RŠD Velež Mostar

RASanticeva
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la RASanticeva » 28 okt 2022, 17:47

Eto Zalihića nazad :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Mostar u srcu, Velež do groba

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 28 okt 2022, 17:49

RASanticeva je napisao/la:
28 okt 2022, 17:47
Eto Zalihića nazad :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ili Tanin mali

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 28 okt 2022, 18:07

Znate svi da je kemo u pitanju ne bubajte :bih:

Neutralan77
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan77 » 28 okt 2022, 21:37

Zna li iko sto je radovcu raskinut ugovor? Razisli se on i velez :shock: :o :thumbdown:

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 28 okt 2022, 21:50

:eh: :?:
Neutralan77 je napisao/la:
28 okt 2022, 21:37
Zna li iko sto je radovcu raskinut ugovor? Razisli se on i velez :shock: :o :thumbdown:

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 28 okt 2022, 21:50

A mehmed sin :mrgreen:
Ti si naša ljubav jedina!

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 28 okt 2022, 21:56

Pa vjerovatno visoka plata.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 28 okt 2022, 22:16

Danas sam pisao o tome, mislio sam da ce cekati barem polusezonu. Cosic je sljedeci, vidjet cemo samo kad ce doci na red.

@Bazinga12345 nije do visoke plate koliko je do nezalaganja. Smeta im uvijek nekakav qurac i trazi se nacin da se sporazumno raskine ugovor. Vrijeme je vise da se Cosic nabije nogom, svakako nije planirao produziti ugovor a i svakom treneru je hinjo mali pravio probleme.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 28 okt 2022, 22:29

Joj je li moguce da ce meho nogu dobit :ljepota: koliko precijenjen igrac to je nenormalno, meni uvijek bio ko muha bez glave
Jos kad ga se sjetim kod kupovine karata za finale kupa, pruzio se red na glavnoj i on taman dosao hoce preko reda da uzme nekome kartu, nabio kacket nekakav ko ti je ko on, sminkola :puke:

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 28 okt 2022, 23:37

Mostarwolf1981 je napisao/la:
28 okt 2022, 22:29
Joj je li moguce da ce meho nogu dobit :ljepota: koliko precijenjen igrac to je nenormalno, meni uvijek bio ko muha bez glave
Jos kad ga se sjetim kod kupovine karata za finale kupa, pruzio se red na glavnoj i on taman dosao hoce preko reda da uzme nekome kartu, nabio kacket nekakav ko ti je ko on, sminkola :puke:
Imao je Cosic ekstra utakmica, pogotovo u europi kad su Ovcina i on igrali na desnoj strani ali to je zadnje sto je odigrao da valja. Od tada mu forma ide silaznom putanjom, a sto se tice karata to mu je raja rekla da prodje naprijed jer bi valjda kao igrac kluba trebao imati privilegiju da kupi kartu prije tebe ili mene sto mi je sasvim ok i nisam imao nista protiv.

Mislim da je on bio dio ekipe koja je radila Ibri o glavi, za Dudica nisam siguran ali mislim da je i tu bio ukljucen.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 28 okt 2022, 23:50

MostarskiSin je napisao/la:
28 okt 2022, 23:37
Mostarwolf1981 je napisao/la:
28 okt 2022, 22:29
Imao je Cosic ekstra utakmica, pogotovo u europi kad su Ovcina i on igrali na desnoj strani ali to je zadnje sto je odigrao da valja. Od tada mu forma ide silaznom putanjom, a sto se tice karata to mu je raja rekla da prodje naprijed jer bi valjda kao igrac kluba trebao imati privilegiju da kupi kartu prije tebe ili mene sto mi je sasvim ok i nisam imao nista protiv.

Mislim da je on bio dio ekipe koja je radila Ibri o glavi, za Dudica nisam siguran ali mislim da je i tu bio ukljucen.
Sretno momcima i hvala na svemu, očito je zasićenje kod nekih starijih mislim stažom starijih Zeljković, Vehabović isto ni blizu onih igrača od prije.
@MostarskiSin hoće biti dobra ta nova uprava i ima li šta od one trojice što si spominjao neki dan?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 28 okt 2022, 23:51

Progovori Feđa konkretno šta se desilo na odlasku. Znao sam da će doći taj dan i kad je odlazio komentarisao sam da će se prije ili kasnije desiti taj momenat. Priča mi ima smisla.
Za Mehu mi nije žao a za Radovca ne znam, bio je povrijeđen istina ali opet i bez toga odavno nije u nekoj formi i vjerujem upravi na donešenim odlukama.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 28 okt 2022, 23:56

JimmyPage je napisao/la:
28 okt 2022, 23:51
Progovori Feđa konkretno šta se desilo na odlasku. Znao sam da će doći taj dan i kad je odlazio komentarisao sam da će se prije ili kasnije desiti taj momenat. Priča mi ima smisla.
Za Mehu mi nije žao a za Radovca ne znam, bio je povrijeđen istina ali opet i bez toga odavno nije u nekoj formi i vjerujem upravi na donešenim odlukama.
Ima, s tim da je izostavio datu rijec predsjedniku. Kao osjetio da nisu svi za njega, nije provalio da ima ljudi koji bas i ne zele dobro Velezu ili koji vole da kontriraju, uostalom kao u svakoj sredini.

Ublehschina, koja je i tipla clanak da se malo opere. A stigle su ga kletve tog nezdravog odnosa prema Velezu, jer nije bas da je on dosao iz Lyona s CVom, nego iz GOSKa i imao svu podrsku svijeta od UO, i kad mu je najteze bilo. Hoce sebi postovanje, a ne dajes ga klubu. Lol.

Sloboda zove :)
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 28 okt 2022, 23:59, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 28 okt 2022, 23:56

JimmyPage je napisao/la:
Vjerovatno je istina na pola puta, Feđa nas je ovog ljeta naučio da mu baš ne treba sve vjerovati.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 29 okt 2022, 00:02

Ado1922 je napisao/la:
28 okt 2022, 23:56
JimmyPage je napisao/la:
Vjerovatno je istina na pola puta, Feđa nas je ovog ljeta naučio da mu baš ne treba sve vjerovati.
Nije sve tako čisto ni sa jedne strane, svaka priča ima dva lica uvijek. Pokazatelj za to su i odnosi unutar same uprave, tako da ne znam šta da mislim. Samo kažem da priča ima smisla i da su mi se konačno poklopile neke stvari , opet ne u potpunosti ali dovoljno.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 29 okt 2022, 00:04

killafrommanilla je napisao/la:
28 okt 2022, 23:56
JimmyPage je napisao/la:
Ima, s tim da je izostavio datu rijec predsjedniku. Kao osjetio da nisu svi za njega, nije provalio da ima ljudi koji bas i ne zele dobro Velezu ili koji vole da kontriraju, uostalom kao u svakoj sredini.

Ublehschina, koja je i tipla clanak da se malo opere. A stigle su ga kletve tog nezdravog odnosa prema Velezu, jer nije bas da je on dosao iz Lyona s CVom, nego iz GOSKa i imao svu podrsku svijeta od UO, i kad mu je najteze bilo. Hoce sebi postovanje, a ne dajes ga klubu. Lol.

Feđu jeste karma stigla na neki način, međutim niko mu ne može izbrisati uspjeh koji je postigao zajedno sa ostalima u klubu, to je jedina činjenica. Ostaje upisan u historiju zlatnim slovima i ja iskreno vjerujem da na kraju krajeva nije loša osoba. Ok možda je loše prosudio stvari i na štetu Veleža ali o tome bi se moglo diskutovati.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 29 okt 2022, 00:07

killafrommanilla je napisao/la:
:rol: :rol:
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 29 okt 2022, 00:14

Ali kaže Fele krivo mu što se Velež nije oglasio povodom problema koje je doživio u Gabeli, zaboravio je da se ni on nije oglasio povodom 100.-og rođendana kluba. Nije nigdje javno uputio čestitku niti se propisno oprostio od navijača.

Hinjavac, gmaz i ublehaš na kvadrat.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 29 okt 2022, 00:42

Feđa zvani krivo je more.

Sve krivo, osim njega.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

JuzniBosanac
Kontakt:

Post Postao/la JuzniBosanac » 29 okt 2022, 03:07

Bozew sacuvaj..Boze sacuvaj.. i opet Boze sacuvaj...kakavi smo kao nacija..NULA!Koliko pljuvanja, omalovazavanja .Dok mi trebas dobar si,cim mi ne trebas i nisi tu,kao da nisi postojao.Kakvih ovih i dvolicnjaka ima, Boze dragi.Sreca radi se samo o 5-6 likova,koji na temi Zrinjski-Velez pisu kako je Velez iskljucivo "komunisticki klub",ali velika vecina navijaca Veleza nije ovakva.Boze sacuvaj.Sad ce i po Radovcu cim ode, a od kako on ne igra mi smo u klincu.Radovac je i sa jednom nogom bolji od pola ovih sto igraju.Recite sta hocete ali Fedja je bio napravio tim, ekipu i njegovim odlaskom sve se razhebalo.Ama bas sve. I jos kad citam ovo sve,dodje mi muka. Bojim se da uskoro necemo biti"stabilan federalni klub".Pa onda psujte i vrijedjajte. Tipicno za Mostar-nikad niko nije valjao niti ce.Da je svetac, nace mu mahanu.Bitno je ganjati stvar uzinat, drzati se nekih"principa" i ostale budalastine koje su "sahranjene" prije 20-30 godina. Niko vise ne bira sredstva da profitira i da napreduje. Vrijedi za citav svijet samo za Mostar ne vrijedi, ovaj nas , s ovu stranu.Samo kukanje i mahalanje.Boze sacuvaj.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.