killafrommanilla je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:56Ima, s tim da je izostavio datu rijec predsjedniku. Kao osjetio da nisu svi za njega, nije provalio da ima ljudi koji bas i ne zele dobro Velezu ili koji vole da kontriraju, uostalom kao u svakoj sredini.JimmyPage je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:51Progovori Feđa konkretno šta se desilo na odlasku. Znao sam da će doći taj dan i kad je odlazio komentarisao sam da će se prije ili kasnije desiti taj momenat. Priča mi ima smisla.
Za Mehu mi nije žao a za Radovca ne znam, bio je povrijeđen istina ali opet i bez toga odavno nije u nekoj formi i vjerujem upravi na donešenim odlukama.
Ublehschina, koja je i tipla clanak da se malo opere. A stigle su ga kletve tog nezdravog odnosa prema Velezu, jer nije bas da je on dosao iz Lyona s CVom, nego iz GOSKa i imao svu podrsku svijeta od UO, i kad mu je najteze bilo. Hoce sebi postovanje, a ne dajes ga klubu. Lol.
Sloboda zove
Guzicom je zatvorio vrata u Veležu,solidan trener i dobar lažov.Samo ja,ja,ja i ja, kad je pozitivan rezultat,a svi drugi krivi kad je loš.
Poletio je visoko i nisko pao,hvala mu za sve ali nikada više na kupi Rođenih.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Fedja je otišao u Sarajevo da bi napravio iskorak u karijeri i da bi uz oca koji je100% invalid .Živi u malom stanu sa roditeljima ženom i troje djece Da je poletio za parama nebi oprostio VELEŽU ISARAJEVU NOVCE KJE JE MOGAO UZETI KAO MNOGI DRUGI TRENERI.ON JE POŠTEN ČOVJEK VJERNIK. VOLI I ŽIVI ZA FUDBAL SVI 24 SATA.VALJDA JE OVO DOVOLJAN RAZLOG DA SHVATE ONI KOJI KAŽU DAJE POLETIO ZA PARAMA DA NISU UPRAVU. DAJE LETIO ISKLJUČIVO ZA PARMA KUPIO BI ZA NOVAC KOJI NIJE UZEO OD KLUBOVA VEČI STAN.
Metalac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 07:23Fedja je otišao u Sarajevo da bi napravio iskorak u karijeri i da bi uz oca koji je100% invalid .Živi u malom stanu sa roditeljima ženom i troje djece Da je poletio za parama nebi oprostio VELEŽU ISARAJEVU NOVCE KJE JE MOGAO UZETI KAO MNOGI DRUGI TRENERI.ON JE POŠTEN ČOVJEK VJERNIK. VOLI I ŽIVI ZA FUDBAL SVI 24 SATA.VALJDA JE OVO DOVOLJAN RAZLOG DA SHVATE ONI KOJI KAŽU DAJE POLETIO ZA PARAMA DA NISU UPRAVU. DAJE LETIO ISKLJUČIVO ZA PARMA KUPIO BI ZA NOVAC KOJI NIJE UZEO OD KLUBOVA VEČI STAN.
- oldschool72
- Kontakt:
Krug se zatvara, nek preuzme Slobodu u federalnoj.
Feđa federalac.
Feđa federalac.
Velež do groba
-
- Kontakt:
Mostarac45 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 21:50![]()
Neutralan77 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 21:37Zna li iko sto je radovcu raskinut ugovor? Razisli se on i velez![]()
![]()
![]()
On i cosa dobili raskid ugovora. I nemanji uskoro stize. Vec je „uprava“ razgovarala sa njim i ne vide ga tu vise.
Steta, po meni 3 sjajna igraca
-
- Kontakt:
Kojem nemanji? I ko raskida ugovore kad nemamo UO, bukvalno je samo Husnic do skupstine tu.Neutralan77 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 10:07Mostarac45 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 21:50![]()
Neutralan77 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 21:37Zna li iko sto je radovcu raskinut ugovor? Razisli se on i velez![]()
![]()
![]()
On i cosa dobili raskid ugovora. I nemanji uskoro stize. Vec je „uprava“ razgovarala sa njim i ne vide ga tu vise.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Andjusic.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 okt 2022, 10:23Kojem nemanji? I ko raskida ugovore kad nemamo UO, bukvalno je samo Husnic do skupstine tu.Neutralan77 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 10:07
Dzenis valjda raskida sa njima
Ima tu zasićenja dosta,bolje se pošteno razići.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ako nemaju u planu kvalitetne zamjene, raskidanje ugovora prije polusezone je van svake pameti.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Pa jesmo komunistički klub. U čemu je problem?JuzniBosanac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 03:07Bozew sacuvaj..Boze sacuvaj.. i opet Boze sacuvaj...kakavi smo kao nacija..NULA!Koliko pljuvanja, omalovazavanja .Dok mi trebas dobar si,cim mi ne trebas i nisi tu,kao da nisi postojao.Kakvih ovih i dvolicnjaka ima, Boze dragi.Sreca radi se samo o 5-6 likova,koji na temi Zrinjski-Velez pisu kako je Velez iskljucivo "komunisticki klub",ali velika vecina navijaca Veleza nije ovakva.Boze sacuvaj.Sad ce i po Radovcu cim ode, a od kako on ne igra mi smo u klincu.Radovac je i sa jednom nogom bolji od pola ovih sto igraju.Recite sta hocete ali Fedja je bio napravio tim, ekipu i njegovim odlaskom sve se razhebalo.Ama bas sve. I jos kad citam ovo sve,dodje mi muka. Bojim se da uskoro necemo biti"stabilan federalni klub".Pa onda psujte i vrijedjajte. Tipicno za Mostar-nikad niko nije valjao niti ce.Da je svetac, nace mu mahanu.Bitno je ganjati stvar uzinat, drzati se nekih"principa" i ostale budalastine koje su "sahranjene" prije 20-30 godina. Niko vise ne bira sredstva da profitira i da napreduje. Vrijedi za citav svijet samo za Mostar ne vrijedi, ovaj nas , s ovu stranu.Samo kukanje i mahalanje.Boze sacuvaj.
Ima li ikakav broj da mu pomognemo?Metalac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 07:23Fedja je otišao u Sarajevo da bi napravio iskorak u karijeri i da bi uz oca koji je100% invalid .Živi u malom stanu sa roditeljima ženom i troje djece Da je poletio za parama nebi oprostio VELEŽU ISARAJEVU NOVCE KJE JE MOGAO UZETI KAO MNOGI DRUGI TRENERI.ON JE POŠTEN ČOVJEK VJERNIK. VOLI I ŽIVI ZA FUDBAL SVI 24 SATA.VALJDA JE OVO DOVOLJAN RAZLOG DA SHVATE ONI KOJI KAŽU DAJE POLETIO ZA PARAMA DA NISU UPRAVU. DAJE LETIO ISKLJUČIVO ZA PARMA KUPIO BI ZA NOVAC KOJI NIJE UZEO OD KLUBOVA VEČI STAN.
-
- Kontakt:
Izvini majstore al on Velezu nije ništa oprostio osim premije za osvajanje kup , a Velež nije njemu pravio problem i tražio pare za raskid ugovora prije dogovorenog . Tako da ta priča ne pije vodeMetalac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 07:23Fedja je otišao u Sarajevo da bi napravio iskorak u karijeri i da bi uz oca koji je100% invalid .Živi u malom stanu sa roditeljima ženom i troje djece Da je poletio za parama nebi oprostio VELEŽU ISARAJEVU NOVCE KJE JE MOGAO UZETI KAO MNOGI DRUGI TRENERI.ON JE POŠTEN ČOVJEK VJERNIK. VOLI I ŽIVI ZA FUDBAL SVI 24 SATA.VALJDA JE OVO DOVOLJAN RAZLOG DA SHVATE ONI KOJI KAŽU DAJE POLETIO ZA PARAMA DA NISU UPRAVU. DAJE LETIO ISKLJUČIVO ZA PARMA KUPIO BI ZA NOVAC KOJI NIJE UZEO OD KLUBOVA VEČI STAN.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ove patnje braćo mila. 

-
- Kontakt:
Kakvi antitalenti Boze dragi sta je ovo
Rak za oči u pm.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Kuci na poluvremenu, zali boze vremena ako ovo zovu fudbalom i ligom
Anđušić nije bio na maksimalnom nivou u nekim utakmicama ali isto tako nisu bili ni mnogi drugi. Čak kao i takav dao je neke važne golove i iskreno nevjerovatno mi zvuči da se radi na raskidu ugovora. Jedan od ključnih igrača u Feđinom stilu igre, jedan od rijetkih koji zna igrati presing a ne samo trčati ko muha bez glave.
Meni jedan od najdražih igrača jer zna igrati lopte i često lucidnim potezom odluči utakmicu. Neću nikada zaboraviti njegove slalome u evropskim utakmicama, izgledao je k’o Misimović u nekim momentima.
Možda se ne uklapa u roster i neke zamisli za budući kadar, mada ako Amar ne ostaje valjda bi neki budući trener najbolje znao ko mu odgovara a ko ne.
Meni jedan od najdražih igrača jer zna igrati lopte i često lucidnim potezom odluči utakmicu. Neću nikada zaboraviti njegove slalome u evropskim utakmicama, izgledao je k’o Misimović u nekim momentima.
Možda se ne uklapa u roster i neke zamisli za budući kadar, mada ako Amar ne ostaje valjda bi neki budući trener najbolje znao ko mu odgovara a ko ne.
Anđušić mora ostati, jedini od ovih "otpisanih" od kojeg smo imali koristi ove sezone.JimmyPage je napisao/la: ↑29 okt 2022, 13:53Anđušić nije bio na maksimalnom nivou u nekim utakmicama ali isto tako nisu bili ni mnogi drugi. Čak kao i takav dao je neke važne golove i iskreno nevjerovatno mi zvuči da se radi na raskidu ugovora. Jedan od ključnih igrača u Feđinom stilu igre, jedan od rijetkih koji zna igrati presing a ne samo trčati ko muha bez glave.
-
- Kontakt:
Svi na stadionu se sekiraju osim Husnica i Hurde, smo oni rahat nesto zvacu ima sat vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.