje prilike, ili Tela, koji da bi se razvio mora igrat'. Možda najbolja varijanta da ih kombinuje po poluvrijeme.
Zamisli da na CF imamo Kejna recimo, kakva bi to rapsodija bila. Čisti sex.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Danas Gravenberch u prvoj postavi, potvrdio Nagelsmann na presici, odnosno rekao je "Ryan Gravenberch will play tomorrow", valjda to znači od početka.
Da li je vakat došao da jednu kiksamo. Matematički ako pobjedimo, svaka naredna povećava mogućnost od remija ili poraza.
Nesto ne vjerujem u kiks veceras, iako sam ostao iznenadjen podatkom da nemamo pobjede kuci protiv Intera (1 nerijesen i 2 poraza).
Bit ce veceras par promjena u ekipi, ali ne previse, mislim da ce opet to biti konkurentna ekipa, a upitno je i da li ce protivnik imati puno motiva. U svakom slucaju dobra prilika da se pokazu neki igraci koji se dosta cesto prizivaju i u medijima a i ovdje na forumu.
Bit ce veceras par promjena u ekipi, ali ne previse, mislim da ce opet to biti konkurentna ekipa, a upitno je i da li ce protivnik imati puno motiva. U svakom slucaju dobra prilika da se pokazu neki igraci koji se dosta cesto prizivaju i u medijima a i ovdje na forumu.
Benjamin #Pavard was deprived of his driving license for at least a month after being caught by the police under the influence of alcohol (0.8 per mille in the blood) in his car 6 weeks ago.
Pavard paid a 500 euro fine to the authorities and was later summoned by Salihamidzic, also fined with a 5 figure amount. [@BILD]
@Plettigoal in @JanAageFjortoft podcast about Harry Kane : "Now it's definitely only up to Kane. Bayern have signalized that they are interested but at this stage Bayern are very calm. What we also hear is that it's 'Harry Kane or nothing' for the 2023 transfers window".
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Postava večeras:
Ulreich
Mazraoui
Pavard
Upamecano
Stanisic
Kimmich
Sabitzer
Coman
Gravenberch
Mané
Choupo-Moting
Ovo se moglo i više zarotirati. Gravenberch je večeras mogao na Kimmichovu poziciju da i ovaj odmori. A isto tako je mogao Tel startati. Ali eto neki će odmoriti poput Goretzke, Daviesa.......
Ulreich
Mazraoui
Pavard
Upamecano
Stanisic
Kimmich
Sabitzer
Coman
Gravenberch
Mané
Choupo-Moting
Ovo se moglo i više zarotirati. Gravenberch je večeras mogao na Kimmichovu poziciju da i ovaj odmori. A isto tako je mogao Tel startati. Ali eto neki će odmoriti poput Goretzke, Daviesa.......
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Gledam CHO-a večeras u Leverkusenu, ljudi moji na koga je Hasan htio skrišt milione 
Mene samo brine Pavard na stoperu u kombinaciji sa Ulreichom, može biti laganih šansi za Martineza.

Mene samo brine Pavard na stoperu u kombinaciji sa Ulreichom, može biti laganih šansi za Martineza.
-
- Kontakt:
Joj gluposti, opet Sabitzera stavio. Pa ako vec stavljas Gravenbercha od prve upari ga s Kimmichom ili odmori Kimmicha i stavi ga sa Sabitzerom. Ovako ce ga opet gurati na neku fejk desetku 

I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.