Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
nevjerovatna utakmica......nešto se i nesjećam kad je jedna ekipa preokrenula protiv Barce.........Wenger još jednom potvrdio o kakvom je stručnjaku riječ......pogodio je u potpunosti sa izmjenama i još jednom pokazao koliko je hrabar, da protiv moćne Barce igraju dječurlija poput Koscielnog i Wilshera.......
Svi igrači su večeras odigrali odlično.........odbrana je kao i uvijek imala propusta, ali ipak je zaustavila moćni napad Barce.............Messi se u većini utakmice nije mogao sastati sa loptom..........KOscielni je odradio ogroman posao večeras i dokazao da će biti prvoklasni štoper. Wilsher pokazao o kakvom je talentu riječ, pregled igre fantastičan, dosta snalažljiv na terenu, jednostavno nevjerovatan......RvP standardno odličan, Fabregas se najprije mmalo izgubio, ali je uspio da u drugom poluvremenu odigra dobro..........
sve pohvale za momke i nadam se da ćemo uspjeti da preskočimo ovu prepreku na putu ka vrhu.......
Svi igrači su večeras odigrali odlično.........odbrana je kao i uvijek imala propusta, ali ipak je zaustavila moćni napad Barce.............Messi se u većini utakmice nije mogao sastati sa loptom..........KOscielni je odradio ogroman posao večeras i dokazao da će biti prvoklasni štoper. Wilsher pokazao o kakvom je talentu riječ, pregled igre fantastičan, dosta snalažljiv na terenu, jednostavno nevjerovatan......RvP standardno odličan, Fabregas se najprije mmalo izgubio, ali je uspio da u drugom poluvremenu odigra dobro..........
sve pohvale za momke i nadam se da ćemo uspjeti da preskočimo ovu prepreku na putu ka vrhu.......
Sjajna tekma . Ovim putem bi izdvojio Katalonca kao najlosijeg u timu Arsenala večeras .
Bolje nam je Wilshera uzet nego CescaL_blancos je napisao/la:Potpis.. I Schezny takodjer..Han!$;Lfc je napisao/la:Bravo, cestitke !
Wilshare i Koscienly su fenomenalni igraci . . .
Wilshare- Buduci Xabi Alonso

Svaka čast na pobjedi opalo im samopouzdanje nek ste ih spustili
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
ebo te arshavin,kad ga je dao odma si mi ti poao na pametMegamon je napisao/la:A sad slijedi prcanje do revansa![]()
![]()
Ko je prekinuo pobjednicki niz barcelone ????'![]()
![]()
![]()
![]()

Evo jos jedom
Naklon do groba !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odlična utakmica; 2 različita poluvremena i Arsenala i Barcelone. Drago mi je što će u uzvratu Barcelona morati igrati ukoliko želi četvrtfinale, al' isto tako i Arsenal će imati svoju šansu (prije svega, neće biti Piquea).
Bolje ste ušli u oba poluvremena, te je prava šteta što terensku inicijativu u tom periodu niste krunisali pogotkom/pogocima/. Nakon tih prvih nekoliko minuta, Barcelona je početa igrati onako kako samo ona zna i umije, te vješto sakrivala loptu. Prvi gol nakon odlične asistencije Messija i sjajne završnice Ville. Arsenal je im'o svoje šanse(Van Persie na početku), al' to je sve bilo jalovo. Moglo bi se reći da je u prvom poluvremenu moglo biti i ubjedljivije(šanse Pedra i Messija su bile kolosalne). Što se tiče kartona Songa, Nasrija, Van Persie-a, Inieste i Piquea - sve je bilo opravdano. Mislim da će se tu svi složiti.
Drugo poluvrijeme još bolje Arsenal otvorio, pritisak na sve strane, al' opet nisu iskorstili to. Onda 2 prilike možda i najslabijeg igrača na terenu, Messi-ja(sebičan je bio u 2. prilici), te je pravo čudo kako je tu Arsenal izašao neokrznut. Mislim da su 2 stvari riješile ovu utakmicu; prerano zatvaranje utakmice od strane Guardiole i vjera Arsenala da se mogu vratiti protiv Barcelone. Arshavin
je pogodio za 2:1, a prvi gol Van Persie-a je koliko njegov, toliko i Valdezov
. Wilshere i Koschielny su uz Abidala bili najbolji na terenu.
Zaslužena pobjeda Arsenala, to niko ne može osporiti. Da je bilo 2:2, ne bi bilo nerealno, al' da su babi muuda - bila bi djed.
Radujem se revanšu i očekujem, ako ništa, onda ovakvu utakmicu(mada sam ubijeđen da će biti još bolja).
Bolje ste ušli u oba poluvremena, te je prava šteta što terensku inicijativu u tom periodu niste krunisali pogotkom/pogocima/. Nakon tih prvih nekoliko minuta, Barcelona je početa igrati onako kako samo ona zna i umije, te vješto sakrivala loptu. Prvi gol nakon odlične asistencije Messija i sjajne završnice Ville. Arsenal je im'o svoje šanse(Van Persie na početku), al' to je sve bilo jalovo. Moglo bi se reći da je u prvom poluvremenu moglo biti i ubjedljivije(šanse Pedra i Messija su bile kolosalne). Što se tiče kartona Songa, Nasrija, Van Persie-a, Inieste i Piquea - sve je bilo opravdano. Mislim da će se tu svi složiti.
Drugo poluvrijeme još bolje Arsenal otvorio, pritisak na sve strane, al' opet nisu iskorstili to. Onda 2 prilike možda i najslabijeg igrača na terenu, Messi-ja(sebičan je bio u 2. prilici), te je pravo čudo kako je tu Arsenal izašao neokrznut. Mislim da su 2 stvari riješile ovu utakmicu; prerano zatvaranje utakmice od strane Guardiole i vjera Arsenala da se mogu vratiti protiv Barcelone. Arshavin

Zaslužena pobjeda Arsenala, to niko ne može osporiti. Da je bilo 2:2, ne bi bilo nerealno, al' da su babi muuda - bila bi djed.
Radujem se revanšu i očekujem, ako ništa, onda ovakvu utakmicu(mada sam ubijeđen da će biti još bolja).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sporting Gijon.Megamon je napisao/la:
Ko je prekinuo pobjednicki niz barcelone ????'![]()
![]()
![]()
![]()

Arsenal je zasluzio ovu pobjedu ali samo na osnovu drugog poluvremena u kojem su bili puno bolji od Barce i u kojem su stvorili nekolicinu dobrih prilika.
Barca je mogla rijesiti utakmicu vec u prvih 45 minuta, ali nonsalantno ponasanje pojedinih igraca dovelo je do cega je dovelo.

U uzvratu je Arsenalu olaksan posao, nema Piquea.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa i jest.. Wilshare ima potencijal da bude 3x bolji od Cesca..Bolje nam je Wilshera uzet nego Cesca![]()
Svaka čast na pobjedi opalo im samopouzdanje nek ste ih spustili
Ne mogu jos vjerovat da je neko sa tek napunjenih 19 godina iznjeo sredinu terena u ovako bitnoj utakmici..
On je vodja navale mladih igraca koji dolaze: Munian,Neymar,Lukaku,Sarabia,Santon...
- Megamon
- Kontakt:

Neprocjenjivo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
cestitke...zasluzen preokret...
hvala...cao...
hvala...cao...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
kakva igra Arsenala, Arshavin i Persie zaledili Valdeza ko Sub Zero na Mortal Kombatu...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- armageddon666
- Kontakt:
JACK WILSHERE sjajan igrac,momak kao da ima 30 godina ,sa koliko iskustva i sigurnoscu igra
Svaka cast na pobjedi !

-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Bio sam ovu vecer jednako Topnik kao i tiBosco je napisao/la:Realno ću pisat kad se ogladim, sad ne mogu i ne želim da se ne bi navijači Barce ljutili. Želim da pozdravim Edvina, Megamona, Paju legendu, Arnelinha,Faraona,ensadeka,calu,suhu krpu i ostale Topnike...ovo večeras je bilo veličanstveno iako nije izgledalo da će tako bit.
Što se mne tiče ja odo ohladit i razmislit na koji dio tijela cu istetovirat van Persieja.

Svaka cast, tim je pokazao karakter, RVP ubode jednu od 15 (svaka cast), Arshavin majstor, iako ovaj rezultat realno ne mora nista da znaci, jer 2-1 je labava prednost, ali dobro, bolje i to nego izgubit

Dominacija!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- -Paja
- Kontakt:
A sve ovo ni nas stadion ni nasa igra ni nas mentalitet, ni taktika ni nenadhebivi rekordi u Premiershipu ne bi bilo moguce da nema jedno jedinog VELIKOG I NAJDRAZEG VODJE!
Dole na koljena pred Wengera gospodina!
Dole na koljena pred Wengera gospodina!
Dio Arsenala
Cestitam komsije,odlican posao.
Misle Katalonci da je dovoljno istrcati na teren,ali Arsenal je igrao dobar nogomet,engleski sto je presudilo.
U uzvratu samo hrabro.
Eto @-Paja je dosao na svoje.Ja mislim da on sad moze i umrijeti sretan.

Misle Katalonci da je dovoljno istrcati na teren,ali Arsenal je igrao dobar nogomet,engleski sto je presudilo.
U uzvratu samo hrabro.

Eto @-Paja je dosao na svoje.Ja mislim da on sad moze i umrijeti sretan.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Red Assassin
- Kontakt:
Igrac utakmice i Arsenalovo najopasnije oruzije Wenger.. U uzvratu ce Wenger izvesti jos ofanzivniju postavu jer ce svi misliti da ce se Arsenal braniti. Kako se samo raduju navijaci kao da su osvojili LP, al nije mala stvar naguzit velicanstvo kakvo je Barcelona..
Cestitam momci .
Iako sam navijac Barce drago mi je da ste nas malo spustili na zemlju , svaka cast .
Jedva cekam revans , steta sto ce jedna od ekipa ispasti .
Iako sam navijac Barce drago mi je da ste nas malo spustili na zemlju , svaka cast .
Jedva cekam revans , steta sto ce jedna od ekipa ispasti .
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nemam ništa protiv Barce niti protiv Barcinih navijača koji su na ovome forumu, ali nekako mi je drago jer mislim da su se bili previše uzdigli ....
Joj al imate zalosne navijace, pa kakve su ono plasticne zastave ja sve kontam Arsenal klub s tradicijom a oni ko i Chelsea.
Dobra igra sto jes, jes. Sanse da prodjete su 20% mozda i manje
Dobra igra sto jes, jes. Sanse da prodjete su 20% mozda i manje
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Svaka cast Arsenalu na hrabrosti i strpljivosti,rezultat je dosao
Cijeli Madrid je bio uz vas veceras
Dominacija

Cijeli Madrid je bio uz vas veceras

Dominacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.