Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Teško je vjerovati ekipi koja je puno puta u zadnjih par godina imala dobar start, pa i dobar učinak u dvije trećine sezone i onda kolaps. Kad i ako osvoje konačno nešto, onda ćemo pisati hvalospjeve. Sve dok se to ne desi, sav ovaj učinak u prvih 15ak utakmica će se zaboraviti. Jednostavno ljudi pamte samo osvajače trofeja, niko ne pamti drugo ili treće mjesto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
mattia zaccagniiiii :ljepota:
golcina candreve, bravo doktore
vecino je zajebao stvar, iz fenomenalne situacije nije zabio gol za 2-0 i eto sad problema
vecino je zajebao stvar, iz fenomenalne situacije nije zabio gol za 2-0 i eto sad problema
fino izgleda ovaj prenos igre salerna. bolje idu u kontre nego nasi
al drago mi je sto dobro igraju. simpaticna ekipa

al drago mi je sto dobro igraju. simpaticna ekipa
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Kiks Udina i Lazia danas, cekamo jos Milana 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
klasicni hara-kiri
mrtvi vecino je kriv za ovu katastrofu danas, prvo je promasio zicer za 2-0, a onda i zicer za 2-2, a da stvar bude jos gora, u igru je usao sergej da spasi stvar, a dobio je zuti karton i propustice derby della capitale (da je onaj debil zabio gol, nista od ovog se ne bi desilo)
sad ce nas i romi nabit, sve ide u tom pravcu
mrtvi vecino je kriv za ovu katastrofu danas, prvo je promasio zicer za 2-0, a onda i zicer za 2-2, a da stvar bude jos gora, u igru je usao sergej da spasi stvar, a dobio je zuti karton i propustice derby della capitale (da je onaj debil zabio gol, nista od ovog se ne bi desilo)
Kad vam se Ćiro vraća?Chinaglia je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:03klasicni hara-kiri
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Juventus najmanje golova primio 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Juve ima najjaču odbranu, a Allegri ne valja. Jeste da su dali samo 18 golova, ali to nije bitno 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sljedeći vikend će biti ludnica. Juve vs Inter, Atalanta i Napoli te Roma i Lazio.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Koliko je kvica kvacarelija bolji igrac od ove prevare leaja
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije ovo faul
Jest i sta sad. Bio je i ofsajd kod 2. gola Torina pa ne vidim da ti je smetalo. Italijani i VAR ne idu u istu rečenicu.
Il Club più titolato al mondo!
Sljedece sedmice najveca trenerska prevara zubati allegri gubi od Psga,potom i od Intera kuci sa 2 razlike i dobija otkaz,nakon cega ce Juve prodisati
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡