FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pashoni
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Pashoni » 31 okt 2022, 10:19

Jel ono vec naređeno da se skine transparent il ja nisam dobro vidio maloprije
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 31 okt 2022, 10:30

To je skinulo neko malo dijete koliko ja znam, nije niko iz kluba. Kažnjena su 2 igrača na najgori mogući način, toliko glupo i primitivno (a šta drugo i očekivati od Čeličnog, Željeznog ili šta je već), izgubiti će svlačionicu ako već nije. Glupane, odlazi ❤🖤
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 31 okt 2022, 11:23

simonknows je napisao/la:
31 okt 2022, 10:30
To je skinulo neko malo dijete koliko ja znam, nije niko iz kluba. Kažnjena su 2 igrača na najgori mogući način, toliko glupo i primitivno (a šta drugo i očekivati od Čeličnog, Željeznog ili šta je već), izgubiti će svlačionicu ako već nije. Glupane, odlazi ❤🖤
Ko je i kako kaznjen?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 31 okt 2022, 11:57

simonknows je napisao/la:
31 okt 2022, 10:30
Haman neko nije imao HTIJENJA
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 31 okt 2022, 12:58

slika
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 31 okt 2022, 13:58

Kakav transparent

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 okt 2022, 14:38

Sjetili se kokosaris slepati saopstenje zbog natpisa o Mahiru Karicu, valjda hvaleci se sto uz glavcicu duga od 22.000 KM morali isplatiti jos 15.000 KM zateznih kamata. Odlican posao uradjen.

Umjesto mog misljenja kopiracu samo 1 kimentar nekoga sa FB, a vecinom svi slicno pisu i misle.

Napišite saopštenje kako smo zadnji na tabeli, kako imamo 4 napadača koji uzimaju do 10k ukupno, a nismo gola dali u 5 uzastopnih utakmica. Napišite saopštenje po kojem kriteriju je čelični još trener, M.Ć. kapiten, napišite saopštenje dokle su radovi na Tušnju došli. Napišite saopštenje kako kod pojedinih igrača na dresu piše prezime, a kod ostalih FK Sloboda...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 okt 2022, 14:51

Izvinite na upadu, ako neko zna termin utakmice za vikend??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 31 okt 2022, 16:06

Beduin je napisao/la:
31 okt 2022, 14:38
Sjetili se kokosaris slepati saopstenje zbog natpisa o Mahiru Karicu, valjda hvaleci se sto uz glavcicu duga od 22.000 KM morali isplatiti jos 15.000 KM zateznih kamata. Odlican posao uradjen.

Umjesto mog misljenja kopiracu samo 1 kimentar nekoga sa FB, a vecinom svi slicno pisu i misle.

Napišite saopštenje kako smo zadnji na tabeli, kako imamo 4 napadača koji uzimaju do 10k ukupno, a nismo gola dali u 5 uzastopnih utakmica. Napišite saopštenje po kojem kriteriju je čelični još trener, M.Ć. kapiten, napišite saopštenje dokle su radovi na Tušnju došli. Napišite saopštenje kako kod pojedinih igrača na dresu piše prezime, a kod ostalih FK Sloboda...
Ljudi nam se igraju sa inteligencijom, sad su kao i mediji protiv njih, da su bogdom.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 31 okt 2022, 16:17

Sloboda u problemima kakvim i jeste vec godinama... Snalaze se kako znaju..
Evo TC imas pare imas sve pa nista ....
Ocito nema nista od fudbala u našem gradu jos dugo . Osim ako ne dodje do kakve fuzije klubova..
Jer ovako realno Azmir nists bolje nije postigao sa TC nego sto je bilo dok je bio u slobodi...
Cak je u slobodi bilo i bolje zbog navijača i atmosfere..

Mi se gusimo u dugovima...
Oni u S Hanu bacaju pare, prosipaju bodove...
Ocito u ovom gradu nema srece u fudbalu..
Nadam se da ce novi gradonačelnik koji zamijeni Jasmina imati Malo vise sluha za sport i da ce otjerati iz kluba sve lopove....
A po pitanju davanja novca, realno mi dobijamo od grada vise od mnogih klubova u PL ali dzaba kad pola od tog ide na otplatu dugova.

Ne mogu cak ni naslutiti sta ce biti et, ali duzni su nam objasnjenje i neko spomenu jedan clan jedan glas, to je celik uradio i odlicna je to stvar, ali et ostaje nam da se nadamo najboljem...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 31 okt 2022, 17:01

mk1008 je napisao/la:
31 okt 2022, 16:17
Sloboda u problemima kakvim i jeste vec godinama... Snalaze se kako znaju..
Evo TC imas pare imas sve pa nista ....
Ocito nema nista od fudbala u našem gradu jos dugo . Osim ako ne dodje do kakve fuzije klubova..
Jer ovako realno Azmir nists bolje nije postigao sa TC nego sto je bilo dok je bio u slobodi...
Cak je u slobodi bilo i bolje zbog navijača i atmosfere..

Mi se gusimo u dugovima...
Oni u S Hanu bacaju pare, prosipaju bodove...
Ocito u ovom gradu nema srece u fudbalu..
Nadam se da ce novi gradonačelnik koji zamijeni Jasmina imati Malo vise sluha za sport i da ce otjerati iz kluba sve lopove....
A po pitanju davanja novca, realno mi dobijamo od grada vise od mnogih klubova u PL ali dzaba kad pola od tog ide na otplatu dugova.

Ne mogu cak ni naslutiti sta ce biti et, ali duzni su nam objasnjenje i neko spomenu jedan clan jedan glas, to je celik uradio i odlicna je to stvar, ali et ostaje nam da se nadamo najboljem...
Ne bih da komentarišem druge klubove i ličnosti koje nemaju veze sa našim klubom, ali kad se već pokrenulo da kažem neko svoje mišljenje. Problem ljudi sličnih kao pomenuti, kao što je recimo Mirvić u Sarajevu i slični je što okupe loše ljude oko sebe, ljude koji nemaju pojma o današnjem fudbalu, o našem fudbalu/ljude koji su gladni para pa ulaze i raznorazne talove sa menadžerima, dovode istrošene igrače u kasnim igračkim godinama (29, 30, 31+) i daju im basloslovne plate za naše uslove, a isti su obični plaćenici kojima je svejedno izgubili ili dobili, njima je po papiru i potpisu predodređena ta svota, došli su tu isključivo da odrade to i da kasiraju novac.

Još jedan problem koji je očigledan, sa kojima smo se svi (uključujući i ja, koji sam i sam prošao omladinske pogone naše svetinje) zavarali do sad, jeste da Tuzla, konkretno naš grad, nije talentovano područje za fudbal, jednostavno kada pogledamo kroz historiju, koliko igrača za reprezentaciju je Tuzla izbacila, grad konkretno (bez okolnih opština, sela i drugih područja sa TK)? Koliko mene pamćenje služi, 0, zadnji aktuelni je eto Amar Rahmanović koji je čini mi se oko 5 nastupa dobacio za A repku(edit: i Darko, naravno)? Okolna mjesta su dosta talentovanija i to je činjenica, a danas u našoj urbanoj sredini, sve manje i manje djece je u naseljima koja igra fudbal na ulici, svi su na telefonima, vidim po posljednjim generacijama, ne daj bože dva kamena na cestu i raspali po čitav dan...
Neće jer će svakako biti njegov neki pulen, tačnije iz njegove stranke, isti ljudi će se zapošljavati, isti ljudi će se vrtiti oko kluba, isto će se novca obrtati u i izvan kluba, a apsolutno ni sekunda pomaka se neće desiti vezana za klub, razvoj OP, uspjeh mlađih kategorija, promovisanja u prvi tim, dugogodišnja povezanost ugovorima, bez dovlačenja sumnjivih menadžerskih igrača i sl.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 31 okt 2022, 18:21

Beduin je napisao/la:
31 okt 2022, 14:38

bas kokosari...a i ovaj komentar sa fb se slažem, mozda jedino za radove nisu krivi ali su se morali oglasit
& $ ?

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 31 okt 2022, 19:57

Jao saopštenja pa ovo je sramota, sad kao MEDIJE napadaju, dobro je pa ljudi mediji ne vade sav vas prljav veš.
Skrecu sa pravih problema, sva sreca ljudi progledali, mogu ove djedove zavlacit sa pricom.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 31 okt 2022, 21:45

esprit24 je napisao/la:
31 okt 2022, 14:51
Izvinite na upadu, ako neko zna termin utakmice za vikend??
Subota 13.00

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 nov 2022, 00:16

Kod nas bi i Benham propao :urnebes:

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 01 nov 2022, 09:33

Još nema saopštenja za katastrofalne rezultate :)
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 nov 2022, 09:47

Skojevska je napisao/la:
01 nov 2022, 09:33
Rezultati su očekivani, samo su drugi bolje igrali :D
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 nov 2022, 10:11

ma ko je htio da progleda vidi to odavno, godinama vec. Nikad u historiji klub nisu vodili ljudi koji ga manje vole, postuju, koji manje cijene taj grb, navijace, historiju, zasluzne ljude.
Davud Zahirovic im je velika konkurencija, al kako pogledam i njemu je vise bilo stalo do Slobode nego ovoj garnituri.

A sto se tice fudbala u Tuzli, od Tuzla Sitija i oko Azmira dobro zivi dobar dio ljudi koji marke u dzepu nisu imali, a ti ljudi pojma nemaju o fudbalu. Gore je najtoksicnija sredina na balkanu, gdje i kuharica zna ko, sta i kako bi trebao jer ima neki interes sa strane.

Sloboda je slicna. Samo sto ima vise navijaca, i ovdje ne grebu Azmira pojedinca, nego citav grad. vidio sam neki komentar na fejsbuku tipa kao da ovakva Sloboda mnogima odgovara a da oni ne znaju i ne mogu bolje, sto se sve vise cini kao tacno.

mislim sve je trebalo biti jasno koliko se ljudi igraju sa klubom kad su pustali da utakmice igraju igraci jedan sa jednim fontom brojeva i slova, drugi sa drugim, skoro pa razlicit dres, pa neki zlatni font a nisi nista osvojio (sto pokazuje kompetenciju), pa neko ima prezime neko fk sloboda, sve te stvari dopustiti i pricati da ti je stalo do kluba. pa kriv je onaj ko ti povjeruje

to je isto kao da pustis svoje dijete cupavo, mrgavo, prljavo, poderano u skolu, a imas mogucnosti da ne bude takvo i da pricas kako ti je stalo do njega.

prodajes mi price o modernoj Slobodi, evropskoj, organizovanoj a nemas, ne das ili ne mozes nac 5 hiljada maraka za jednoobraznu opremu. Odstupi onda sam. I to smo mi krivi sto smo izabrali da gledamo na drugu stranu, sad zanjemo sto smo posijali svaki put kad smo zatvarali oci i sami sebe zavaravali
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 01 nov 2022, 13:03

meecko je napisao/la:
01 nov 2022, 09:47
Skojevska je napisao/la:
01 nov 2022, 09:33
Rezultati su očekivani, samo su drugi bolje igrali :D
Nije to toliko loša ekipa koliko uprava ne prati i koliko je trener loš.
Široki najmlađa ekipa u ligi jedva skuckali ekipu ljudi drugi na tabeli.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 nov 2022, 14:30

ovo oko uprave, da je loša jeste i sazrelo je odavno da se otjera.
međutim, postavlja se pitanje kako i koga dovesti na čelo kluba ?
ko bi se u ovoj situaciji prihvatio Slobode i pod kojim uvjetima da je finansira?
ovo da se finansiramo iz članarina i da članovi budu u upravljačkim strukturama, budimo realni da je to presmješno, jer mi nismo u stanju kupiti pišljivih 100 članskih kartica, a upravljali bi ?
Klub je sazreo za raspada, a to neka je na dušu faraonu i faraončičima, mada realno nisu ni oni toliko krivi, jer kako da natjeraju nekoga da izdvaja u budnar bez dna ? reći ćete da je moguće firme natjerati nauštrb poslova i tendera, jeste, ali ne da daju bez granica i već je to sve ispucano i oduženo davnih dana. Evo gore ne jeko pobrojao firme koje su zadužne po tom pitanju i 90 % ih je se već odužilo što preko FK Sloboda, što finansirajući neke druge događaje u Gradu, jer nije samo Fudbalski klub jedina obaveza Grada i Gradske Uprave.

ČIM PRIJE SHVATIMO DA FK SLOBODA NIJE JEDINA DRUŠTVENO ZABAVNA ORGANIZACIJA u TUZLI, bit će nam lakše prihvatiti da GRAD NEMA OBAVEZE da samo na nju daje novce, a samim tim neka se zapitamo, kako to da preko silnih udruženja navijača nismo mogli organizovati akcije kao drugi klubovi, kojim bi se obezbijedili novci za npr Pripreme, prevoz igrača u sezoni, opremu i slično, dok bi novac za palte moglo glat da preuzm grad preko onih milion KM.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.