Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

enobarca
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la enobarca » 16 feb 2011, 23:31

...moram priznati da sad drugacije gledam na arsenal,nije to vise onaj nezreli arsenal,igraci su puno zreliji u odnosu na proslu sezonu...ako nas izbacite bice to zasluzeno,iako se iskreno nadam da se to nece desiti... ;)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 16 feb 2011, 23:34

cestitke za pobjedu,skidam kapu onome tko ove pljugere izbaci iz LP 8-) :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 feb 2011, 23:37

Cesitke Paji i njegovim podanicima na velikoj pobjedi
nema potpisa

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 feb 2011, 23:40

Svaka nam čast... Ništa, samo da pozdravim svoje topnike i da im kažem da imaju vjere u ovaj tim i da Sellam barcinim navijačima i vidimo se u idućih 90' ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 feb 2011, 23:43

GunnerS je napisao/la:Svaka nam čast... Ništa, samo da pozdravim svoje topnike i da im kažem da imaju vjere u ovaj tim i da Sellam barcinim navijačima i vidimo se u idućih 90' ;)
napokon normalan komentar , rijetki su ovakvi na ovom forumu .

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 16 feb 2011, 23:45

ma tako je brate arsenal osvaja ligu sampiona

sholle
Kontakt:

Post Postao/la sholle » 16 feb 2011, 23:48

Napokon pobijeda Arsenala na Barcom. Wilshire me je odusevio, igračina je sad a za par godina biće još bolji. Arsenal je za tri klase bolji nego prošle godine. Na NC će biti teško ali ljudiski se nadati pozitivnom rezultatu, ipak Barcalona je fakat jak jak tim.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 feb 2011, 23:50

Arsenal je imao srece, fakat ovakvom igrom primice 4 komada minmalno na Camp Nou, oni si svojim greskama u odbrani puno prilika stvorili Barci, a Barca je primila dva gola onakva kakvi oni zabijaju, i to me jako raduje :mrgreen: Valdez je rupa...

p.s. nadam se boljoj igri arsenala u gostima jer onakve greske u odbrani na Camp Nou budu kaznjene..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 16 feb 2011, 23:55

Cestitke na trijumfu i velikoj borbi. Zasluzili ste pobjedu i konacno pokazali zrelost, ali tezi dio posla i najjaci moguci ispit zrelosti cete imati na Camp Nou... Uglavnom, sretno..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 17 feb 2011, 00:10

Samo imam neki osjecaj (nadam se da nece biti tako)da bi vas mogao sudija sje... kao nas 2009.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 feb 2011, 00:14

Steta sto nisam topnik, al dozivio sam ja ovo i ja svojim klubom :mrgreen:

Cestitke. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 feb 2011, 00:21

Evo konačno sam malo ohladio glavu, ali svejedno ne znam otkud da počnem. Strašno prvo poluvrijeme Barce, mada je i Arsenal imao svoje prilike, tačnije dvije fantastične. Ali ipak Barca zasluženo povela i smireno privela prvo poluvrijeme kraju. U drugom Arsenal fantastično krenuo, ali nije znao da iskoristi to i taman kad je Barca krenula i preuzela inicijativu veliku grešku pravi Pep ubacivanjem Keite umjesto napadača, i onda dvije sjajne akcije, dva sjajna gola. Pogotovo onaj prvi gdje je Babo (RvP) pokazao ko je bog i batina i ko je glavni u Arsenalu (svaka čast Cescu, ali...) Dalje, ja ne znam sta reć za Laurenta Koscielnya ? Šta reći ? cijeli ovaj forum ga je neopravdano ismijavao a da ga nisu pogledali više od dvaput i on je svima pokazao kako je to fantastičan mladi štoper koji tek treba da dpživi potpunu afurmaciju. Večeras bez izgubljenog duela. Prije samo dvije godine igrao je drugu francusku ligu, a vidite ga danas. Johan Djourou kakav štoper, sjajan skakač, ali dosta spor i ima dosta problema sa koljenima što su definitivno minusi ali sve u svemu solidan štoper.
Eh sad ono glavno, Jack Wilshere ko je večeras gledao utakmicu mislim da mu je sve jasno. Momak je '92 godiše, a večeras je očitao lekciju pojedincima iz oba tima. Kakvo nenormalno dobro iznošenje lopte, fantastičan prvi dodir, sve u svemu mali će da dominira. I u napadu RvP, ja vam ne mogu opisati svojim riječima koliko ga volim, ne mogu. Najdraži igrač poslije Dennisa, najdraži. Cesc je bio loš večeras, ali to nema veze jer je previše pažnje bilo usmjereno na njega. Dao je sjajnu dubinsku loptu Nasriju kod drugog gola. Arshavina treba malo češće na klupu jer se tad zainati ko mazga i pruzi odlicnu partiju. Možda nismo bili bolji, ali smo zasluzili pobjedu zato što se nismo predavali, bili smo zeljni pobjede i borili se nevjerovatno.

Još bih dodao da sam razočaran ciganlukom nekih pojedinaca koji ne znaju šta je "respekt". To mislim na one navijače Barcelone koji su okačili transparent " Cesc come home" ili tako nešto. Totalna nekultura i nepoštovanje sa njihove strane kad se uzme u obzir da su GOSTI na Arsenalovom stadionu.
Također iako mnogo volim Fabianskog, mislim da mladom Šezniju više niko neće uzet mjesto prvog golmana u Arsenalu. Što se tiče nekih navijača Barce na ovom forumu, svaka vam čast jer iskreno nisam se nadao da ćete bit toliko dostojni u porazu. Samo bih vas još zamolio da ostane ovo bez provokacija barem neko vrijeme. O uzvratu cemo pričat kad dođe vrijeme za to, sada nas pustite da malo guštamo u pobjedi

Pozz od srca za sve moje Topnike.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 feb 2011, 00:32

: smajli koji se klanja pred dominacijom :

Još jednom čestitam :D Odlična tekma oni su opet pokušali svoje dosadne pasove no stigla ih kazna.Zaslužena pobjeda Arsenala sada samo otvoreno na Campu i prolazite

Wilshere dominira
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 feb 2011, 00:33

Bosco je napisao/la:Evo konačno sam malo ohladio glavu, ali svejedno ne znam otkud da počnem. Strašno prvo poluvrijeme Barce, mada je i Arsenal imao svoje prilike, tačnije dvije fantastične. Ali ipak Barca zasluženo povela i smireno privela prvo poluvrijeme kraju. U drugom Arsenal fantastično krenuo, ali nije znao da iskoristi to i taman kad je Barca krenula i preuzela inicijativu veliku grešku pravi Pep ubacivanjem Keite umjesto napadača, i onda dvije sjajne akcije, dva sjajna gola. Pogotovo onaj prvi gdje je Babo (RvP) pokazao ko je bog i batina i ko je glavni u Arsenalu (svaka čast Cescu, ali...) Dalje, ja ne znam sta reć za Laurenta Koscielnya ? Šta reći ? cijeli ovaj forum ga je neopravdano ismijavao a da ga nisu pogledali više od dvaput i on je svima pokazao kako je to fantastičan mladi štoper koji tek treba da dpživi potpunu afurmaciju. Večeras bez izgubljenog duela. Prije samo dvije godine igrao je drugu francusku ligu, a vidite ga danas. Johan Djourou kakav štoper, sjajan skakač, ali dosta spor i ima dosta problema sa koljenima što su definitivno minusi ali sve u svemu solidan štoper.
Eh sad ono glavno, Jack Wilshere ko je večeras gledao utakmicu mislim da mu je sve jasno. Momak je '92 godiše, a večeras je očitao lekciju pojedincima iz oba tima. Kakvo nenormalno dobro iznošenje lopte, fantastičan prvi dodir, sve u svemu mali će da dominira. I u napadu RvP, ja vam ne mogu opisati svojim riječima koliko ga volim, ne mogu. Najdraži igrač poslije Dennisa, najdraži. Cesc je bio loš večeras, ali to nema veze jer je previše pažnje bilo usmjereno na njega. Dao je sjajnu dubinsku loptu Nasriju kod drugog gola. Arshavina treba malo češće na klupu jer se tad zainati ko mazga i pruzi odlicnu partiju. Možda nismo bili bolji, ali smo zasluzili pobjedu zato što se nismo predavali, bili smo zeljni pobjede i borili se nevjerovatno.

Još bih dodao da sam razočaran ciganlukom nekih pojedinaca koji ne znaju šta je "respekt". To mislim na one navijače Barcelone koji su okačili transparent " Cesc come home" ili tako nešto. Totalna nekultura i nepoštovanje sa njihove strane kad se uzme u obzir da su GOSTI na Arsenalovom stadionu.
Također iako mnogo volim Fabianskog, mislim da mladom Šezniju više niko neće uzet mjesto prvog golmana u Arsenalu. Što se tiče nekih navijača Barce na ovom forumu, svaka vam čast jer iskreno nisam se nadao da ćete bit toliko dostojni u porazu. Samo bih vas još zamolio da ostane ovo bez provokacija barem neko vrijeme. O uzvratu cemo pričat kad dođe vrijeme za to, sada nas pustite da malo guštamo u pobjedi

Pozz od srca za sve moje Topnike.

to Bosco ,neka ste pobijedili ,kako sam se radovo ,koda imam keca na kladionici ,nisi me pozdravio a i ja sam bio uz vas večeras :lol: :lol: :lol:

Prećera ga i ti sa Koscielniyem ,dobar je mali ,ali treba on još pure pojesti ,nekoliko početnički grešaka u prvom poluvremenu ,ali u drugom perfektan ,ja sam mu zamjerio kad Mesi ide ka golu ,a on stao i namješta štucne (umalo ne primiše gol)

A kako igra onaj Jac Wilshire pa on je mlađi od nas dvojice ,tako da možemo govoriti mali :lol: ,yebo Ronalda ,Mesia ,Esiena ,Cescs ,kakav će ono igrač biti (nego hoćete vi njega nama prodati :lol: :lol: :lol: )

Ma ja sam reko Monologu da džaba piše onaj post ,ako Barsa izgubi neće tu biti nikoga ,svi ko fol čestitaju na pobijedi ovo ono ,čak i onaj Saurname promjenio mišljenje ,a na poluvremenu kaže doživiće te potop , a na kraju čestita :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 17 feb 2011, 00:37

Čestitke na pobjedi, puno sreće u revanšu. ;)
You'll Never Walk Alone

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 feb 2011, 00:39

20 Sun The FA Cup A Leyton Orient 16:30
23 Wed Barclays Premier League H Stoke City 19:45
27 Sun Carling Cup N Birmingham City 16:00
05 Sat Barclays Premier League H Sunderland 15:00
Samo u ovim utakmica da ne bude povrijeđenih... Do iduće utakmice sa barcom, Sellam i pozdrav !!!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 feb 2011, 00:44

Ispariše Barcini navijači s foruma
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Winston Smith
Kontakt:

Post Postao/la Winston Smith » 17 feb 2011, 00:48

Arsenal nije zasluzio da pobijedi koliko je Barcelona zasluzila da izgubi.
Prije svega zbog izmjene Keita - Villa i ponasanja Messija poslije te promjene. Nije pretrcao 100 metara otkad je Villa napustio igru, mora bit neki razlog. Kao da je Pep zelio odmorit ekipu za iducu utakmicu u Primeri :D

Ako se rezimiraju sanse a i gledajuci i igru u cjelini, Barca je mogla rijesit pitanje prolaska vec i u ovoj utakmici, al Arsenal je iskoristio moment kod izmjena sa ulaskom Bendtnera i izlaskom Davida Ville.
Sve u svemu, drugo poluvrijeme Barcelona nesto nezainteresovanija za igru al ovaj rezultat Arsenalu ionako nece puno znacit. Premala je ovo prednost za Nou Camp al otom-potom. Zasad nek Pajkan &Co. uzivaju u kakvoj-takvoj pobjedi :lol:
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 feb 2011, 01:12

Procitao sam par postova unazad, ili bolje receno par stranica, nego mandrak se ne javlja kao ni romario koji je prognozirao lahku pobjedu, naravno sto se i desilo, arsenal je lahko pobijedio...
p.s. kad arsenal izgubi navijaci arsenala traze izgovore, naravno kao i svi, ali niko nema jos toliko jadne izgovore kao navijaci barce, cuj messi nije pretrcao 100 metara mora biti neki razlog, naravno da mora, pa Kos ga je pojeo :D
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 feb 2011, 01:26

slika
slika
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.