English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Chelsea ima Aubu u 2022g...ne moremo izgubit od njih
Čuo sam da su ubili Brajtona, ali neće lopta u gol.Arvid je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:11Da ali znaš da Chelsea nema nikako sreće pred golom iako brutalno igraju.anell je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:09Sudije će nas yebatiPensioner26 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:07
Nemoj biti pesimista. Mi kako igramo, a pogotovo međusobno s vama u posljednje vrijeme, računaj 3 boda.
Kako će nas ovaj post yebati

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bas ono. A i De Gea oscilira od najboljeg golmana na svijetu do Lorisa Kariusa od meca do meca. Fenomen.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Rashfordu danas 25. rodjendan.
Imam osjecaj da igra vec preko 10 godina. Momak ce profurat Mullera po dugovjecnosti.
Imam osjecaj da igra vec preko 10 godina. Momak ce profurat Mullera po dugovjecnosti.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nece, nego ce kao i svaki englez koji peaka rano zavrsit sa ozbiljnim fudbalom do 30. godine.AlanSmith14 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 09:43Rashfordu danas 25. rodjendan.
Bas, Reece James je npr vec sad gotov.
Da ugrabim prvi.
Da ugrabim prvi.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa nije potrgao obje Ahilove tetive da ima toliko vremena gledat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj United stvarno nikakvo postovanja prema liku i djelu kakva je C. Ronaldo nema. Haj sto su ga klupirali, jer nije u formi, jer je odbio da trenira i da ide na pripreme, jer ne postuje trenere ni sagraca, a jos manje postuje navijace kluba za koje igra (u vise navrata odbije da ih pozdravi na kraju utakmice jer nije zabio gol) - to se nekako moze i progutati (iako ostale legende od skolsa preko kina Kazu da je trener zbog toga pravi supak), sad su doveli u klub igrača koji može i vise zeljeza da gura nogama pa vise ni u teretani nije neprikosnoven. - stvarno ovo Ronaldo nije zaslužio.
https://sportsport.ba/fudbal/cristiano- ... iro/437364
https://sportsport.ba/fudbal/cristiano- ... iro/437364
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj Trossard je igracina a vidim ne prica se previse o njemu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trossard je beton. Nema vremena o njemu pored visecih slonova i kmecanja skuzera.
4-IN-A-ROW
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma joj ovdje se proglasi svaki igrač beton, nek malo udje u formu i postigne par golova.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bolji od Havertza
⚜️~⚜️~⚜️
Samo mitrovica necePensioner26 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 19:40Ma joj ovdje se proglasi svaki igrač beton, nek malo udje u formu i postigne par golova.
Ma i Mitrovica bi ali ima onaj bosanski srbin sa djokovicevim avatarom koji nakon sto je Mitrovic dao 7-8 golova ga stavlja u istu ravan da Lewandowskim, Benzemom, Halandom, Kejnom i ostalim, ili ode na temu Seri A pa kaze da je Vlahović bolji igrač od Halanda ali posto kasno sazrijeva mi to nismo jos vidjeli.soxx je napisao/la: ↑31 okt 2022, 20:24Samo mitrovica necePensioner26 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 19:40Ma joj ovdje se proglasi svaki igrač beton, nek malo udje u formu i postigne par golova.
Pa malo izazove revolt medju nama.
- wadethegreat
- Kontakt:
Trossar ima 9 goal contributions u 12 utakmica.
Igra vise naprijed pod novim trenerom godi mu bas ocito.
Zanimljiv igrac.
Igra vise naprijed pod novim trenerom godi mu bas ocito.
Zanimljiv igrac.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mora se priznati da je Argentinski kepec iz Uniteda pun pogodak. Rashford se vratio u formu, a u Newcastleu gotovo svi briljiraju, prije svega Trippier, Wilson i Almiron.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
I Bruno G. Strašan igrač.
honeymoon period novog menadžeraDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:14Mora se priznati da je Argentinski kepec iz Uniteda pun pogodak. Rashford se vratio u formu, a u Newcastleu gotovo svi briljiraju, prije svega Trippier, Wilson i Almiron.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.