FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ovo je nesto najdebilnije sto sam cuo u svijetu fudbala. Valjda uzmes tog Vranjesa i pred upravu i kazes mu fino, znas kakva je utakmica, znas na sta ces doci, kako ce se ponasati, ali si isto profesionalac koji prima platu i kojeg placamo i ako napravis cirkus onda ces snositi i posljedice za to. Cuj Bgt poznavajuci njegov temperament, pa ostavi ga kod kuce onda do kraja sezone, a nek uzima pareIsključivo je bila moja odluka da Vranješ gleda utakmicu iz svog doma, poznavajući njegov temperament siguran sam da bi ga izgubili do kraja prvenstva", zaključio je Jahić.

- Beduin
- Kontakt:
Nema sta, Jaha je najmanji problem ovdje jer ga je Uprava postavila, da imaju pare otjerali bi ga i doveli boljeg. Da imaju pare imali bi bolji roster pa bi i Jahi bilo lakse.
Ali para nemaju, a odstupiti ne zele. Tako da umjesto ljubavi, oni dokazuju mrznju prema klubu, ne zele mu dobro. I onda mi trebamo nekome ko ne zeli dobro klubu davati pare, davati sebe, nervirati se, samo Sloboda, nasu ljubav ne kupuju titule ovo-ono.
Ma marš.
Ali para nemaju, a odstupiti ne zele. Tako da umjesto ljubavi, oni dokazuju mrznju prema klubu, ne zele mu dobro. I onda mi trebamo nekome ko ne zeli dobro klubu davati pare, davati sebe, nervirati se, samo Sloboda, nasu ljubav ne kupuju titule ovo-ono.
Ma marš.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
De ba, to izjavio?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:29Ovo je nesto najdebilnije sto sam cuo u svijetu fudbala. Valjda uzmes tog Vranjesa i pred upravu i kazes mu fino, znas kakva je utakmica, znas na sta ces doci, kako ce se ponasati, ali si isto profesionalac koji prima platu i kojeg placamo i ako napravis cirkus onda ces snositi i posljedice za to. Cuj Bgt poznavajuci njegov temperament, pa ostavi ga kod kuce onda do kraja sezone, a nek uzima pareIsključivo je bila moja odluka da Vranješ gleda utakmicu iz svog doma, poznavajući njegov temperament siguran sam da bi ga izgubili do kraja prvenstva", zaključio je Jahić.![]()
Zamisli kakav sretnik moras biti ili da ti je firma toliko jaka (u ovom slucaju Sloboda) da te gazda ostavi kod kuce i daje ti platu. Ima se, moze se - nema se, glumi se.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nevidjeno u svijetu fudbala. Znalo se desiti da je igrac posudjen pa ne igra protiv svog tima.
Jahic je neinteligentna osoba, neinteligentan trener, a bio je i obicni krljator na terenu koji nije znao poslati pas duzi od 5 metara.
Vidjeti cemo sta su ovi graditelj Bobovi dogovorili izmedju sebe. Nije nama problem SDA uopste vec ova gradska mraka koja je kao neka elita, a do tih para dosli varajuci narod.
Jahic je neinteligentna osoba, neinteligentan trener, a bio je i obicni krljator na terenu koji nije znao poslati pas duzi od 5 metara.
Vidjeti cemo sta su ovi graditelj Bobovi dogovorili izmedju sebe. Nije nama problem SDA uopste vec ova gradska mraka koja je kao neka elita, a do tih para dosli varajuci narod.
Carsijo j3ebala si nas za sva vremena , jel shvatate to kreteni ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ovo više nije smiješno,ovo postaje rekao bih žalosno ali mislim da mi treba neka druga riječ da opišem stanje u klubu. Okej ako vec nemamo para zašto igramo ligu onda tj zašto igramo premijer ligu, kada znamo da svane godine licencu jedva dobijemo, kada nas svaki igrač tuži,i tako dalje i tako šire. Jaha ne samo da je los trener, nego pokazuje se kao i mali čovjek, kada (nekada u 100 godina) pobjedimo onda izlazi daje intervju kao da smo uzeli ligu prvaka, ali nakon poraza nema ga nigdje. Ne samo njega to se odnosi i na upravu,a i na igrače koji svaki drugi dan hodaju po gradu glume zvijezde. Čudi me da se nije skupilo ljudi i otišlo im na trening pa da vidimo sta to oni rade, ili jos bolje sta igrači kažu na sve to. Sjećam se prošle godine protiv Veleza kad su došli pod sjever na "raport" i kada su govorili da ih za mizerne pare šalju da igraju itd itd. I nakom toga smo imali press u kojoj je Secerbegovic pričao kako nema problema kako je sve super (nekako imam osjećaj da je tu krivicu svoje nesposobnosti prebacivao na nas i da smo mi krivi za stanje u klubu) dobio je pitanje zašto nema nikoga od igrača na to nismo dobili odgovor. Zadnji smo na tabeli to je nasa realnost tj 2. Liga je nasa realnost i mislim da se nećemo izvući, ipak je previše crnih oblaka iznad Tusnja. Jaha otkaz nece dobiti, a i da dobije ko sto gledam njega ce naslijediti grado i sve u krug. Sve u svemu sramota i nadam se da neko od igrača ili uprave čita ovo i nadam sw da ce biti ljudi i svi dati kolektivno ostavku, ovo ovako ipak više ne ide.
#Upravanapolje
#Upravanapolje
Na stranu sad sve drugo, al Jaha je ovom izjavom prekucao
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Jaha samo sa izjavama pokazuje koliko je inteligentan, nije da to nismo znali.
- sta je sa UG-a daj ljudi makar se vi izjasnite, sta se desava, svi sve znaju a niko nista ne govori.
- izjasnite se povedite nas.
- sta je sa UG-a daj ljudi makar se vi izjasnite, sta se desava, svi sve znaju a niko nista ne govori.
- izjasnite se povedite nas.
ovo bas fajrontusa. jos samo da se ozvanici. ne kontam ni jahu, pa sto ne izjavi pokvaren stomak, istegnuce ali vjerojatno ce biti spreman za sljedeću
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 29 okt 2022, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
hijene koje se vrte oko kluba uskoro ce ih progutati EVROPSKA SLOBODA !!!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
E stvarno sad ispadamo 99,9%
Ne vidim nacin kako da se sad izvucemo.
Nek nam je Bog na pomoci u Federalnoj
Ne vidim nacin kako da se sad izvucemo.
Nek nam je Bog na pomoci u Federalnoj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Civa je cist dokaz kako zrtvujes i ukopas igraca zarad svojih nesposobnosti.
Tu je ostavljen da bi bio alternativa na lijevom beku, znaci da bude zamjena momku od 19 godina, al zbog lose procjene u dovodjenju stopera on ti postane standardan na poziciji koju uopste ne igra i tu se pogubi i uz sve to sto napravi ti ga moras tu forsirat svjesno znajuci da ti je najveca sansa da on pogrijesi i da ce upravo svi ic na njega. Jos mu traku das. Zna i on i svjestan je da ne moze nista na stoperu dobro uradit al igra i grijesi.
Tu je ostavljen da bi bio alternativa na lijevom beku, znaci da bude zamjena momku od 19 godina, al zbog lose procjene u dovodjenju stopera on ti postane standardan na poziciji koju uopste ne igra i tu se pogubi i uz sve to sto napravi ti ga moras tu forsirat svjesno znajuci da ti je najveca sansa da on pogrijesi i da ce upravo svi ic na njega. Jos mu traku das. Zna i on i svjestan je da ne moze nista na stoperu dobro uradit al igra i grijesi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Dok sam pisao da ovo sve ne valja,vecima me ovdje napadala i tako dalje.. eh sad kad ne valja promjenise ti isti pricu i dodjose na ono sto sam pisao..
Na Azmira se digli svi radi meca protiv Drine,sto se igraci nisu dosli pozdraviti sa navijacima,hoce da nam otme klub i stadion,sjedi sa Jasminovim protivnikom na kafi u Sagitariusu ..
A ovi prodase ugled kluba,vode nas u drugu ligu,al se presuti jer je to mrtva carsija,sdp poltroni itd ..
Na Azmira se digli svi radi meca protiv Drine,sto se igraci nisu dosli pozdraviti sa navijacima,hoce da nam otme klub i stadion,sjedi sa Jasminovim protivnikom na kafi u Sagitariusu ..
A ovi prodase ugled kluba,vode nas u drugu ligu,al se presuti jer je to mrtva carsija,sdp poltroni itd ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pravi cemo mi Azmira od blata.. Njegovim odlaskom je i krenuo nas pad a iz pepela smo se digli bili.. ko ce nas sad vaditi iz pepela..harry_90 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:19Dok sam pisao da ovo sve ne valja,vecima me ovdje napadala i tako dalje.. eh sad kad ne valja promjenise ti isti pricu i dodjose na ono sto sam pisao..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Nikad nista pozitivno nisi rekao od Azmirovog odlaska. Svaki j3beni put si ovdje da zakukas i obznanis kako si ti vec znao pa likujes.harry_90 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:19Dok sam pisao da ovo sve ne valja,vecima me ovdje napadala i tako dalje.. eh sad kad ne valja promjenise ti isti pricu i dodjose na ono sto sam pisao..
Mi smo ovdje da kritikujemo i hvalimo, naspram rezultata, a ne poput tebe da zivis za momenat kako ce se tvoje negativnosti obistiniti.
Ne znas put do Tusnja, treba ti navigacija, a ti kobajagi znao kakva je Uprava i da nema nista od njih.
I to za kafu u Sagitariusu su ovdje procito, kao i za kafu sa Jasminovim prvim covjekom pred prosle izbore za gradonacelnika. Habera nemas.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 30 okt 2022, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Bez takvog izražavanja molim vas.
Razlog: Bez takvog izražavanja molim vas.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Tacno, potrosise Spahu nizasta i tad du mi u ocima totalno pali a kod mene nema povratka kad te zapikiram.klasik je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:16Civa je cist dokaz kako zrtvujes i ukopas igraca zarad svojih nesposobnosti.
Onda uzese Sasi kapitensku, a dadose j3benom Civicu koji je pobjegao iz Slobode nakon onog strajka i kasnjenja plata, a nagradise ga povratkom i kapitenskom.
Karma ne j3bena stvar.
075 ❤
075 ❤
Necu ti se obracat tako jer nije moj nivo komunikacije,moram se spustit skroz nisko da bi dosegao tvoj nivo.. ti ionako ovdje ne znas argumentovano odgovoriti,kad nije po tvom vrijedjas,al jbg nismo svi isti .. I sta je to bilo pozitivno zadnjih par godina u klubu,ne racunam izboren opstanak prosle sezone ..Beduin je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:28Nikad nista pozitivno nisi rekao od Azmirovog odlaska. Svaki j3beni put si ovdje da zakukas i obznanis kako si ti vec znao pa likujes.harry_90 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:19Dok sam pisao da ovo sve ne valja,vecima me ovdje napadala i tako dalje.. eh sad kad ne valja promjenise ti isti pricu i dodjose na ono sto sam pisao..
Mi smo ovdje da kritikujemo i hvalimo, naspram rezultata, a ne poput tebe da zivis za momenat kako ce se tvoje negativnosti obistiniti.
Ne znas put do Tusnja, treba ti navigacija, a ti kobajagi znao kakva je Uprava i da nema nista od njih.
I to za kafu u Sagitariusu su ovdje procito, kao i za kafu sa Jasminovim prvim covjekom pred prosle izbore za gradonacelnika. Habera nemas.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Rastjerano je i ovo malo nas kretena sto prate Slobodu. Ekipa ce u drugu ligu, izlaza nema, eto vam **** thesteeljahinho, **** vas on da vas ****.
-
- Kontakt:
Pa i Zeljo je bio u losoj finansijskoj situaciji bez plata igraci Bog zna koliko utakmica, isto prije sezonu, dvije, a i sad nije nesto posebno bolja situacija pa ljudi ginu na terenu.
Ovdje prvo treba trenera promjeniti, tako ide i u najjacim ligama, na njemu se lomi sve, pa pronaci nekoga ko moze izvuci maksimum iz njih, posloziti to, i da im moze reci sta trebaju raditi na terenu, napraviti neki "pozitivni sok".
Jaha ocigledno nema to znanje, iskustvo.
Nadam se da ce sto prije odstupiti sa mjesta trenera.
Jos nije kasno ima puno utakmica, samo zavisi sta im je cilj, jel idu svjesno u drugu ligu. Sto su onda dovodili Komazeca, Vranjesa igrace koji sigurno imaju visoke plate...
Ne moze čovjek biti pametan sta reci, tesko je ovo gledati.
Ovdje prvo treba trenera promjeniti, tako ide i u najjacim ligama, na njemu se lomi sve, pa pronaci nekoga ko moze izvuci maksimum iz njih, posloziti to, i da im moze reci sta trebaju raditi na terenu, napraviti neki "pozitivni sok".
Jaha ocigledno nema to znanje, iskustvo.
Nadam se da ce sto prije odstupiti sa mjesta trenera.
Jos nije kasno ima puno utakmica, samo zavisi sta im je cilj, jel idu svjesno u drugu ligu. Sto su onda dovodili Komazeca, Vranjesa igrace koji sigurno imaju visoke plate...
Ne moze čovjek biti pametan sta reci, tesko je ovo gledati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.