Pa 99% njegove publike ima 6 godina, kako ne shvatas to? Nije to ni snimano za mene, tebe itd.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima tu i stariji ljudi koji gledaju njegovo sranje.Jednostavno rečeno to su ljudi bez smisla za humor.
To ti je publika Viza za budućnost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa kao da je sad neki nov revolucionaran nacin zarade glumiti budalu jer ce se to svidjeti vecini populacije... Ali dobro, vise sam ja budala sto pricam o njemu 
U mom krugu ljudi i prijatelja se omco spomenuo jednom prije nepar godina kako je snimao neke gluposti za instagram valjda i od tad ni rijeci o njemu nisam cuo. A on najpopularniji jutjuber.
Neka tako i ostane, da o takvima ne cujem ni rijec makar bili prvi i jedini na svijetu 

U mom krugu ljudi i prijatelja se omco spomenuo jednom prije nepar godina kako je snimao neke gluposti za instagram valjda i od tad ni rijeci o njemu nisam cuo. A on najpopularniji jutjuber.

" "!
1926
1926
Gledam javili se i ovi glavne baje sa You Tube kao oni šokirani sadržajem.
A oni isti qurac samo drugo pakovanje.

- BenjooJutub
- Kontakt:
I privatno je Omčo ovakav, zajebant veliki ali OK lik.

Ima muda da se blamira i zasluženo uzima lopatom pare. Od prvog klipa je ovakav, vjerovatno jedini kojeg pare i slava nisu promjenili.
pa jbg omco je kud i kamo pametniji od tebe na kraju krajeva on se godinama glupira i uzima kesh , i ti isto tako samo ne uzimas kesh nego te ljudi zajebavaju po forumu

Evo ga tipični fan boy Omera,zatucan koji se smije a ni on sam ne zna zašto.
-
- Kontakt:
Brate nemoj me pogrešno shvatiti , ja sam 5 godina na forumu , ali na većinu tema tebe ljudi prozivaju , zašto je to tako ?Saurman je napisao/la: ↑27 okt 2022, 17:39Evo ga tipični fan boy Omera,zatucan koji se smije a ni on sam ne zna zašto.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jos malo pa izbori na forumu, Sarma krenuo sa kampanjom.
" "!
1926
1926
Istina da u ovom dijelu godine ubaci u brzinu više, ali održava on formu tokom čitave sezone.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mora se potruditi, ima samo jednu titulu, što je veoma malo za forumaša njegovog renomea.
009 - harishp
2010 - Paja
2011 - Saurman
2012 - M4akaveli
2013 - Cautinho
2014 - harishp
2015 - pile87 & solinas
2016 - Virtu4l
2017 - Virtu4l
2018 - Rokoko87
2019 - Mohikanac12
2020 - leorey
2021 - Goretzka
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ali pazi ti staža, titula iz 2011., boga pitaj kad se prijavio, znači nije riječ o djetetu, već o odraslom čovjeku koji piše kao dijete.
al 2015 su i mrtvi glasali na onom izboruOtelo je napisao/la: ↑27 okt 2022, 18:28Mora se potruditi, ima samo jednu titulu, što je veoma malo za forumaša njegovog renomea.
009 - harishp
2010 - Paja
2011 - Saurman
2012 - M4akaveli
2013 - Cautinho
2014 - harishp
2015 - pile87 & solinas
2016 - Virtu4l
2017 - Virtu4l
2018 - Rokoko87
2019 - Mohikanac12
2020 - leorey
2021 - Goretzka

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koliko kosta netflix
Može li mi neko objasniti šta je Goretzka uradio da dobije nagradu prošle godine? Nisam bio nimalo aktivan na pdfima gdje je on bio redovan, samo ga se sjećam na Chatu kroz maglu
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
@harisp zaradio 2 titule na Ćiri i Sušiću, kakvi su tada butthurt likovi pisali na pdf-u reprezentacije
100% sportski i krajnje opušten potpis
Bio naporan ko qrac sa 18 accounta, usput pokazao nevjerovatan manjak inteligencije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.