English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Jao pokušaja 

-
- Kontakt:
Yebo majku, dovest će i Judea.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Opet nece osvojit ligu sampiona.
Pa LP ne osvajaju jer nemaju motiv za ta drugorazredna takmičenja. Sve buse po NBA, svake godine 90+ bodova prvaci EPL=prvaci kosmosa. A te LP to su utjecaje nagrade za ove što ne mogu biti prvaci kosmosa - stav kreiran na osnovu mišljenja fanova EPL.
Ma de
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Pa i jesu najbolja ekipa na svijetu predvođena najboljim trenerom na svijetu. LP će doći, ali stoji da je u ovakvim okolnostima teže osvojiti ligu.
- Shategabri
- Kontakt:
Gordi Albion stav

U prevodu - prosječni Englez dok u pabu ispija pivo.
Koševo Zapad
Da imaju najboljeg trenera na svijetu pa možda i jednog od najboljih svih vremena - imaju i shodno tim djeluju kao najbolji ili jedni od najboljih na svijetu - ali Pep se s tobom nikad ne bi složio da je teže osvojiti ligu od LP - jer u LP nemas popravni ako si imao jednu lošu noć ili kao City koji je protiv reala u 90 min revansa prošle godine imao 10 loših minuta i ispao - zbog 10 minuta loših. To sto je Pep digao osvajanje lige na neki drugi level pa 90+ bodova ne znači titulu to je druga priča.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 okt 2022, 07:44Pa i jesu najbolja ekipa na svijetu predvođena najboljim trenerom na svijetu. LP će doći, ali stoji da je u ovakvim okolnostima teže osvojiti ligu.
jesi ti naporan lik bgm
Interesantno je fakat da niko sa ove teme ne ide po drugim temama da nekog ubjeđuje da je EPL najbolja liga, ali oni imaju potrebu non stop da nas ubjeđuju da EPL to nije. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Shategabri
- Kontakt:
Nece Jude u Liverpool. Nije lud ko Darwin, Jota, Diaz, Thiago, Konate…
4-IN-A-ROW
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jel ovo Dunge Lange?
Sigurno je teze osvojiti ligu nego LP, zato ligu uzima svake godine a LP 2 puta u karijeri
ybt kakav narativ se hoce kreirati
ybt kakav narativ se hoce kreirati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Teže je osvojiti LŠ ali ne u smislu da si nedovoljno kvalitetan već je dosta x faktora, gdje te jedan momenat, potez, izmjena može izbaciti iz takmičenja.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: ackeey, LiverpoolREDS, sarajevskiMarlboro, Venom i 16 gostiju.