Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Ma hajde Llull preuzmi ti napad iako nisi večeras ništa ubacio. Nema veze
I opet se dovukose na jedan posjed
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Pa nije FK Sarajevo da mjenja trenere malo malo , tek je počela sezona , da se igrači upoznaju malo bolje i da se uigraju ...Unofficialpage je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:33Mateo vrlo brzo leti, ne zna on ovo uklopiti, Real igra užasno.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Naredne dvije utakmice su baš teške. Ako izgubi obje velika šansa da će dobiti otkaz.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:45Pa nije FK Sarajevo da mjenja trenere malo malo , tek je počela sezona , da se igrači upoznaju malo bolje i da se uigraju ...Unofficialpage je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:33Mateo vrlo brzo leti, ne zna on ovo uklopiti, Real igra užasno.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ali Virtus je izgubio dvije po 30 razlike, otkud ovako dobri veceras?arelinho je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:48Naredne dvije utakmice su baš teške. Ako izgubi obje velika šansa da će dobiti otkaz.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:45Pa nije FK Sarajevo da mjenja trenere malo malo , tek je počela sezona , da se igrači upoznaju malo bolje i da se uigraju ...Unofficialpage je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:33Mateo vrlo brzo leti, ne zna on ovo uklopiti, Real igra užasno.
Musa los na trojki 1/6, ali opet 13 points.
-
- Kontakt:
Scariolo zna ŠpanceNerminFatic je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:58Ali Virtus je izgubio dvije po 30 razlike, otkud ovako dobri veceras?arelinho je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:48Naredne dvije utakmice su baš teške. Ako izgubi obje velika šansa da će dobiti otkaz.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:45
Pa nije FK Sarajevo da mjenja trenere malo malo , tek je počela sezona , da se igrači upoznaju malo bolje i da se uigraju ...
Musa los na trojki 1/6, ali opet 13 points.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ali kakvi naslovi po ss.ba ili klixu, 'sokantan poraz', 'sokantna noc', kao da ih je razvalio 30 razlike neki klub iz A2 lige, jok sasvim legitiman euroligas i to citavih 3 razlike 

Real je upao u krizu forme igraca. Vecina igraca je u padu forme, a vidno je da i Musa gubi korak. Upravo nakon mjesec dana se ukazuju posljedice Eurobasketa, nedostatka sezonskog odmora za pola rostera i nedostatak uigranosti. Trener radi korektan posao, i trebace vremena da sve ovo nalegne. Puno osciliraju pojedinacno i timski i trebace strpljenja barem jos nekih 20tak dana da nalegne sve na svoje. Fali im pauza od 7 dana da presjeku kontraritam svih navedenih posljedica.
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo je dobio prije svega Scariolo.
Chuss malo ne zna gdje udara.
Istina, Llull i Chacho su igrali zajedno sveukupno pola sata. Učinak nikakav.
Mislim da bi tu mogao Hanga u prvi plan kao organizator igre, samo mu treba malo da uđe u formu.
Chuss malo ne zna gdje udara.
Istina, Llull i Chacho su igrali zajedno sveukupno pola sata. Učinak nikakav.
Mislim da bi tu mogao Hanga u prvi plan kao organizator igre, samo mu treba malo da uđe u formu.
Koševo Zapad
Kakva igra Reala, odbrana, borba, rastrcanost, nesebicnost, akcije u napadu
52 poena za poluvrijeme
Tacno imam osjecaj da ce harati kad se samo jos malo uigraju. Imas igrace od kojih svaki moze biti pocetna petorka u svakoj ekipi, sigurno 10-ak bivsih NBA igraca.

52 poena za poluvrijeme
Tacno imam osjecaj da ce harati kad se samo jos malo uigraju. Imas igrace od kojih svaki moze biti pocetna petorka u svakoj ekipi, sigurno 10-ak bivsih NBA igraca.
-
- Kontakt:
Kažu naši stručnjaci da treba ojerati treneraFederer17 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 13:20Kakva igra Reala, odbrana, borba, rastrcanost, nesebicnost, akcije u napadu![]()
52 poena za poluvrijeme

Inače danas Real ima "ozbiljnog" protivnika.
- NerminFatic
- Kontakt:
Kad se vratio kratko iz NBA u BiH pohvalio se da je dobio 7 kg misicne mase i to se dalo primijetiti na terenu. Kad je dobio nogu i stigao u Efes odjednoms e istopilo tih 7 kg a isto je bilo i u Breoganu a i danas je. Niko da ga to pita sta se desilo. Valjalo bi mu da ima te dodatne misicne mase protiv ovih gorostasa pod kosem.
Danas opet medju najboljuima, 13/2/4 za 22 minute na terenu!
Danas opet medju najboljuima, 13/2/4 za 22 minute na terenu!

Ma ovo se pod rucnom dobija.Armani u gostima sl utakmica,jako jako bitna za Real.
Dobar danas,bez natezanja sve..
Strašan početak. 8 poena trenutno u prvoj četvrtini, u odbrani nevjerovatan.
Fakat, htjedoh upravo napisati. Veceras odlican, 100% procenat suta. Idemo Dzanane 

Jbo te Chaco i njegov doprinos u napadu kad ga ovaj iz Armanija terorise,ne vidi ga lik kad sutira.
Igra Musa fenomenalno.
Ne kontam ove Chussove rotacije, ali nikako. Nece ti to doci na naplatu protiv Girone, Betisa, ali u EL vec uveliko dolazi. Umjesto da Musu odmori zadnje 2-3 min 3/4 + pauza, da odigra cijelu 4/4 odmoran. Hezonja razvalio 2/4, u drugom ga nema nikako. Previse se forsiraju igraci koji su vec uveliko jednom nogom u penziji.
Strasnu ekipu ima, po meni mozda i najjaca u Evropi.
Strasnu ekipu ima, po meni mozda i najjaca u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.