3 gola u ligidachodachoni je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:05Mislis najbolji strijelac najelitnijeg evropskog takmicenja ? Nah

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
3 gola u ligidachodachoni je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:05Mislis najbolji strijelac najelitnijeg evropskog takmicenja ? Nah
Pitanje je ugrožava li im itko top 7Brokula je napisao/la: ↑29 okt 2022, 17:34Ja se iskreno nadam da ce u drugom dijelu pasti i iskliznut iz Evrope. Ako ulete u Evropu, potrosice pola milijarde sljedece ljeto
Lik je u minuti trojicu istukao, udara igrace umjesto lopte sudija nista
savrsen je za pottera brate, ja mislim da ga celzi treba dovesti sta ti mislis bas me zanima ?wadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:21Stari dobri Diego.
Nije jos poceo sline bacati dobar je.
Darwin nam treba da nastavimo fulati sanse i jedan Trent da umjesto 4 primamo 7 po tekmi.dachodachoni je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:34savrsen je za pottera brate, ja mislim da ga celzi treba dovesti sta ti mislis bas me zanima ?wadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:21Stari dobri Diego.
Čekaj da skine ljubičaste naočale.dachodachoni je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:34savrsen je za pottera brate, ja mislim da ga celzi treba dovesti sta ti mislis bas me zanima ?wadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:21Stari dobri Diego.
ma moze sve brate, ali samo da nam obecas da ce igra biti savrsena ?wadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:38Darwin nam treba da nastavimo fulati sanse i jedan Trent da umjesto 4 primamo 7 po tekmi.dachodachoni je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:34savrsen je za pottera brate, ja mislim da ga celzi treba dovesti sta ti mislis bas me zanima ?wadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:21Stari dobri Diego.
Moze i Milner i Hendo da trckaraju i psuju po sredini to nam treba mozemo li se dogovoriti?![]()
Ako aludiras da je najodvratnija njuska u ligi onda da
Hoće li Nkunku biti to rješenje za užasnu završnicu? Nemate napadača koji garantira 10-15 golova.wadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:56Dosao covjek bez predsezone preuzeo ekipu u uzasnoj formi.
Danas 4 poklon gola od toga dva autogola.
Ako nista nismo dosadni u napadu samo sto ne znamo zavrsiti ali to traje jos od prije...
Nije bas ni ova ekipa Celzija posebno u napadu nesto fenomenalna na stranu povrede u odbrani i nedostatak kvalitete van Kove na sredini.
Dacho je debil svakako ali ne treba pretjerivati treba sacekati da mlatnemo Arsenal![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.