slazem se s tobom

slazem se s tobom
Tačno tako. A osim toga mislim da bi se u tom slučaju svakakvih likova primaklo Velezu sto bi klub unazadili 10 god. I Kemo i Šoše su manje lose opcije
I to od riječi do riječiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 11:25Procitali kod kolege novinara Bise objavu, pa kopirali malo![]()
Ne znam samo odakle se potencira i zasto bilo ko ima potrebu za bolji odnos sa komsijama? Od dokumentarca za 100 godina pa evo Kevelj sad . **** licemjerna koja svake godine mijenjaju ideologiju i mi nikakve dodirne tacke nemamo, osim sto su nam zaposjeli grad pa kao iz Mostara smo i mi i oni. Odj.ebat bilo kakav vid odnosa s njima u bilo kojem smislu.Espiritosanto je napisao/la: ↑31 okt 2022, 12:03Intervju sa Keveljom,kao spreman je da bude predsjednik uz uslove da u klub uđu novi mladi ljudi operativci,bolju saradnju sa komšijama ,savezom i sa svim (ne znam na koga se to misli)
Da on dovede svoje ljude i formira upravu.
Skupština u subotu 12.11
Bolju saradnju sa komšijama? Znaci priprema nas da im pušimo qrceveEspiritosanto je napisao/la: ↑31 okt 2022, 12:03Intervju sa Keveljom,kao spreman je da bude predsjednik uz uslove da u klub uđu novi mladi ljudi operativci,bolju saradnju sa komšijama ,savezom i sa svim (ne znam na koga se to misli)
Skupština u subotu 12.11
Bolja saradnja sa komšijama? Wtf?Espiritosanto je napisao/la: ↑31 okt 2022, 12:03Intervju sa Keveljom,kao spreman je da bude predsjednik uz uslove da u klub uđu novi mladi ljudi operativci,bolju saradnju sa komšijama ,savezom i sa svim (ne znam na koga se to misli)
Skupština u subotu 12.11
Treba sačekati obrazloženje, šta je mislio pod ovom stavkom.Ado1922 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 13:06Bolja saradnja sa komšijama? Wtf?Espiritosanto je napisao/la: ↑31 okt 2022, 12:03Intervju sa Keveljom,kao spreman je da bude predsjednik uz uslove da u klub uđu novi mladi ljudi operativci,bolju saradnju sa komšijama ,savezom i sa svim (ne znam na koga se to misli)
Skupština u subotu 12.11
Saradnja sa komšijama s obzirom na čitavu situaciju nakon rata je na sasvim zadovoljavajućem nivou.JimmyPage je napisao/la: ↑31 okt 2022, 13:26Treba sačekati obrazloženje, šta je mislio pod ovom stavkom.Ado1922 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 13:06Bolja saradnja sa komšijama? Wtf?Espiritosanto je napisao/la: ↑31 okt 2022, 12:03Intervju sa Keveljom,kao spreman je da bude predsjednik uz uslove da u klub uđu novi mladi ljudi operativci,bolju saradnju sa komšijama ,savezom i sa svim (ne znam na koga se to misli)
Skupština u subotu 12.11
U svakom slučaju dovoljno je sportsko uvažavanje koje se već praktikuje tako da ne vidim smisao trošiti energiju na gluposti
Sta je sadOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 20:05SVE JE OVO U RACKU OTISLO
DAJEMO SVE DA BI SE NESTO POSTIGLO
DOK JE LOPOVA NAPRETKA NEMA
NA TRIBINU NEMA NASEG POVRATKA
Ako ce opet traziti da se odigra nerijeseno da bi nekome drugom udovoljili, daleko mu kuca bila od Veleza. Ne vidim nijedan razlog sto bi igrali pod rucnom da Zrinjski ili bilo ko drugi izadje u europu pored nas. Drugi razlog sto bas njega ne bih volio je taj sto je veoma blizak s ljudima kojima nije mjesto ni u blizini Vrapcica generalno a jos manje UO i klubu. Mislim na Piku i Hurdu izmedju ostalog. Daj ljude koji ce gledati samo interes kluba i nista vise, nebitno koja stranka vjera ili sta vec gledaju pojedicni.1922VFC1981 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:59Cijenite malo vise ljude koji su na godisnjem nivou ulagali vise od 100.000 u nas klub, malo objektivnosti i realnosti svima je potrebno. Dok Fedja nije optuzio Kevelja da mu gura igrace pod nos svima nam je taj isti Kevelj ok lik bio jer ulaze pare. Da li vjerovat fergusonu koji nas je naguzio? ne znam, procjenite sami![]()
Na strani sam Veleza, necu da biram ni jednu ni drugu struju hocu da rade zajedno! PUNI GABELU!![]()
Bravo majstore. Od A do Ž.MostarskiSin je napisao/la: ↑31 okt 2022, 20:57Ako ce opet traziti da se odigra nerijeseno da bi nekome drugom udovoljili, daleko mu kuca bila od Veleza. Ne vidim nijedan razlog sto bi igrali pod rucnom da Zrinjski ili bilo ko drugi izadje u europu pored nas. Drugi razlog sto bas njega ne bih volio je taj sto je veoma blizak s ljudima kojima nije mjesto ni u blizini Vrapcica generalno a jos manje UO i klubu. Mislim na Piku i Hurdu izmedju ostalog. Daj ljude koji ce gledati samo interes kluba i nista vise, nebitno koja stranka vjera ili sta vec gledaju pojedicni.1922VFC1981 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:59Cijenite malo vise ljude koji su na godisnjem nivou ulagali vise od 100.000 u nas klub, malo objektivnosti i realnosti svima je potrebno. Dok Fedja nije optuzio Kevelja da mu gura igrace pod nos svima nam je taj isti Kevelj ok lik bio jer ulaze pare. Da li vjerovat fergusonu koji nas je naguzio? ne znam, procjenite sami![]()
Na strani sam Veleza, necu da biram ni jednu ni drugu struju hocu da rade zajedno! PUNI GABELU!![]()
Treba da nas boli neka stvar za sve sto nije vezano za Velez, samo svoju avliju gledati, ni metra dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.