Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tarik14
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Tarik14 » 24 maj 2009, 21:01

Da, isti onaj Aracic kojeg je Ciro htjeo pozvati u A reprezentacija. BRUKA! :roll:

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 25 maj 2009, 07:10

Ne diže se prašina oko Asmira Begovića! cccc

Sad će biti zanimljivo vidjeti šta će se desiti u ovom prijelaznom periodu i kolika će biti kolonija u Bundes ligi...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 maj 2009, 12:49

Na Nogometnom magazinu piše da je Ibričić blizu prelaska u HSV. Neznam koliko u tome ima istine.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 25 maj 2009, 12:57

Tako su govorili da je HSV zainteresiran za Vladavica ( Zilina ), Covica ( Interblock ) i Maksumica ( Sarajevo ) pa pogledaj gdje su oni zavrsili,,, :|

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 maj 2009, 13:19

anlayan je napisao/la:Tako su govorili da je HSV zainteresiran za Vladavica ( Zilina ), Covica ( Interblock ) i Maksumica ( Sarajevo ) pa pogledaj gdje su oni zavrsili,,, :|
Znam gdje su završili ti igrači, ali sam samo prenio ono što sam pročitao, a ni ja sam neznam da li je to što su napisali novinarska provala ili stvarnost.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 25 maj 2009, 13:35

U Bundeski očekujem Ibričića, Štilića, Zeca, Vladavića (njemu je najkritičnije potreban transfer), povratak Husejinovića.
Idealno bi bilo da Džeko i Pandža završe u Premiershipu. Mada samo Pandža za sada bi bilo odlično.
Jahić izabran od strane navijača za najboljeg igrača Arisa, velika stvar, odlične opcije ima (Olimpijakos, Galatasaraj, PSG).
Ne govori se ništa više o klubu za našeg kapitena ali valjda neće bit nemoguće da pronađe angažman solidan.

Za ove naše etablirane neka ostaju nek idu nek rade šta hoće, za njih mi je lako :D

I ZOVITE BEGOVIĆA!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 maj 2009, 15:26

ja mislim da ce Spaha u volfsburg, nemaju oni bas neke fantasticne stopere....

a ja bi volio da Jahic ode u Genovu, fantastican tim za njega...nisu bas nesto ni prejaki al igraju dobar fudblal...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 25 maj 2009, 17:08

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da ce Spaha u volfsburg, nemaju oni bas neke fantasticne stopere....

a ja bi volio da Jahic ode u Genovu, fantastican tim za njega...nisu bas nesto ni prejaki al igraju dobar fudblal...
Ma nemaju oni neke štopere generalno u ligi, zavladao bi tamo Spaha brzo

Ma Jahić je kajmačar, snažan dečko, ja bih oduševljen bio da ode u Italju posebice jer je defanzivno orjentisan.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 maj 2009, 17:42

emchoz je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da ce Spaha u volfsburg, nemaju oni bas neke fantasticne stopere....

Ma Jahić je kajmačar, snažan dečko, ja bih oduševljen bio da ode u Italju posebice jer je defanzivno orjentisan.
a u Italiji se generalno svaki tim orijentise na odbranu...tako da bi tu i Jahic napredovao dosta...al ono bas dosta...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 25 maj 2009, 17:54

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
emchoz je napisao/la:

a u Italiji se generalno svaki tim orijentise na odbranu...tako da bi tu i Jahic napredovao dosta...al ono bas dosta...
sa ove distance ja i dalje ne mogu da vjerujem kakvu je Željo imao ekipu a ništa nije mogao da napravi a tek kakvu je mogao da ima ekipu koja opet ništa ne bi napravila.

Baotić, Kuduzović, Mulalić, Vugdalić, Cocalić, Bekrić, Kamber, Štilić, Pelak, Jahić, Buba

A recimo da nam je špica mogla biti Džeko, Zec...

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 25 maj 2009, 18:10

a ja bi volio da Jahic ode u Genovu, fantastican tim za njega...nisu bas nesto ni prejaki al igraju dobar fudblal...[/quote]

Ma Jahić je kajmačar, snažan dečko, ja bih oduševljen bio da ode u Italju posebice jer je defanzivno orjentisan.[/quote]
a u Italiji se generalno svaki tim orijentise na odbranu...tako da bi tu i Jahic napredovao dosta...al ono bas dosta...[/quote]
sa ove distance ja i dalje ne mogu da vjerujem kakvu je Željo imao ekipu a ništa nije mogao da napravi a tek kakvu je mogao da ima ekipu koja opet ništa ne bi napravila.

Baotić, Kuduzović, Mulalić, Vugdalić, Cocalić, Bekrić, Kamber, Štilić, Pelak, Jahić, Buba
EJ PAZI OVO JARANE BAOTICA OTJERALI NEVALJA NAMA VALJA STURMU KOJI JE IGRAO LP OK TI STAVILI ONGO MRTVACA SEHICA JA VECEG DEBILA U ZIVOTU NISAM VIDIO KUDUZOVIC U SLOBODI NA PRAGU REPKE BIO CIRO GA MISLIO ZVAT HAJD DOBRO I TO COCALIC JE TAD BIO DOBAR A SAD KAD MU SE IZJALOVIO TRANSFER U INOSTRANSTVO BOLI GA RACKU ZA ZELJU BEKRIC JE TADA MALO IGRAO KAMBER LIK VOLIO ZELJU NENORMALNO POUZDANA INFO STILA NAJBOLJI IKAD U PL BIH DOBRO PELAK **** MRTVA SAMO ZA PARAMA IDE A UBITACAN NAPAD JAHIC I BUBA I OPET SMO BILI 5 JEBOTE GROB TO SAM JA SKONTO PROSLE GOD REKO KAKO DA S OVIM INVALIDIMA BUDEMO SAMPIONI KAD S ONAKVIM SASTAVOM NISMO MOGLI TO JE NAJJACI SASTAV U PL BIO
A recimo da nam je špica mogla biti Džeko, Zec...[/quote]
HSV spreman dati 4 milijuna eura za Ibričića

Za Senijada Ibričića zaintesirano je sve više klubova, a prednjače oni njemački. Talijani pišu da je HSV spreman odmah iskrcati četiri milijuna eura odštete na Hajdukov račun.

Prema pisanju talijanskog Tuttomercata HSV, Werder, Koeln i Borussia Dortmund razmišljaju o Hajdukovoj desetki.

Njegove zapažene igre u splitskom Hajduku ostavile su dobar dojam na skaute koji ga prate već dulje vrijeme, a ne previsoka cijena (špekulira se o četiri milijuna eura op.a.) čini ga dostupnim njemačkim bundesligašima.

Cifru od četiri milijuna eura navodno je spreman platiti HSV koji će ovoga ljeta morati u restrukturiranje obzirom na činjenicu da im odlazi Ivica Olić koji je bio jedan od vitalnih igrača u momčadi.

"Ništa ne znam. Znam samo o onome što čujem iz novina. Svi ovdje igramo i svi želimo napraviti neku karijeru. No, ne žurim i ne želim tako brzo otići. Iz kluba mi nitko ništa ne govori, čini mi se da su to samo napisi. Žao mi je što s Hajdukom nisam uzeo nasov prvaka i ne razmišljam toliko o transferu", kaže Ibričić za Index.

Što se tiče Bundeslige, Hajdukov veznjak ima visoko mišljenje o toj ligi.

"Bundesliga je odlična liga, stadioni su puni, naši igrači su tamo uspješni. No, mi igrači ne možemo birati, o tome odlučuju klubovi. Kada bih ja mogao birati izabrao bi Njemačku. Sada razmišljam o Dinamu, nadamo se da možemo do Kupa. Dva puta smo slavili, ako zabijemo brzi pogodak, sve je moguće", zaključuje Senijad Ibričić.

Zanimljiva je činjenica da Ibričićevi agenti ovih dana borave u Moskvi, pa ne bi čudilo niti da Hajdukovac nastavi karijeru u nekom ruskom klubu poput Lokomotiva koji je pratio i Nikolu Kalinić te nema problema s financijskom konstrukcijom.

Anđelko Jurkić i Davor Vokić zastupaju Ibričićeve interese i u razgovoru za Index potvrdili su interes njemačkoh klubova.

"HSV već dugo vremena prati Ibričića i njegovi predstavnici ovih dana stižu u Split pogledati derbi. Također, interes su iskazali i drugi njemački klubovi, ali ponuda još uvijek nema."

HSV i Werder mogu ispratiti potraživanja za Ibrine usluge, dok je za Koeln i Borussiju Mönchengladbach Hajdukov veznjak ipak preskup.
Ibišević produžio s Hoffenheimom do 2013.

Bosansko-hercegovački napadač Bundesligaša Hoffenheima, 25-godišnji Vedad Ibišević, produžio je ugovor s dosadašnjim klubom za nove tri sezone...

Dosadašnji mu je istjecao u lipnju sljedeće godine.

- Vedad nije samo zbog golova u prošloj sezoni zadužio momčad i zaslužio naše povjerenje. On je esencijalan dio naše momčadi. Njegovo produženje ugovora također je jasan signal naše ozbiljnosti i ambicioznosti – izjavio prilikom svečanog čina menadžer Hoffenheima Jan Schindelmeiser, dok se BiH-reprezentativac nadovezao:

- U Hoffenheimu sam vrlo sretan. I nakon moje ozljede prošle zime osjećao sam cijelo vrijeme punu podršku od ljudi iz kluba i suigrača. Vrlo sam zadovoljan i jako se radujem početku nove sezone.

Prvi je dio prvenstva (17 kola) Ibišević okončao s 18 golova vodeći momčad do titule jesenskog prvaka.

Teško je ozlijedio ligamente desnog koljena tijekom zimskih priprema u španjolskoj La Mangi, prilikom prijateljske utakmice s HSV-om.

U klub je stigao u srpnju 2007. godine, dok je Hoffenheim još bio drugoligaš, iz redova Alemannije iz Aachena.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 maj 2009, 19:22

Za Ibiševića je najbolja opcija bila ostanak u Hoffenheimu. On je to shvatio i postupio ispravno.

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 26 maj 2009, 11:24

Dinamo nije jedini: Inter, Fiorentina i Blackburn 'drže pod okom' Delača!

Inter, Fiorentina, Blackburn... Dva kluba s vrha Seria A i jedan premierligaš drže pod okom Mateja Delača! Šesnaestogodišnji kadet pred vratima Intera, očito je, postaje senzacija mnogo šira od Hrvatske. Delača bi, već je poznato, želio Dinamo. Što je, vrlo vjerojatno, i za Delača i za Dinamo, najzanimljivija opcija. No kapara još nije pala, a pitanje je i hoće li, budući da će Dinamo biti samo jedan od sudionika velike utrke za mladim Zaprešićanom. Delač je bio razlog zbog kojega je u nedjelju Varaždin pohodilo izrazito jako talijansko izaslanstvo. Na tribinama varaždinskoga stadiona bili su Inter, pravi, milanski, i Fiorentina. Talijani su bili vrlo zadovoljni Delačevim ponašanjem na igralištu, njegovim obranama i zrelošću. Delač je bio perfektan. U dvoboju s Varteksom Delač je imao praktički 'naručenu’ utakmicu. Imao je dovoljno posla, koji je obavio bez pogreške, da bi ostavio dojam.

Blackburn nije bio u Varaždinu, no Englezi su, očito je, naoružani svim informacijama o Delaču. Što potvrđuje činjenica da na Laljkovom stolu nije upit nego ponuda engleskoga premierligaša. Brojke još nisu na stolu. Međutim, zanimanje elitnih liga za zaprešićkoga vratara zorno naglašava kako bi Delač, koji je prije samo četiri mjeseca u aktivi imao samo atribut velikog talenta, mogao biti jedna od većih hrvatskih zvijezda lipanjskog prijelaznog razddoblja. Čudu pred vratima zaprešićkoga prvoligaša, jedinome interovcu koji je zabilježio sve proljetne nastupe, u samo se tri mjeseca dobrih i, premda je vrlo nadaren, ipak neočekivano zrelih obrana, otvorio svijet. Tko je pravi, očito je, ne mora igrati u Dinamu, ili Hajduku, da bi na velika vrata ušao u nogometni svijet.

a vidite onog malo sto u zapresicu brani sto je CIRO govorio da ce branit za nas inter firenca blakburn dinamo i galata ga traze kenin nasljednik ako se odluci igrat za BIH ako ALLAH da

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 maj 2009, 12:11

tm 87 2 je napisao/la:a vidite onog malo sto u zapresicu brani sto je CIRO govorio da ce branit za nas inter firenca blakburn dinamo i galata ga traze kenin nasljednik ako se odluci igrat za BIH ako ALLAH da
taj samo ceka Bilicev poziv, ako mu dosadi cekanje mozda se odluci i za Bosnu i Hercegovinu, MOZDA... :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 maj 2009, 14:44

Ljudi zna li iko ista o ovom momku Haris Vuckic??? ev sad gledam emisiju na pinku mali igra za newcastle u19.. i proglasen najboljim strijelcem i igracem na turniru u foci...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 maj 2009, 14:45

emchoz je napisao/la:

a u Italiji se generalno svaki tim orijentise na odbranu...tako da bi tu i Jahic napredovao dosta...al ono bas dosta...[/quote]

A recimo da nam je špica mogla biti Džeko, Zec...[/quote]
ma jarane samo trebaju strucni ljudi, nemozes ti sa nekim terenerom amaterom napraviti nesto, kad njemu igraci odredjuju ko ce igrati a ko nece....mora imati autoritet, moraju igraci dobro raditi na treningu i rezultati ce doci sami po sebi...i sa ovom ekipom Zelje se moze dosta napraviti, imamo mi dobrih igraca, buducih reprezntativaca (Sehic, Coca, Rovcanin) samo trebaju strucanjaci doci...e u tome je problem...

sjecas se ono kad smo igrali protiv Newcastla...e tad je glavni cilj upraver bio imati dobrog trenera, nekoliko dobrih igraca i sami sebi skupljati pare, napravis dobar rezultat imas pare od nagradnog foda takmicenja i jos se za tebe lijepe sponzori, neznas koga ces prvo uzeti...

e kad to bude tad cemo mi imati dobre rezultate i kad tata Osim dodje u klub...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 26 maj 2009, 14:51

adnan_hz je napisao/la:Ljudi zna li iko ista o ovom momku Haris Vuckic??? ev sad gledam emisiju na pinku mali igra za newcastle u19.. i proglasen najboljim strijelcem i igracem na turniru u foci...
Haris Vučkić
Date of birth August 21, 1992 (1992-08-21) (age 16)
Place of birth Ljubljana, Slovenia
Height 1.88 m (6 ft 2 in)
Playing position Attacking Midfielder
Club information
Current club Newcastle United
Number N/A
Youth career
2000-2008
2009- NK Domžale
Newcastle United
Senior career1
Years Club App (Gls)*
2008-2009
2009– NK Domžale
Newcastle United 5 (0)0 (0)
Slovenia U-14
Slovenia U-16
Slovenia U-17

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 maj 2009, 15:51

znaci nije nas mada bi se mogao kaparisati... ipak mi smo za sloveniju brazil---
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 maj 2009, 16:20

anlayan je napisao/la:Tako su govorili da je HSV zainteresiran za Vladavica ( Zilina ), Covica ( Interblock ) i Maksumica ( Sarajevo ) pa pogledaj gdje su oni zavrsili,,, :|
Ni jednog od tih nabrojanih ne mozes poredit s Ibrom,Ibricic daleko oskace od njih..

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2009, 16:24

adnan_hz je napisao/la:znaci nije nas mada bi se mogao kaparisati... ipak mi smo za sloveniju brazil---
Ma mi smo za Slovence izmislili nogomet. Imaju dva poznata igrača:Novakovića i Handanovića.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 15 gostiju.