FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Niko nam ne moze oduzeti nase HTIJENJE
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Srce na tereen
Hocemo srce na tereen
Srce na teeereen
Hocemo srce na tereen
Srce na teeereen
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ako mislite da smo do sad bili u goFnima, tek sad nas ceka pravo sranje. Igraci nisu dobili 2 mjeseca platu i receno im je da nece dobiti do Ng, medjutim zaprijetili su strajkom pa su im rekli dat jednu platu naredne sedmice (i to ako dobiju). Vjerovatno igraci tipa Komazec i Vranjes dobijaju pare, pa je sve jos tiho. Ne opravdavam igrace, al ovo je preslo sve granice bezobrazluka od uprave
Volim tebe, više od sebe
Tuzlanskoj Slobodi prijeti suspenzija zbog neisplaćenih dugovanja prema bivšem napadaču, Mahiru Kariću, objavljeno je u Službenom glasniku Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
Mahir Karić je stigao u Slobodu na ljeto 2016. godine, a već u februaru 2017. godine je prešao u Čelik iz Zenice. U vremenu provedenom u Slobodi, Kariću je trebalo biti isplaćeno oko 15 hiljada KM, ali se to nije desilo.
Pokrenut je pravni postupak između Karića i tuzlanskog tima, a napadač je dobio spor i pored 15 hiljada KM Sloboda je dužna da mu isplati i dodatnih 600 KM za troškove postupka.
Sloboda je zaključila sporazum sa Karićem 30. marta ove godine o načinu isplate duga, ali očigledno da se nisu pridržavali dogovora, pa je iz NFS BiH odlučeno da klub bude suspendovan ako ne ispoštuje ove propise čime će Tuzlacima biti zabranjeno odigravanje ligaških i kup utakmica.

Mahir Karić je stigao u Slobodu na ljeto 2016. godine, a već u februaru 2017. godine je prešao u Čelik iz Zenice. U vremenu provedenom u Slobodi, Kariću je trebalo biti isplaćeno oko 15 hiljada KM, ali se to nije desilo.
Pokrenut je pravni postupak između Karića i tuzlanskog tima, a napadač je dobio spor i pored 15 hiljada KM Sloboda je dužna da mu isplati i dodatnih 600 KM za troškove postupka.
Sloboda je zaključila sporazum sa Karićem 30. marta ove godine o načinu isplate duga, ali očigledno da se nisu pridržavali dogovora, pa je iz NFS BiH odlučeno da klub bude suspendovan ako ne ispoštuje ove propise čime će Tuzlacima biti zabranjeno odigravanje ligaških i kup utakmica.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je manje od 4 kvadrata novogradnje, rijesice to Nino.
Ne prozivam ovdje njega, nego mislim da je on jedini koji je ostao tu da nesto kao radi.
Ne prozivam ovdje njega, nego mislim da je on jedini koji je ostao tu da nesto kao radi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Vrijeme za ostavke bilo davno, sad smo malo zakasnili... 

A vala i ovaj Karic kad god mu zafali para tuzi Slobodu. Sumnjam ja da je imao 30k platu, pa da trazi svakih par mjeseci pomalo. Gofno jedno sugavo
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Toga sam se i bojao, sve isto ko prosle sezone ako ne i gore sto se tice plata, na polusezoni odlasci opet krpljenje ekipe, i tek ce ove godine biti cudo ako ostanemo u ligi.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 16:36Ako mislite da smo do sad bili u goFnima, tek sad nas ceka pravo sranje. Igraci nisu dobili 2 mjeseca platu i receno im je da nece dobiti do Ng, medjutim zaprijetili su strajkom pa su im rekli dat jednu platu naredne sedmice (i to ako dobiju). Vjerovatno igraci tipa Komazec i Vranjes dobijaju pare, pa je sve jos tiho. Ne opravdavam igrace, al ovo je preslo sve granice bezobrazluka od uprave
- Beduin
- Kontakt:
Samo neka traze neisplaceno, uvijek cu to podrzavati.
Uprava ko i svaka prethodna, zagladi pa na kraju usere dodatno.
Ovo iz dana u dan sve gore, nigdje onih punoglavaca sto se pojavise ovdje hvaleci Kapeta, Upravu, kako smo mi nikakvi navijaci, nigdje botina sad.
Uprava ko i svaka prethodna, zagladi pa na kraju usere dodatno.
Ovo iz dana u dan sve gore, nigdje onih punoglavaca sto se pojavise ovdje hvaleci Kapeta, Upravu, kako smo mi nikakvi navijaci, nigdje botina sad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja neznam kakva su ovde pravila a u vezi ovoga Karica.Tip je pobjegao sa posla nije izvrsavao radne obaveze tuzi on umjesto Sloboda njega da tuzi zbog neizvrsavanja radnih obaveza.
Nerazumijem isto se desavalo sa Kosticem,Faticem,Mehidicem i onim vehabijom iz Zenice sto je sada predsjednik nekog sindikata.
Imalo mi nekoga strucnog advokata da brani interese kluba ili je sve prepusteno stihiji.
Nerazumijem isto se desavalo sa Kosticem,Faticem,Mehidicem i onim vehabijom iz Zenice sto je sada predsjednik nekog sindikata.
Imalo mi nekoga strucnog advokata da brani interese kluba ili je sve prepusteno stihiji.
Nisam nikad vidio da Sloboda uzvrati tuzbom za takve igrace. Lik koji nicim nije zasluzio da mu se tolike pare isplacuju redovno tuzi klub kad god mu zafali para. Ista pijavica ko ona gnjida denis mujkic (namjerno mali slovima).tuzla075 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:23Ja neznam kakva su ovde pravila a u vezi ovoga Karica.Tip je pobjegao sa posla nije izvrsavao radne obaveze tuzi on umjesto Sloboda njega da tuzi zbog neizvrsavanja radnih obaveza.
Da je on bio najbolji igrac kluba, i da je dao jedno 10 golova makar pa haj. Ja ga ne pamtim po nicemu dobrom, osim sto nas redovno yebe s tuzbama.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bravo, to se i ja pitam. Isto ljudi se "svadjaju" vec 10 15 godina kad god je Slobodi tesko, a preletaca se izredalo milion ovih godina.
sto se tice Karica,ovo nisu cista posla, ali cini mi se da nisu cista posla nekog iz kluba prvenstveno.
Jer hajmo sagledati situaciju realno, Sloboda je bila klub X izmedju ostalog i zbog Karica, kad je savez svim silama htio da nas izbaci iz lige. Da smo zarez krivo stavili ispali bi, sto znaci da je i Karic rijesen tad.
Kako se onda pojavio u martu sporazum kojim Sloboda priznaje da je duzna Karicu, kad je komisija za licenciranje potvrdila da je to zavrsena stvar. I ko i zasto iz kluba je potpisao da Sloboda nije isplatila Karicu nista, i da mu je duzna 15 hiljada,ako je opet prije par godina potvrdjeno drugacije.
ovo moze biti samo da je ili neko iz kluba svjesno potpisao sa Karicem ovo, pa da se ugrade i oni, ili da nam Savez opet prisiva nepostojece dugove i priznaje sve protiv Slobode da naplati dug koji ima. Jer uveliko kruzi prica da nismo isplatili opstanak prosle godine, da smo ostali duzni pare
uglavnom strasno sta se desava i to oko pisljivih 15 hiljada, smijesna cifra kakve je Azmir vracao, pa cak i Mensur i Senad.
izgleda da je to tacno, da on jedini trudi se koliko moze i zna da odrzi ovo iznad vode. Ostali su pokazali od kakvog su kova.Postao/la klasik » 28 okt 2022, 19:47
To je manje od 4 kvadrata novogradnje, rijesice to Nino.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
U kojem sastavu danas igramo.Je li se ko oporavio iz zadnje linije.Ima li ko kakve informacije.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
u kojem god da igramo gubimo svakako
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Eric jos uvijek ne igra zbog povrede ili "povrede".
jbg nas igrac za prodaju je bio Maksimović koji je pao, vraca se momak ali treba vremena. Ove sezone je trebao osmic j da bude exponat koji ce se prodat a od tih para pokrpat rupe do nove sezone.
Ne moze i ne treba samo Nino ili bilo ko drugi preuzet sav teret jer cemo na kraju i njemu psovat ko i svim drugim prije njega kad covjek izvadi listing pozajmica. Treba prodat klub i krivit vlasnika.
Jesu parcele oko istoka dobile novog vlasnika ili su samo obecane ovo nasoj gradzevinskoj firmi
jbg nas igrac za prodaju je bio Maksimović koji je pao, vraca se momak ali treba vremena. Ove sezone je trebao osmic j da bude exponat koji ce se prodat a od tih para pokrpat rupe do nove sezone.
Ne moze i ne treba samo Nino ili bilo ko drugi preuzet sav teret jer cemo na kraju i njemu psovat ko i svim drugim prije njega kad covjek izvadi listing pozajmica. Treba prodat klub i krivit vlasnika.
Jesu parcele oko istoka dobile novog vlasnika ili su samo obecane ovo nasoj gradzevinskoj firmi
& $ ?
Jao postave ovo ce bi moglo demoliranje biti.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jarovic 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi ba
Sanse da mi ovu utakmicu dobijemo taman da Lewandowski Ronaldo Halland igraju su nikakve....
Ono sto se ovdje moze uraditi je spriječiti da nam pokvare go razlikuje.. A pobjeda nema sanse.. Sve sudije su srbi..
Sanse da mi ovu utakmicu dobijemo taman da Lewandowski Ronaldo Halland igraju su nikakve....
Ono sto se ovdje moze uraditi je spriječiti da nam pokvare go razlikuje.. A pobjeda nema sanse.. Sve sudije su srbi..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Jahahahahahahaha hljeb ti yebem
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.