Za mustuluka si,nevidjene klocine,jos da se Suljica gmaza rijesiti i Traku na posudbu od njih tesko gore da moze
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tomasevic ka.rina teska
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Stvarno ima niskointeligentnih ljudi na ovom forumu da Bog sačuva. Za kakvog muštuluka i kako se može znat da se pravi čistka kad se ne zna ni ko će trener bit? Šta lupate bezveze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 18:38Za mustuluka si,nevidjene klocine,jos da se Suljica gmaza rijesiti i Traku na posudbu od njih tesko gore da moze
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sabrija kuća ti gorila sljedeća, amin.
Joj Sabrije 

Ma vidis da lik lupeta nebuloze, prvo govori on cuo sta se prica, pa onda to je kao njegovo misljenje.PapirnaMarka je napisao/la: ↑30 okt 2022, 18:44Stvarno ima niskointeligentnih ljudi na ovom forumu da Bog sačuva. Za kakvog muštuluka i kako se može znat da se pravi čistka kad se ne zna ni ko će trener bit? Šta lupate bezveze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 18:38Za mustuluka si,nevidjene klocine,jos da se Suljica gmaza rijesiti i Traku na posudbu od njih tesko gore da moze
Cuj da se pravi cistka i tjera varesanovic, a to je jedan od rijetkih igraca na kojem bi mogli nesto zaraditi. Mozda je los nekoliko utakmica, ali ima iza sebe iskustvo igranja u liverpoolu, nekoliko golova i asistencija ove sezone, sigurno se moze uzeti nesto para na njemu.
Dobar si forumaš, ali za ovo pretpostavljam da se šališ, ironočan si.spezial je napisao/la: ↑30 okt 2022, 18:47Cuj da se pravi cistka i tjera varesanovic, a to je jedan od rijetkih igraca na kojem bi mogli nesto zaraditi. Mozda je los nekoliko utakmica, ali ima iza sebe iskustvo igranja u liverpoolu, nekoliko golova i asistencija ove sezone, sigurno se moze uzeti nesto para na njemu.PapirnaMarka je napisao/la: ↑30 okt 2022, 18:44Stvarno ima niskointeligentnih ljudi na ovom forumu da Bog sačuva. Za kakvog muštuluka i kako se može znat da se pravi čistka kad se ne zna ni ko će trener bit? Šta lupate bezveze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 18:38
Za mustuluka si,nevidjene klocine,jos da se Suljica gmaza rijesiti i Traku na posudbu od njih tesko gore da moze
Mrtvi Dal uzima mjesto Mustaficu.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 30 okt 2022, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jes mu legla sviju mi
Samo gurajte Dala umjesto igrača koji znaju šta rade na terenu.
Samo gurajte Dala umjesto igrača koji znaju šta rade na terenu.
- f0rest1946
- Kontakt:
Odlican gol, bravo Mirza.
Mustafić je Dybala za invalida Dala Varešanovića
Oboliću zbog vas u p.m.
Kakva brutalna partija Đokanovića, najbolja ove sezone.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Salcin mejt, sta je ono
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, Anpa, bordobijelisampion, broj6, ebi46, keli, nedimmmm1337 i 51 gost.