Zukane jesi to na utakmici?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Izvini, zaboravio dati odgovor nisam isao sto svi rade i sam ici je bez veze.mozda u nedelju.
2-0 je realno bruka kod kuce protiv ove ekipe. kad Gibraltar prije 2 mjeseca 8 dala.
2-0 je realno bruka kod kuce protiv ove ekipe. kad Gibraltar prije 2 mjeseca 8 dala.

Sakota zabi Milanu jucer, vidim, u UYL.
Sva trojica nasih (Prslja, Krdzalic takodjer) su standardni i igraju u prvoj postavi, barem u UYL.

@igrajlopte 🐦
Prslja je teski kiks golman.
1-0 Dugic 

Ostalo je 1-0 za nas. u drugoj bilo 7-0 za Urkrajinu. idemo u elite round. uz dobar zrijeb moze se ici na EP.
Sta mislite koje nas najveci talent 2005g?
-
- Kontakt:
Nema ova generacija sta trazit u elitnom krugu, gledao sam malo sve to nekako na silu niti ima neki igrac da se izdvaja...onakva patnja protiv lihtenstajna a koliko vidim i selektor se nije pokazao nekim znanjem.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Daj nam bar neki uzi izbor od desetak igraca da bi ocijenili, jer dobro poznajes te mladje uzraste?
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Ja mislim da je osnovna forumska kultura pratiti temu a ne uskakati na nju kao padobranac. Na svakoj stranici se priča o Pejčinoviću i isti ljudi uvijek moraju napisati da čovjek nije naš igrač.
Volio bih da neko od ovih koji ga spominju napiše barem nekakav dokaz koji će pokazati da postoji makar promil šanse da on zaigra za BiH, u suprotnom je spominjanje lika skretanje s teme.
Volio bih da neko od ovih koji ga spominju napiše barem nekakav dokaz koji će pokazati da postoji makar promil šanse da on zaigra za BiH, u suprotnom je spominjanje lika skretanje s teme.
Ima u Wolfsburgu dobar mladi igrač, Džemil Pejčinović ili tako nešto
Nakon 60 min
Ukrajina - BiH 0-0
Lihtenstajn-Azerbejdzan 0-7
Ukrajina i Azebejdzan po 7 dali ( mozda i vise) i mi 2-0 dobili
edit : 1-0 Ukrajina greska golmana
Ukrajina - BiH 0-0
Lihtenstajn-Azerbejdzan 0-7
Ukrajina i Azebejdzan po 7 dali ( mozda i vise) i mi 2-0 dobili

edit : 1-0 Ukrajina greska golmana
- BiHSportman
- Kontakt:
Dzevad Pejcinovic, Wolfsburg
Susreti su na programu 8. novembra u 13:00 sati i 10.11. u 11:00.
Selektor Čedomir Ćulum u ovom dvomeču računa na sljedeće igrače:
Tarik Banjić (Partizan, Srbija), Benian Balić (Sarajevo), Edib Dizdarević (Sarajevo), Kenan Vrban (Sarajevo), Hasan Fatušić (Sloga Doboj), Nikša Blagojević (Borac), Jovan Ćulum (Borac), Stefan Višekruna (Borac), Amar Zahirović (Sarajevo), Din Karahmetović (Sarajevo), Arman Rebac (Velež), Miloš Soprenić (Borac), Ervin Slanjankić (Željezničar), Deni Nuhanović (Sarajevo), Ajdin Raščić (ŠF Pro), Dario Arifović (Sparta Brno, Češka), Ismet Mujkić (Tuzla City), Amar Osmanović (Tuzla City), Danilo Karanović (Crvena Zvezda, Srbija), Danijel Širić (Posušje), Said Nišić (RB Salzburg, Austrija), Vukašin Gostimirović (Sloga Doboj), Ivan Bošnjak (Široki Brijeg).
Igrači će se u Zenici okupiti 6. novembra.
Selektor Čedomir Ćulum u ovom dvomeču računa na sljedeće igrače:
Tarik Banjić (Partizan, Srbija), Benian Balić (Sarajevo), Edib Dizdarević (Sarajevo), Kenan Vrban (Sarajevo), Hasan Fatušić (Sloga Doboj), Nikša Blagojević (Borac), Jovan Ćulum (Borac), Stefan Višekruna (Borac), Amar Zahirović (Sarajevo), Din Karahmetović (Sarajevo), Arman Rebac (Velež), Miloš Soprenić (Borac), Ervin Slanjankić (Željezničar), Deni Nuhanović (Sarajevo), Ajdin Raščić (ŠF Pro), Dario Arifović (Sparta Brno, Češka), Ismet Mujkić (Tuzla City), Amar Osmanović (Tuzla City), Danilo Karanović (Crvena Zvezda, Srbija), Danijel Širić (Posušje), Said Nišić (RB Salzburg, Austrija), Vukašin Gostimirović (Sloga Doboj), Ivan Bošnjak (Široki Brijeg).
Igrači će se u Zenici okupiti 6. novembra.
- katalinski
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje je mali od Alena Škore? Sjećam se da je Alaim jednom govorio da je mali mega giga talenat.Pantelija je napisao/la: ↑24 sep 2022, 20:10Ma dijete malo jos mislim 2014. GodisteImajednabrigada je napisao/la: ↑23 sep 2022, 09:31Zukanovicu ti si blizak fk Sarajevo i omladinskom pogonu. Sta je sa onim djetetom Arman Zulum onako na video snimcima izgleda talentovan...sta je bilo probom u Dinamu kad nije ostao a sad vidim pise se da ide i u kamp Barselone.
Strasno talenntovan, bas strasno. Ono kada se rodis da budes fudbaler. U dinamo ili negdje vani mozed samo ako se roditelji predele i dobiju stalan posao, tek onda prelazak u tu ligu za dijete tako da je to jako tesko
A poziv u kamp barse dobijes kad si ovakav talenat i skauti koji ga budu gledali ce i reci otrpilike ocekivanja strucnije nego ovdje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, AmirBvB, bhfanatic14, CAGarfia, dedo26, denza, greenwood, hurem, katalinski, lol89, s4mke, Serha, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 133 gosta.