Ili Tanin mali
Neutralan77 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 21:37Zna li iko sto je radovcu raskinut ugovor? Razisli se on i velez![]()
![]()
![]()
A mehmed sinNeutralan77 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 21:37Zna li iko sto je radovcu raskinut ugovor? Razisli se on i velez![]()
![]()
![]()
Danas sam pisao o tome, mislio sam da ce cekati barem polusezonu. Cosic je sljedeci, vidjet cemo samo kad ce doci na red.Neutralan77 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 21:37Zna li iko sto je radovcu raskinut ugovor? Razisli se on i velez![]()
![]()
![]()
Imao je Cosic ekstra utakmica, pogotovo u europi kad su Ovcina i on igrali na desnoj strani ali to je zadnje sto je odigrao da valja. Od tada mu forma ide silaznom putanjom, a sto se tice karata to mu je raja rekla da prodje naprijed jer bi valjda kao igrac kluba trebao imati privilegiju da kupi kartu prije tebe ili mene sto mi je sasvim ok i nisam imao nista protiv.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 22:29Joj je li moguce da ce meho nogu dobitkoliko precijenjen igrac to je nenormalno, meni uvijek bio ko muha bez glave
Jos kad ga se sjetim kod kupovine karata za finale kupa, pruzio se red na glavnoj i on taman dosao hoce preko reda da uzme nekome kartu, nabio kacket nekakav ko ti je ko on, sminkola![]()
Sretno momcima i hvala na svemu, očito je zasićenje kod nekih starijih mislim stažom starijih Zeljković, Vehabović isto ni blizu onih igrača od prije.MostarskiSin je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:37Imao je Cosic ekstra utakmica, pogotovo u europi kad su Ovcina i on igrali na desnoj strani ali to je zadnje sto je odigrao da valja. Od tada mu forma ide silaznom putanjom, a sto se tice karata to mu je raja rekla da prodje naprijed jer bi valjda kao igrac kluba trebao imati privilegiju da kupi kartu prije tebe ili mene sto mi je sasvim ok i nisam imao nista protiv.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 22:29Joj je li moguce da ce meho nogu dobitkoliko precijenjen igrac to je nenormalno, meni uvijek bio ko muha bez glave
Jos kad ga se sjetim kod kupovine karata za finale kupa, pruzio se red na glavnoj i on taman dosao hoce preko reda da uzme nekome kartu, nabio kacket nekakav ko ti je ko on, sminkola![]()
Mislim da je on bio dio ekipe koja je radila Ibri o glavi, za Dudica nisam siguran ali mislim da je i tu bio ukljucen.
Ima, s tim da je izostavio datu rijec predsjedniku. Kao osjetio da nisu svi za njega, nije provalio da ima ljudi koji bas i ne zele dobro Velezu ili koji vole da kontriraju, uostalom kao u svakoj sredini.JimmyPage je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:51Progovori Feđa konkretno šta se desilo na odlasku. Znao sam da će doći taj dan i kad je odlazio komentarisao sam da će se prije ili kasnije desiti taj momenat. Priča mi ima smisla.
Za Mehu mi nije žao a za Radovca ne znam, bio je povrijeđen istina ali opet i bez toga odavno nije u nekoj formi i vjerujem upravi na donešenim odlukama.
Vjerovatno je istina na pola puta, Feđa nas je ovog ljeta naučio da mu baš ne treba sve vjerovati.JimmyPage je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:51Progovori Feđa konkretno šta se desilo na odlasku. Znao sam da će doći taj dan i kad je odlazio komentarisao sam da će se prije ili kasnije desiti taj momenat. Priča mi ima smisla.
Za Mehu mi nije žao a za Radovca ne znam, bio je povrijeđen istina ali opet i bez toga odavno nije u nekoj formi i vjerujem upravi na donešenim odlukama.
Nije sve tako čisto ni sa jedne strane, svaka priča ima dva lica uvijek. Pokazatelj za to su i odnosi unutar same uprave, tako da ne znam šta da mislim. Samo kažem da priča ima smisla i da su mi se konačno poklopile neke stvari , opet ne u potpunosti ali dovoljno.Ado1922 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:56Vjerovatno je istina na pola puta, Feđa nas je ovog ljeta naučio da mu baš ne treba sve vjerovati.JimmyPage je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:51Progovori Feđa konkretno šta se desilo na odlasku. Znao sam da će doći taj dan i kad je odlazio komentarisao sam da će se prije ili kasnije desiti taj momenat. Priča mi ima smisla.
Feđu jeste karma stigla na neki način, međutim niko mu ne može izbrisati uspjeh koji je postigao zajedno sa ostalima u klubu, to je jedina činjenica. Ostaje upisan u historiju zlatnim slovima i ja iskreno vjerujem da na kraju krajeva nije loša osoba. Ok možda je loše prosudio stvari i na štetu Veleža ali o tome bi se moglo diskutovati.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:56Ima, s tim da je izostavio datu rijec predsjedniku. Kao osjetio da nisu svi za njega, nije provalio da ima ljudi koji bas i ne zele dobro Velezu ili koji vole da kontriraju, uostalom kao u svakoj sredini.JimmyPage je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:51Progovori Feđa konkretno šta se desilo na odlasku. Znao sam da će doći taj dan i kad je odlazio komentarisao sam da će se prije ili kasnije desiti taj momenat. Priča mi ima smisla.
Ublehschina, koja je i tipla clanak da se malo opere. A stigle su ga kletve tog nezdravog odnosa prema Velezu, jer nije bas da je on dosao iz Lyona s CVom, nego iz GOSKa i imao svu podrsku svijeta od UO, i kad mu je najteze bilo. Hoce sebi postovanje, a ne dajes ga klubu. Lol.
Sloboda zove![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.