denisov je napisao/la: ↑25 okt 2022, 17:34
Sve si upravu osim u jednom.
Ne mozes tek tako reci. Sta ako ispune. Nikom nista.
Donesi milion pa pricaj tako. Ne se.ite previse. Niko ste i nista. Samo dzaba zamutite pamet nasem narodu. Ako urade hvala. Ali daleko politike od Celika svakako.
Isto tako svaka podrska itekako je dobrodosla
Hajde da postavimo neki okvir za diskusiju. Ti i ja nismo zajedno ovce cuvali da mi se tako obracas. Ne znam koliko ti je godina ali po pisanju ti mozda mogu i babo biti. Drugo ako se ne slazes s napisanim mozes da izneses svoj argument, nije nikakav problem. Pisati da neko s+re i da neko nije niko i nista a pritom ne biti u stanju postaviti smislen argument je djetinasto i u rangu argumenta "vidi mu glave kolika je", tj. niti ima veze sa zivotom, niti si nesto pametniji poslije napisanog a zasigurno nisi pridonio temi.
S tim recenim, po*erem se na SDA i svaku njihovu "podrsku". Nije podrska kada se narodne pare vrate narodu kroz smislene projekte. To napokon nas narod mora da shvati. Stranacki idioti i kmetovi ovom narodu zamucuju pamet floskulama da mu "pomazu" i da im cine "uslugu" ili da ih "podrzaju", onda kada narodni novac ne pokradu vec usmjere prema nekom, bilo kakvom projektu od drustvenog znacaja. Kada Fucko otvori ambulantu, nije je Fudo gradio, nije je Fudo platio, vec je samo uradio ono sto mu je u j*benom opisu posla da radi. Isto vazi i za kmetove sa kantonalnog, federalno i drzavnog nivoa.
Treba se na*ebat mame svima koji traze nesto zauzvrat kada rade sa narodnim parama. Privatnik koji zeli da ulozi u klub moze imati neku vrstu zahtjeva da bi njegov ulog bio na obostranu korist, drzavne institucije mogu da se promovisu ili da provomisu svoje programe kroz ulaganju u sport, ali se stranke mogu samo na*usit svima nama kolektivno.
Nadam se da sam bio dovoljno jasan
Ne vezano za ovog gore...
Posjeta je takva kakva je bozem moj. Bice bolja. Mislim da se dosta karti daje po skolama djeci, sto je odlicno. Mozda bi jedino trebali posebno da printaju besplatne karte za djecu da bi se smanjila mogucnost manipulacije. Tako da ako neko stariji dodje sa tom kartom da ne moze da udje.