FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da da , vidim svi imaju . I da moras imati napravis amaterski sa minimalnim primanjma i da se ne pita niti jedna u FKS nista.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 okt 2022, 21:34Po novim pravilima mi smo donji bez ženskog kluba, sad svi klubovi su primorani imati isti.. tako da..
Ayla je marketing stručnjak. Kako je glupa nama će dati 5k ulaznica i njima istoboki86 je napisao/la: ↑25 okt 2022, 15:21Ne vjerujem da ce odgoditi, a mi dozvolimo li poganima da dodju na derbi pored zabrane saveza, bolje da se ugasimo sutrabordobijeli je napisao/la: ↑25 okt 2022, 15:08Naši traze odgodu derbya za proljeće, a filozofi s Grbavice traze da prisustvuju i gistujuci navijači![]()
Da je obrnuta situacija **** bi nama dali. Mrs bagro
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pogledaj vijesti oko toga, ima članak od prije par mjeseci o tome.guadalupe je napisao/la: ↑25 okt 2022, 22:04Da da , vidim svi imaju . I da moras imati napravis amaterski sa minimalnim primanjma i da se ne pita niti jedna u FKS nista.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 okt 2022, 21:34Po novim pravilima mi smo donji bez ženskog kluba, sad svi klubovi su primorani imati isti.. tako da..
A to da se ne pitaju ništa i ne rade kod nas, to se slazem, ali to je već naš problem kao FK Sarajeva, nisu one krive sto ih je neko tu postavio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Da istina je ,i situacija nije bas dobra valjda ce Bog pomoc ovoj mladoj obitelji
A jbt, sranje bas... valjda bude sve ok
Vidim ni na treninzima ga nema, bas zayebano izgledaspezial je napisao/la: ↑25 okt 2022, 22:17A jbt, sranje bas... valjda bude sve okGradKamena2 je napisao/la: ↑25 okt 2022, 22:14Da istina je ,i situacija nije bas dobra valjda ce Bog pomoc ovoj mladoj obitelji![]()

NEMA NAZAD
- napoleon72
- Kontakt:
Ne mogu se Zvezda, Hajduk i Dinamo nikako poredit s nama. Njihovi povratnici su profesionalci, nasi skupina lezihljebovica koji kontaju da su konkurenti za zlatnu loptu jer su napustili ovu ligu, pa se vrate bez ikakve motivacije. To i oslikava najveci problem naseg sporta u odnosu na region, tamo Modric ode iz Dinama u Totenhem pa radi vrijedno i kupi ga Real. Kod nas igrac ode u neki Basaksehir i konta da je Boga za bradu povukao. Kad propadne tamo dodje ovdje i prosipa qrcobolju. Ne pokaze ni 30% onog sto je pokazivao dok se nije prodao.NisamInSajder je napisao/la: ↑25 okt 2022, 21:37
Druga stvar vidimo problem su povratnici u FKS. Pa Dinamo i Crvena Zvezda sve što su uradili, svaki uspjeh, došao je zbog povratnika, uz pomoć kojeg stranca i solidnog trenera koji je taktički potkovan. Evo sad kad je Hajduk počeo graditi nešto na povratnicima Livaji, Krovinoviću, Kaliniću, počeli su se izdizati, pa osvojiše i kup. Glavna sanga ekipe trebaju biti ti povratnici, oni će dati svoj kvalitet, pokazati duh kluba itd. Ekipu treba činiti: 33% POVRATNIKA (domaćih igrača), 33% AKADEMACA, 33% KVALITETNIH STRANACA. I na sve to trener koji je dobar i posebno da je taktički potkovan.
Govorim, naravno, o 90% nasih igraca. Ovih par uspjesnijih kao Cimirot i Vladan nikad neces moc ni vratit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 okt 2022, 21:34Po novim pravilima mi smo donji bez ženskog kluba, sad svi klubovi su primorani imati isti.. tako da..

Puna podrska nasim curama !!
Smrt federima i vehabijama !!
Nisam ja bez veze stavio i zensku ligu na TM ( zenska stranica) 

Kupovinom na člansku štetimo sami sebi, jer ima dosta navijača koji će doći a nemaju članske (ma šta ko mislio o takvim navijačima, ali su činjenica).BegovicRamiz je napisao/la: ↑25 okt 2022, 17:23utakmica ce biti odigrana to nema nikakve sanse za prolongiranjemOsttribine je napisao/la: ↑25 okt 2022, 17:08Kratko i jasno i završena pricaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 okt 2022, 16:59Bezveze se komplikuje.
Ako savez nece da odgodi za proljece stavis samo prodaju ulaznica u fan shop uz OBAVEZAN pokaz clanske karte i prica zavraena.1 osoba=2 karte max
Ne mora na 10 mjesta biti prodaja kao ni ispred stadiona.
Ako puste normalno karte u prodaju bit ce svega i svacega na zapadu...Vjerovatno ce policija insistirati na ovako nekom sistemu prodaje karata
Strunfovi neka traze sta hoce.![]()
medjutim oni su poslali savezu zahtjev da mogu prisutsvovati i njihovi navijaci
ako im savez dozvoli znaci moras i njima obezbjediti neki broj ulaznica u tome je caka
a opet ako im dozvoli savez onda mup zdk nece dopustiti
zavrzlama
Ne vidim razlog da se ukida ova mjera zabrane gostujućih skupina zamjenskim stadionima, jer eto Željo nešto zahtjeva. Koga briga za njihov zahtjev.
Savez to ako dozvoli onda im je zaista iz političkih interesa stalo da dođe do nekog belaja. Dodik tone, prijeti ocijepljenjem, budala je na sve spremna.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Mi imamo ženski fudbalski klub vezan za FK Sarajevo koji se takmiči u Prvoj Federalnoj ženskoj ligi. SFK nema veze za FK Sarajevo u takvom smislu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 okt 2022, 22:08Pogledaj vijesti oko toga, ima članak od prije par mjeseci o tome.guadalupe je napisao/la: ↑25 okt 2022, 22:04Da da , vidim svi imaju . I da moras imati napravis amaterski sa minimalnim primanjma i da se ne pita niti jedna u FKS nista.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 okt 2022, 21:34
Po novim pravilima mi smo donji bez ženskog kluba, sad svi klubovi su primorani imati isti.. tako da..
A to da se ne pitaju ništa i ne rade kod nas, to se slazem, ali to je već naš problem kao FK Sarajeva, nisu one krive sto ih je neko tu postavio.
Eto ih 3. na tabeli.
http://www.nsfbih.ba/stranica/prva-enska-liga-fbih
PS Kriv je onaj koji ih taslači.
Taj klub je druga ekipa SFK.
Naravno da SFK ima veze sa FKS.
Evo slikovito receno, pojednostavljeno. Prostorije SFK su u zgradi FKS u Titovoj ulici. SFK sve svoje treninge i vecinu domaci utakmica igra u kampu FKS... Itd itd.
Naravno da SFK ima veze sa FKS.
Evo slikovito receno, pojednostavljeno. Prostorije SFK su u zgradi FKS u Titovoj ulici. SFK sve svoje treninge i vecinu domaci utakmica igra u kampu FKS... Itd itd.
- FKS -
- BegovicRamiz
- Kontakt:
a chetnicima?Antikloc je napisao/la: ↑25 okt 2022, 23:11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 okt 2022, 21:34Po novim pravilima mi smo donji bez ženskog kluba, sad svi klubovi su primorani imati isti.. tako da..![]()
Grb
Boja dresa
Na nasem stadionu igraju
U nasem kampu treniraju
Vlasnik
I osvoile su sve moguce titule dk
To sto izgledaju smjesne u lp to je jedini minus
Apsulutno je pogresno odbacivat klub koji je 20 puta osvajac dk.
FIFA I UEFA su poceli upumpavat fin novac u zenski nogomet i mislim da ce to radi kako koja godina sve vise i vise, ne jer one igraju neki atomski fudbal nego radi sponzora.. svak vise voli pogledat koku koja je bomba na sisi znak naike adidas nego u tipa kobiljar krste said gdje stomak obrijan a napuhan koda je po janjeta pojo..
Plus izbacivanje sisa grudnjaka minjaka sve to vise odgovara sponzorima koji i onako ulazu ogromne novce u marketing…
Sto se tice nase ekipe mi moramo nac trenera najdalje do 19 tog kola.
Mora se takodje sa Ahmetom dogivorit razlaz
Dovest spic igrac i stoper
Imam osjecaj da ce glupovca i hebibovica vratit
Prem da bi se radi rijesio suljica dzafica tomasevica ancica, pisebno ako musa nije bas tesko povrijdjen kao i vrsajevic
Jer musu bi koristio kao krilo a vrsajevica kao beka
Boja dresa
Na nasem stadionu igraju
U nasem kampu treniraju
Vlasnik
I osvoile su sve moguce titule dk
To sto izgledaju smjesne u lp to je jedini minus
Apsulutno je pogresno odbacivat klub koji je 20 puta osvajac dk.
FIFA I UEFA su poceli upumpavat fin novac u zenski nogomet i mislim da ce to radi kako koja godina sve vise i vise, ne jer one igraju neki atomski fudbal nego radi sponzora.. svak vise voli pogledat koku koja je bomba na sisi znak naike adidas nego u tipa kobiljar krste said gdje stomak obrijan a napuhan koda je po janjeta pojo..
Plus izbacivanje sisa grudnjaka minjaka sve to vise odgovara sponzorima koji i onako ulazu ogromne novce u marketing…
Sto se tice nase ekipe mi moramo nac trenera najdalje do 19 tog kola.
Mora se takodje sa Ahmetom dogivorit razlaz
Dovest spic igrac i stoper
Imam osjecaj da ce glupovca i hebibovica vratit
Prem da bi se radi rijesio suljica dzafica tomasevica ancica, pisebno ako musa nije bas tesko povrijdjen kao i vrsajevic
Jer musu bi koristio kao krilo a vrsajevica kao beka
Njima (a i ovim što ih lafo podržavaju) se ja najebem mame moj Ramiz aga.BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 okt 2022, 00:28a chetnicima?Antikloc je napisao/la: ↑25 okt 2022, 23:11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 okt 2022, 21:34
Po novim pravilima mi smo donji bez ženskog kluba, sad svi klubovi su primorani imati isti.. tako da..![]()
The saddest thing in life is wasted talent.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ovog antikloca sam zapamtio po stavovima oko stadiona Grbavica i jos mu je jedan prosao status
kao svi smo mi bordo braca bez obzira bio pop,chetnik, kriminalac, svetac itd
provlaci ih i pridruzujem se tvojim aktivnostima u vezi njih
S obzirom da nam lezi pravo Zenica, ja bih sad potpisao da se odgodi derbi, da se nekad odigra na Kosevu, trebaju nas i ovi potopiti na onom baksuznom stadionu
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Haksss, Tatamata1946 i 24 gosta.