NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Vec pocetkom sljedece sedmice treba poceti sa "hajcanjem"atmosfere za Kolinu.Svi trebamo ucestvovati u tome,promovisati ovu tekmu u komsiluku,radnom mjestu,skoli,ulici,drustvenim mrezama...Bice nas minimalno 5000 aBd
-
- Kontakt:
Mozemo "sutra" igrati i pl i europu i sve ono sto ce doci, ali mislim da nikad necemo imati romatiku koju sada imamo u ovim nizim ligama.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Svaka čast i čestitke svima na pobjedi.
Sada ide utakmica sezone.
Od ponedeljka odmah najaviti utakmicu, nadam se barem 4-5 hiljada ljudi na tribinama. Samo da ne bude termin nedelja. Sve ostalo ok. Osjeti se dobra atmosfera ponovo oko kluba, igrača... Vratila se vjera.
Sada ide utakmica sezone.
Od ponedeljka odmah najaviti utakmicu, nadam se barem 4-5 hiljada ljudi na tribinama. Samo da ne bude termin nedelja. Sve ostalo ok. Osjeti se dobra atmosfera ponovo oko kluba, igrača... Vratila se vjera.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zapet protiv Koline i dati zadnji atom snage da se uzmi 3 boda, na to sve ide presuda protiv grada a nakon toga laksi raspored pred zimsku pauzu HAJMO LIKCE LJUBAVI MOJA!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ehh da i ja kazem koju o danasnjoj tekmi,na pocetku malo smo se patili i primili smo bili gol ali je sudija ga ponistio zbog faula nad nasim igracem iz moga ugla realno nije bio faul treba biti iskren,nakon sto smo dali prvi gol od tog trenutka Krivaja nije postojala na terenu posebno u 2 po.kada nisu prisli nasem golu,momci odigrali sjajno.Posebno bila je gruba igra Krivaje kada su vidili da ne mogu nam nista igrom.Poslije tekme sjedio sam u kaficu u blizini igraca Krivaje gdje su ljudi samo govorili pohvale za nase gdje kazu steta bi bilo da mi ne odemo u 1.ligu fbih.
Robijasi su posebna prica momcima svaka cast citavu tekmu nisu stajali sa pjesmom i navijanjem.
Sad slijedi Kolina akobogda planiram i na nju doci ako sve bude ok,pa da i njih rijesimo akobogda
Robijasi su posebna prica momcima svaka cast citavu tekmu nisu stajali sa pjesmom i navijanjem.
Sad slijedi Kolina akobogda planiram i na nju doci ako sve bude ok,pa da i njih rijesimo akobogda
-
- Kontakt:
Prebitno je završiti ovu polusezonu s 3 pobjede i ući s ovakvom dobrom pozitivnom energijom u pauzu. Nakon toga treba pritisnuti i gradske i kantonalne vlasti da konačno stanu iza ovog projekta. Još malo je potrebno da bude sretno Bilino...
Nadam se da je 02.11 konačni datum presude i da se više ne održavaju ročišta...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- Crni gavran
- Kontakt:
Sad treba na sve moguce nacine alarmirati da dodje sto vise gledalaca protiv Koline. Kad uporedim ovu utaikmicu sa utakmicom sa Sarajevom , pobjeda sa Sarajevom je značajnija sa stanovista publiciteta kluba, pritiska na tiranina Fudu i sve ostale supke i dusmane kluba iz gradske uprave a iz samog grada, ali utakmica sa Kolinom je vaznija.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Znal se sta za termin protiv koline
- prisonbreak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za vikend 12 stepeni ..
- limvolikce1945
- Kontakt:
Borac je nama uzeo bod, fer bi bilo da i ovim Ustikoljanima uzme bar bod.
Jel ostalo 0:1 ?