Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ogroman uspjeh je obezbijediti prolazak dalje kolo prije kraja u superteskoj grupi s Barcelonom i Bayernom.
Napoli je to učinio 2 kola prije kraja, takodjer u poteškoj grupi.
Milan je na dobrom putu za prolazak dalje ali Salzburg moze iznenaditi.
Juventus se još jednom obrukao, 4x u nizu (Villareal, Porto, Lyon). 3 boda od mogućih 12 protiv Maccabija i Benfice. SRAMOTA!
Napoli je to učinio 2 kola prije kraja, takodjer u poteškoj grupi.
Milan je na dobrom putu za prolazak dalje ali Salzburg moze iznenaditi.
Juventus se još jednom obrukao, 4x u nizu (Villareal, Porto, Lyon). 3 boda od mogućih 12 protiv Maccabija i Benfice. SRAMOTA!
Juventus godinama lagano prolazi grupe tako da to ne znači puno.
Ovaj inter je slabiji od onog prošlogodišnjeg, a da ne govorim od šampionske ekipe jos godinu prije pa je jedini prošao grupu.
Ovaj inter je slabiji od onog prošlogodišnjeg, a da ne govorim od šampionske ekipe jos godinu prije pa je jedini prošao grupu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Druze ba, de nekad budi realan, velika je SRAMOTA za ovakvu grupu da nisu prosli... jednostavno nema izgovora.. Dok je Inter bio otpisan na startu, a top su odigrali!
Barca i Juve dobro dosli u super ligu, ovaj europa ligu 

Ovaj Juventus ne bi prosao nijednu grupu ove godine, a sto se tice ove grupe, ona nije bila uopste laka, Benfica igra odlican fudbal. Benfica je top ekipa, nije to velika sramota za ovaj Juventus nazalost.adointer10 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 20:43Druze ba, de nekad budi realan, velika je SRAMOTA za ovakvu grupu da nisu prosli... jednostavno nema izgovora.. Dok je Inter bio otpisan na startu, a top su odigrali!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kako nije sramota ili velika sramota, jasta je nego.Padovan je napisao/la: ↑26 okt 2022, 21:07Ovaj Juventus ne bi prosao nijednu grupu ove godine, a sto se tice ove grupe, ona nije bila uopste laka, Benfica igra odlican fudbal. Benfica je top ekipa, nije to velika sramota za ovaj Juventus nazalost.adointer10 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 20:43Druze ba, de nekad budi realan, velika je SRAMOTA za ovakvu grupu da nisu prosli... jednostavno nema izgovora.. Dok je Inter bio otpisan na startu, a top su odigrali!
Kad ispadnes sa 10 bodova pa da cojk kaze , ali sa 3 boda ....najveca sramota ikad da budemo konkretni.
Sramota jesu 3 boda, jer se trebao dobiti Makabi, a Benfica je bolji tim od ovog Alegrijevog Juventusa mnogo, mozemo se mi lagati koliko hocemo, ali ovo je trenutno realnost ovog Juventusa.
I mnogo jaci Juventus bi se namucio protiv ovakve Benfice.
I mnogo jaci Juventus bi se namucio protiv ovakve Benfice.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Benfica je nesto tipa Ajaxa. Na da Luz oni mogu biti tvrd orah i za ekipe koje pretenduju da osvoje LP. Kuci je Juve morao bolje protiv njih odigrati , ali sta je tu je.
Otprilike
Pa većina nas (bar s foruma) i dalje cijeni Gigia i Kessia kao igrače recimo. Kao osobe su smeće, pogotovo ovaj prvi sa svojim ucjenama i kojekakvim ultimatumima. A da će me racku zabolit za Rafom ako ode, hoće.
Najveći problem je što ti neki tretiraju klub kao smeće i šta onda da očekuješ od nas? Evo Rom je otišao za ništa u nazio. Nisam primijetio da je kome nešto previše smetalo. Lik već jasno izjavio da želi prvih 11 i veću platu, i ako ne može da onda bar ode u svoj omiljeni klub. Hvala ćao, bar je korektan momak. Nikakva prazna obećanja i gluposti ko sa Gigiom, Franckom i Čakanom.

Najveći problem je što ti neki tretiraju klub kao smeće i šta onda da očekuješ od nas? Evo Rom je otišao za ništa u nazio. Nisam primijetio da je kome nešto previše smetalo. Lik već jasno izjavio da želi prvih 11 i veću platu, i ako ne može da onda bar ode u svoj omiljeni klub. Hvala ćao, bar je korektan momak. Nikakva prazna obećanja i gluposti ko sa Gigiom, Franckom i Čakanom.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma porediti Romangolija sa ostalim nema smisla, Rom je do kraja ostao gospodin, bio je sa ekipom, nikad u javnost nije izasao sa nekom gluposti jer je lik bio kapiten kluba i kao takav bio primjer drugima, na kraju digao pehar, proslavio sa ekipom i otisao dalje
Rom ce uvijek biti toplo docekan na San Siru
Rom ce uvijek biti toplo docekan na San Siru
Postoji velika razlika izmedju Romagnolia i ostalih. Romagnoli je izgubio status prvotimca i da je produzio nisi ga mogao prodati za vise od 20 miliona , dok su se za Gigia mogle uzeti velike pare, bio je prvotimac i vazio je za jednog od najvecih talenata. Kessie je isto vrijedio jedno 40-50 miliona , jedan od najboljih veznjaka u ligi. Hakan je isto bio solidan igrac i da je ostao u Milanu vjerovatno bi i dan danas bio prvotimac , ali on se zakacio s Ibrom i uprava mu nije htjela dati ono sto je htio i mozda najgora stvar koju je mogao uraditi je otici u gradskog rivala i davati izjave da je dosao u bolji tim.
Rom je imao dobru optiku, ovi ne. Ta transparentnost navijačima daje doznanja a upravi vremena da riješi rupu u timu, bez natezanja i nepotrebnih stresova. Jedan pokazao poštovanje prema klubu i navijačima, ostali baš i ne.
Nije mi poenta posta ko je bio korisniji (iako je Rom za mene imao odličnu prvu polovinu u klubu).
Nije mi poenta posta ko je bio korisniji (iako je Rom za mene imao odličnu prvu polovinu u klubu).
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma dajte ba ljudi uozbiljite se, pa nek pročita postove o Gigiu i Kessiu prije nego što je bilo govora da će otići. Ja prvi sam x puta pisao da ne mogu vjerovati da toliki čovjek ima problem sa visokim loptama. Znam da smo i Hakana i Kessia često kritikovali al nebitno, bitno je trolat. Ja sam često ovdje vodio raspravu sa nekim od naših navijača i opet ću to ponovit. Bitan je klub i konačni rezultati. Ne treba gledati kroz pojedinačne odluke uprave već kroz konačan rezultat, kako na sportskom, tako i na finansijskom planu. Gdje je Milan sad a gdje je bio prije 2-3 godine? Pametnom dosta.
Il Club più titolato al mondo!
Da Juve je godinama prolazio grupe, igrao čak i 2 finala, i bio bitan faktor u LP. To sto sad gube od Makabija apsolutno ne znači ništa. A je li Inter lošiji nego prošle godine sacekaj maj pa donesi sud. Ja sam suprotnog mišljenja.
Kakva igracina 

Kvaradonaaaaaa!
Gol i 2 asistencije za 35min, malo li je.
Jos ovakav Osimhen je samo falio, sad ako ne osvoje nikad nece.
Kakav totalni fudbal, uzivanje.
Gol i 2 asistencije za 35min, malo li je.
Jos ovakav Osimhen je samo falio, sad ako ne osvoje nikad nece.
Kakav totalni fudbal, uzivanje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Gdje su oni iz "mase" sto su govorili da se Napoli raspada?
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.