AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
anton 1983 je napisao/la:Samo da kažem za one koji neznaju. Nije 2:2 u rimu, već Šahtjor vodi 1:3
Kvaliteta je pola zdravlja!
Sad nesto razmisljam da 5 Italijana treba poslat u LP ....

Sramotite Italiju
Hahahahah salim se

Hahahahah salim se

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- spielführer_21
- Kontakt:
Nevjerovatno! Tri početničke greške, redom Cassetti, De Rossi i Risse i tri hladnokrvne egzekucije Ukrajinaca. Igra je bolja nego protiv Napolija za utjehu. :smajli koji se smije i plače istovremeno:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- sarajlija89
- Kontakt:
3-3???
Dobar rezulatat bi bio...jedan rani gol u drugom pol. i moze svasta biti...
Joj rome
Dobar rezulatat bi bio...jedan rani gol u drugom pol. i moze svasta biti...
Joj rome

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
joj braco Ukrajinska (cernobilska) katastrofa-al samo po italijane..
,hajd valjda ce bit bolje 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Da je bilo 3-3 u uzvratu bi imali solidne šanse, ali sa 2-3 i činjenicom da Menez neće igrati šanse su nam ispod 10%.
Ja se samo bojim da će ameri kad vide ovo odustati od kupovine...
Za neki duži komentar utakmice nemam snage..
Ja se samo bojim da će ameri kad vide ovo odustati od kupovine...

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- moustapha
- Kontakt:
Padaju zvijezde... UPS greska.
Padaju Talijani.
Jos Bayern izbaci Intera i LP dezinfekovana od zabara.
Padaju Talijani.

#divovi
Italijanski fudbal je u velikoj krizi,ali Bayern ne bi mogao izbaciti ni Borca iz tako da nažalost ostaje jedna žabarska ekipamoustapha je napisao/la:Padaju zvijezde... UPS greska.
Padaju Talijani.![]()

A ovo večeras očekivano Šahtar ima strašan tim,prelijep stadion i lovu mogu daleko u LP vrijeme je

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Fakat sam mislio da možemo neki dobar-povoljan rezultat napraviti protiv Shaktara,ovako ne znam šta treba da se desi da mi u revanšu prođemo dalje...Shaktar je pametno odigrao,iskoristio je poklon lopte.Roma je imala pored golova jos par prilika,onaj šut MIrka iz prvog dijela,Borielo glavom,i još par šansi...sve u svemu loše nam se piše u Donetsku!!!
Ranieri-napolje...Montelu za trenera

- Evil Genius
- Kontakt:
ako su oni nas sredili za 10 minuta mozemo i mi njih za 90
pljuvanje cu ostavit za kad se vrate iz ukrajine a ovako se imam jos cemu nadat - tesko jest al' ne i nemoguce.

pljuvanje cu ostavit za kad se vrate iz ukrajine a ovako se imam jos cemu nadat - tesko jest al' ne i nemoguce.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moram priznati da sam očekiv'o tešku utakmicu, jer Šahtar je ekipa koja je ove sezone samo od Arsenala izgubila i to u gostima. Iako nisu 2 mjeseca odigrali takmičarsku utakmicu(igrali neke turnire), uspjeli su doći do zlata vrijedne pobjede na Olimpicu. Roma slaba(ono što sam ja gled'o), a Riise-ova glupost je širom otvorila četvrtfinalna vrata ukrainskoj ekipi. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
upravo to treba tu novi trener koji će sastaviti pravi tim kao što je to napravio Mazzarri u Napoli-u ne treba tu mijenjati previše igrača ali fakat se vidi da fali u odbrani svježine a i na krilimaGoogle je napisao/la:Fakat sam mislio da možemo neki dobar-povoljan rezultat napraviti protiv Shaktara,ovako ne znam šta treba da se desi da mi u revanšu prođemo dalje...Shaktar je pametno odigrao,iskoristio je poklon lopte.Roma je imala pored golova jos par prilika,onaj šut MIrka iz prvog dijela,Borielo glavom,i još par šansi...sve u svemu loše nam se piše u Donetsku!!!

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
Gasperini nemoze doci jer je vec trenirao Genovu ove godine....
Sto se tice tekme... sta reci, sve ja mogu razumjeti, pritisak, period takav i takav, i mogu reci da Shaktar nije losa ekipa, pa mogu preci preko greske koju je napravio Riise, ali neide mi dole da jedna ekipa moze da primi gol 45 sekundi posle prednosti... To znaci da nisi sa glavom na terenu.... To stvarno neopravdavam... posle samo 45sekundi, pa jebote neigramo rukomet.... A da ne pricamo o zutom kartonu koji je dobio Menez. Zabijes eurogol, a onda posle 5 min naprvis tako jedan glup faul ma bas bez ikakve potrebe, dva odbranbena igraca oko ukrainca, a eto ti Meneza koji dolazi sledja da pokaze svoju jacinu.... Pa to nije normalno, licilo mi je da je to namjerno uradio....
@evil genius: slazem se s tobom, cekacemo ih na aerodromu... A bilo bi bolje da nesto dobro izmisle da se spase, jer navijaci pocinju dobro da pizde.... (sorry)
Sto se tice tekme... sta reci, sve ja mogu razumjeti, pritisak, period takav i takav, i mogu reci da Shaktar nije losa ekipa, pa mogu preci preko greske koju je napravio Riise, ali neide mi dole da jedna ekipa moze da primi gol 45 sekundi posle prednosti... To znaci da nisi sa glavom na terenu.... To stvarno neopravdavam... posle samo 45sekundi, pa jebote neigramo rukomet.... A da ne pricamo o zutom kartonu koji je dobio Menez. Zabijes eurogol, a onda posle 5 min naprvis tako jedan glup faul ma bas bez ikakve potrebe, dva odbranbena igraca oko ukrainca, a eto ti Meneza koji dolazi sledja da pokaze svoju jacinu.... Pa to nije normalno, licilo mi je da je to namjerno uradio....
@evil genius: slazem se s tobom, cekacemo ih na aerodromu... A bilo bi bolje da nesto dobro izmisle da se spase, jer navijaci pocinju dobro da pizde.... (sorry)
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
- Evil Genius
- Kontakt:
kao sto rekoh, poraz kod kuce boli al' nije nemoguca misija za prolaz dalje - jedino sto roma treba da uradi je da odigra kako roma zna a za to jos uvijek nije kasno jer realno gledano i u vecim g.ovnima smo se nalazili pa se izvlacili.
daleko od toga da sam ubjedjen da cemo se izvuc iz ovoga tek tako al' jednostavno lakse mi je vjerovat u to nego odustat od ove sezone. ne zelim da mi jedan ranieri ubije duh rome
daleko od toga da sam ubjedjen da cemo se izvuc iz ovoga tek tako al' jednostavno lakse mi je vjerovat u to nego odustat od ove sezone. ne zelim da mi jedan ranieri ubije duh rome

i ja sam isto pomislio, totalno nepotreban kartonvecchie maniere je napisao/la:A da ne pricamo o zutom kartonu koji je dobio Menez. Zabijes eurogol, a onda posle 5 min naprvis tako jedan glup faul ma bas bez ikakve potrebe, dva odbranbena igraca oko ukrainca, a eto ti Meneza koji dolazi sledja da pokaze svoju jacinu.... Pa to nije normalno, licilo mi je da je to namjerno uradio....
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- Goalgetter
- Kontakt:
Joj Risse-a.
Kako smjesno pada na guzicu, a pod nikakvim pritiskom nije bio
Kako smjesno pada na guzicu, a pod nikakvim pritiskom nije bio

kakvo je stanje kad su se smirile strasti?
Ovoga sam se i pribojavao, žalosno je kakva je Roma postala, nikad nisam bio za te smjene trenera, ali Ranieri je uništio onaj kod koji je godinama Spalleti gradio, tog čovjeka je trebalo ostaviti doživotno na klupi...
bez obzira na stanje i rezultat ništa još nije gotovo
Ovoga sam se i pribojavao, žalosno je kakva je Roma postala, nikad nisam bio za te smjene trenera, ali Ranieri je uništio onaj kod koji je godinama Spalleti gradio, tog čovjeka je trebalo ostaviti doživotno na klupi...
bez obzira na stanje i rezultat ništa još nije gotovo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja ne volim pljuvati po igračima i ovdje smatram da je opet do trenera, ali sinoć sam se baš razočarao s nekima. Risseom nisam- greška je početnička, ali dešava se jbga i onda ga Ranieri vadi iz igre a siguran sam da bi Risse do kraja meča ginuo da se pokuša iskupiti.
Menezom- malo, jer ne misli i svojim kartonom nam je umanjio dosta šanse u revanšu, ali živci rade jbga.
Cassetti- kriv za prvi gol, ja ne znam gdje je on bio kad su ovi izvodili s centra, na svojoj poziciji nije sigurno.
De Rossi- najviše me razočarao, nikad ga nije bilo ondje gdje mora biti, a kod drugog gola podcjenjuje protivnika i ne želi ili oklijeva da izađe u blok.
Najbolji igrač sinoć u Romi je Simone Perrota i to daleko najbolji. Veteran koji je najviše pretrčao, zabio jedan, spasio najmanje jedan go.. I naravno Totti koji je "izmišljao" nemoguće poteze kao npr. vraćanje petom za Meneza, a i borio se nadljudski.
Menezom- malo, jer ne misli i svojim kartonom nam je umanjio dosta šanse u revanšu, ali živci rade jbga.
Cassetti- kriv za prvi gol, ja ne znam gdje je on bio kad su ovi izvodili s centra, na svojoj poziciji nije sigurno.
De Rossi- najviše me razočarao, nikad ga nije bilo ondje gdje mora biti, a kod drugog gola podcjenjuje protivnika i ne želi ili oklijeva da izađe u blok.
Najbolji igrač sinoć u Romi je Simone Perrota i to daleko najbolji. Veteran koji je najviše pretrčao, zabio jedan, spasio najmanje jedan go.. I naravno Totti koji je "izmišljao" nemoguće poteze kao npr. vraćanje petom za Meneza, a i borio se nadljudski.
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 10 gostiju.