Postao/la BluesForever » 16 feb 2011, 22:59
[quote="BluesForever"]Iskreno nebi se ni sa kim prepucavao i provocirao samo mogu reci neka bolji pobijedi mada ni to nemora znaciti da je sto posto bolji vidim mnogi Arsenal vec otpisuju mislim da trebaju svi sacekati sutrašnju tekmu pa poslije govoriti jeli zasluzeno ili nije nikada ne treba podcijenjivati protivnika mada i svi znamo ko je Barca i šta je ali ni oni nisu nepobijedivi. ................... Čestitke Arsenalu na pobijedi Evo morao sam sam sebe citirati kao što sam bio napisao sinoc svi su Arsenal otpisivali nikad ne treba ni jedan klub otpisivati prije utakmice evo vidjeli smo veceras šta je bilo sa Barcom i i svi navijači Barce su govorili da ce Barca razvaliti Arsenal,uvaliti tri komada i mislim da trebaju povuci te izjave

Što se tiče vecerašnje utakmice bicu iskren i reci da se Arsenal nije vidio u prvom poluvremenu bili su se povukli Barca je imala više posijed lopte i više napadala i to je donijelo rezultatsku prednost.A u drugom poluvremenu kao da je izašao na teren drugi Arsenal Messi odlično zaustavljen,više ste kontrolisali utakmicu i svaka čast za Wengera koji je ubacio Aršavina zlatnog đokera u svakom slucaju zasluzena pobijeda.
Zadnja izmjena:
BluesForever, dana/u 16 feb 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...