Pitali su Scepanovica i na pressu to,bit ce nije neki govornik

Odluka šefa stručnog štaba je da ja dolazim na pressove. Tačno je da mi nemamo profi licence. Nadamo se da će sljedeće godine biti otvoren konkurs.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pitali su Scepanovica i na pressu to,bit ce nije neki govornik
Odluka šefa stručnog štaba je da ja dolazim na pressove. Tačno je da mi nemamo profi licence. Nadamo se da će sljedeće godine biti otvoren konkurs.
Još lik nas na presicima uvjeravao da je dobar potez, da je Đokanović odličan na štoperu. A Đokan loš, 70% golova si primio zbog Đokanovića na stoperu u tom trenutku. Zaigra se, ostane kilometar prostora iza njega, nema taj osjećaj za stopera, onaj Culibaly iz Tuzla je preko Đokanovića i prostora kojeg je Đokanović trebao braniti stvorio 4-5 šansi.
Osjeti se još nesigurnost, strah od pobjede, manjak samopouzdanja, ali ide nabolje, neka momci osjete da mogu. Znali smo gubiti bodove i iz boljih predstava, tako da je ovo sasvim ok.
Pričalo se za čistku a ovi pobrojani su moji favoriti
Mnogo bi bolje bilo da Mustafić i Andrej igraju u paru a Avramovski ispred njih, naravno Dal na klupu. Tomašević nema rezervu inače ja bi ga izbacio, dosta glup igrač. Odbrana je loša, mada i vezna linija mora bolje raditi odbrambene zadatke. Odraditi ove tri utakmice što bolje može i na zimu dovesti 4 ozbiljna i mlada igrača.Zeko87 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:14Osjeti se još nesigurnost, strah od pobjede, manjak samopouzdanja, ali ide nabolje, neka momci osjete da mogu. Znali smo gubiti bodove i iz boljih predstava, tako da je ovo sasvim ok.
Naredne dvije ako pobijedimo definitivno se vraćamo na pravi kolosijek, ali ni to nas ne bi smjelo zavarati, imamo par igrača kojima nije mjesto u fudbalu, a kamoli u našem klubu.
Ja bih opet volio Avrama na desetku, Džafića na desno krilo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:26Kritikovao sam ga dosta ali kad ide red je i pohvaliti(ne urekao se)
Catakovic zadnje 3 utakmice 3 gola+1 asistencija
Dzafic proslu utakmicu asistirao za pobjedu,danas zabio i prethodio golu Catakovica+imao jos nekoliko fini sansi
Nadam se da ce obojica nastaviti dobrom formom
Dal treba malo odmoriti,volio bi nas vidjeti jednu utakmicu u formaciji 4-3-3 bez desetke.Vezni red Djokanovic,Cirjak,Mustafic
Volio bi da Avram igra desno krilo ako ce Musa beka.Sto neko napisa neki dan,kad je od Hebe pravio Hakimija sta ce tek od Muse
Znaci vrh ! KraljPapirnaMarka je napisao/la: ↑30 okt 2022, 19:31Evo Mirvic na story objavio slike svih selekcija koje su pobjedile ovaj vikend.
I onda stavio Bellator - zao mi je ali nema slike.![]()
Pa normalno da je izmisljao , neka njemu Nardina u napadu.
Nardin je napadač, njemu nije izmišljao poziciju