Onaj docek je bio smijesan u odnosu sta ga ceka sledeci put.. U onom doceku je zvizdalo plafon hiljadu ljudi.. Ja prvi nisam, niti bilo ko ko je bio oko mene na istoku.. Od zive legende i zakletve do dusmana koji rastura klub i kad nije u njemu.. Jes se frajer posro po svemu..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pročepit će negdje.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ko sve kod nas ima trenutno 2 žuta, tj. kome prijeti suspenzija nakon Tuzle?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pitanje se garant odnosilo na Zeljovce, a ne na beganove skevrijeHansestadt je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:25Priglavak.kolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:00Ima li još likova koji smatraju da nije zaslužio zvižduke aaaaa?

-
- Kontakt:
Malic, Santos i Becakolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:35Ko sve kod nas ima trenutno 2 žuta, tj. kome prijeti suspenzija nakon Tuzle?
Sreca bilo samo hiljada debilaMojaMalenkost je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:34Onaj docek je bio smijesan u odnosu sta ga ceka sledeci put.. U onom doceku je zvizdalo plafon hiljadu ljudi.. Ja prvi nisam, niti bilo ko ko je bio oko mene na istoku.. Od zive legende i zakletve do dusmana koji rastura klub i kad nije u njemu.. Jes se frajer posro po svemu..
Ja sam zvizdo,i zvizdat cu gdje god ga vidim osim na Barama. I svi tako trebaju. Nek umre morz.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- jointunija
- Kontakt:
Mi pričamo ko da se radi o 5 a ne 50 hiljada,iskreno bi volio vidjeti tog koji bi to halalio,hajmo biti realni.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Znaci Santos dobija zuti u pon jer igramo sa borcem sledecuJugjesamojedan je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:39Malic, Santos i Becakolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:35Ko sve kod nas ima trenutno 2 žuta, tj. kome prijeti suspenzija nakon Tuzle?
Bjezi ba ne trollaj, imas u trenutnom sastavu par igraca sto je vec oprostila dio duga klubu. Imao si i prije takvih primjera milion izguglaj pasice. Imao si primjera gdje su uposlenici iz omladinske skole takodjer se odrekli svojih novaca u korist kluba. I u upravi si imao takvih slucajeva, nisu svi karakterne nule.jointunija je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:04Mi pričamo ko da se radi o 5 a ne 50 hiljada,iskreno bi volio vidjeti tog koji bi to halalio,hajmo biti realni.
Da ne spominje bracu preko okeana iz US/Kanade sto su milion brat bratu poslali u zadnjih 10 godina a jednom u par godina vide uzivo stadion i onda ti kazes ko ne bi naplatio i kamatu od kluba, o tebi to vise govori a ne o Zeljovcima
Mi pricamo o kamati, odnosno o Amaru kamataru, karakternoj nuli i bijedniku koji od "svog" kluba naplacuje kamatu..jointunija je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:04Mi pričamo ko da se radi o 5 a ne 50 hiljada,iskreno bi volio vidjeti tog koji bi to halalio,hajmo biti realni.
Legendarnom Josipu Bukalu klub je bio duzan 20 hiljada KM, (legenda kluba, covjek koji je bio jedan od ljudi koji su odrzali Zelju u zivotu u toku i nakon rata). U tom trenutku je bio prikovan za krevet poslije mozdanog udara, nepokretan, trpio strasne bolove i tad mu je svaka marka bila potrebna za lijecenje, nije imao zdravstveno osiguranje itd i on i njegova porodica su oprostili Zelji citav dug. E to su ti @jointunija, bolesnici za Zeljom, legende u punom smislu te rijeci, ljudi koji su uvijek ali uvijek cak i u najtezim mogucim situacijama stavljali klub na prvo mjesto..
-
- Kontakt:
Da je covjeku potreban novac u ovom momentu razumio bih, ali kamata na kamatu od kluba koji mu je sve dao, a on vec dobro zivi za BiH uslove. Dno dna sto se tice karaktera i ljudskosti. Jadna ti majka ko jede hljeb sa takvim parama.blueDBR je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:18Bjezi ba ne trollaj, imas u trenutnom sastavu par igraca sto je vec oprostila dio duga klubu. Imao si i prije takvih primjera milion izguglaj pasice. Imao si primjera gdje su uposlenici iz omladinske skole takodjer se odrekli svojih novaca u korist kluba. I u upravi si imao takvih slucajeva, nisu svi karakterne nule.jointunija je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:04Mi pričamo ko da se radi o 5 a ne 50 hiljada,iskreno bi volio vidjeti tog koji bi to halalio,hajmo biti realni.
Da ne spominje bracu preko okeana iz US/Kanade sto su milion brat bratu poslali u zadnjih 10 godina a jednom u par godina vide uzivo stadion i onda ti kazes ko ne bi naplatio i kamatu od kluba, o tebi to vise govori a ne o Zeljovcima
Ako mu se duguje novac, onda treba i da dobije, njegovo je.
A treba vidjeti ko je dogovorio stetni dogovor i ugovor. Nema veze ima li ili nema, da li mu je potrebno ili nije, njegovo je.
Svako ko drugacije razmislja, neka se stavi u poziciju, sta bi bilo i kako bi se osjecao da ima dogovorenu platu za posao, a nije mu isplacena.
A treba vidjeti ko je dogovorio stetni dogovor i ugovor. Nema veze ima li ili nema, da li mu je potrebno ili nije, njegovo je.
Svako ko drugacije razmislja, neka se stavi u poziciju, sta bi bilo i kako bi se osjecao da ima dogovorenu platu za posao, a nije mu isplacena.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- jointunija
- Kontakt:
Ne miješaj bolan kruške i jabuke.Brkooo je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:29Mi pricamo o kamati, odnosno o Amaru kamataru, karakternoj nuli i bijedniku koji od "svog" kluba naplacuje kamatu..jointunija je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:04Mi pričamo ko da se radi o 5 a ne 50 hiljada,iskreno bi volio vidjeti tog koji bi to halalio,hajmo biti realni.
Legendarnom Josipu Bukalu klub je bio duzan 20 hiljada KM, (legenda kluba, covjek koji je bio jedan od ljudi koji su odrzali Zelju u zivotu u toku i nakon rata). U tom trenutku je bio prikovan za krevet poslije mozdanog udara, nepokretan, trpio strasne bolove i tad mu je svaka marka bila potrebna za lijecenje, nije imao zdravstveno osiguranje itd i on i njegova porodica su oprostili Zelji citav dug. E to su ti @jointunija, bolesnici za Zeljom, legende u punom smislu te rijeci, ljudi koji su uvijek ali uvijek cak i u najtezim mogucim situacijama stavljali klub na prvo mjesto..
Amaw Osim najveci LOPOV I GROBAR KLUBA !!!!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- jointunija
- Kontakt:
O tom ne treba ni pričati,ne znaju oni da je klub 2009 bio ugašen,pa se "kamatar"pojavi,pa od ruševine napravi klub,jako respektabilan i uspješan,ovim mlađim i ne zamjeram,jer ne znaju.A oni malo stariji znaju al šute.Hulahopka je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:50A posudio 150 milja svojih. Pusti ba degene,sta ces njima objasnjavatijointunija je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:04Mi pričamo ko da se radi o 5 a ne 50 hiljada,iskreno bi volio vidjeti tog koji bi to halalio,hajmo biti realni.
-
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da ga Selimovic isplati, veliki zeljovac i vizionar.
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Mozes misliti kakvo **** i ljudski sljam moras biti da od kluba koji lafo volis, u ovakvom vremenu uzmes 56.000 KM kamate. Sve ces ti to doktorima dati, za lijeka ti trebalo uhljupe lojavi.
Svi u plavi Srebrenik!
Željezničar nas treba!
Željezničar nas treba!
Jos gore su kamate, ovi su glavnice oprastalijointunija je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:50Ne miješaj bolan kruške i jabuke.Brkooo je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:29Mi pricamo o kamati, odnosno o Amaru kamataru, karakternoj nuli i bijedniku koji od "svog" kluba naplacuje kamatu..jointunija je napisao/la: ↑29 okt 2022, 19:04
Mi pričamo ko da se radi o 5 a ne 50 hiljada,iskreno bi volio vidjeti tog koji bi to halalio,hajmo biti realni.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lokomotifa, Orvel i 37 gostiju.