FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 25 okt 2022, 16:36

Ovaj derbi ce svakako biti preteško organizovat. Njihovi ce doci sigurno, bila zabrana ili ne.
Sjest ce na tribinu bez obilježja i ako ga zabiju sigurno ce proslavit a to je problem u najavi kao što je bio problem sa Slobodom.

Po mom mišljenju, prije će zatvorit posjetu i za nas, nego što će pustiti njima da dođu.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 25 okt 2022, 16:43

Pa da ako bude prodaja karata na dan utakmice ispred stadiona, zato mi moramo prije u fan shopu opuhat sve.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 okt 2022, 16:47

Po kojem osnovu zabraniti posjetu za nas, mi smo organizatori utakmice i "domacini", a ne NSBiH, dakle mi mozemo prisustvovati, a savez ako bi i odobrio dolazak gostujucih navijaca onda imas problem sa tribinom Jug, jer Robijaši imaju valjda neku "klauzulu" u ugovoru za iznajmljivanje stadiona BP jer ne vidim kako drugacije opravdati da oni mogu odlucivati ko moze,a ko ne na tribinu Jug, sto je po meni besmislica, navodili smo primjere finala talijanskog Kupa, ali nebitno.
I onda citav problem sa tampon zonama, dodatnim policijskim snagama plus potencijalni problem na ulicama Zenice jer 3 jake navijacke grupe taj dan u gradu, a velika netrpeljivost tako da tesko da bi proslo bez incidenata. A da ce navijaca Želje biti medju nama na Zapadu to hoce svakako, e sad hoce li biti kakvih čarki ostaje da vidimo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 okt 2022, 16:52

Osttribine je napisao/la:
25 okt 2022, 16:47
Po kojem osnovu zabraniti posjetu za nas, mi smo organizatori utakmice i "domacini", a ne NSBiH, dakle mi mozemo prisustvovati, a savez ako bi i odobrio dolazak gostujucih navijaca onda imas problem sa tribinom Jug, jer Robijaši imaju valjda neku "klauzulu" u ugovoru za iznajmljivanje stadiona BP jer ne vidim kako drugacije opravdati da oni mogu odlucivati ko moze,a ko ne na tribinu Jug, sto je po meni besmislica, navodili smo primjere finala talijanskog Kupa, ali nebitno.
I onda citav problem sa tampon zonama, dodatnim policijskim snagama plus potencijalni problem na ulicama Zenice jer 3 jake navijacke grupe taj dan u gradu, a velika netrpeljivost tako da tesko da bi proslo bez incidenata. A da ce navijaca Želje biti medju nama na Zapadu to hoce svakako, e sad hoce li biti kakvih čarki ostaje da vidimo.
Ma brate hoce biti problema 100%. Vidio si incidenta protiv Slobode, još njihovih bilo 5/6 možda samo.
Čisto sumnjam da će odgledat 90 minuta derbija bez nekih reakcija i pokazivanja emocija.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 okt 2022, 16:59

Bezveze se komplikuje.
Ako savez nece da odgodi za proljece stavis samo prodaju ulaznica u fan shop uz OBAVEZAN pokaz clanske karte i prica zavraena.1 osoba=2 karte max

Ne mora na 10 mjesta biti prodaja kao ni ispred stadiona.
Ako puste normalno karte u prodaju bit ce svega i svacega na zapadu...Vjerovatno ce policija insistirati na ovako nekom sistemu prodaje karata

Strunfovi neka traze sta hoce.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 okt 2022, 17:05

ajdohordas je napisao/la:
25 okt 2022, 16:52
25 okt 2022, 16:47
Ma brate hoce biti problema 100%. Vidio si incidenta protiv Slobode, još njihovih bilo 5/6 možda samo.
Čisto sumnjam da će odgledat 90 minuta derbija bez nekih reakcija i pokazivanja emocija.
Ma vjerujem da hoce biti belaja, ali opet to nekako i iskontrolisati se da ukoliko ih ne bude puno, pa neki tampon sta znam da naprave, ali bgm isti dan u Zenici uz domace Robijase, organizovano jos Hz i Manijaci, iskreno ni ja da sam na mjestu MUPa ne bih dozvolio, finale Kupa sa Velezom je opet i ok atmosfera i generalno odnosi navijaca Sarajeva i Veleza, nije fkt bilo nekih čarki sto ja znam, sem na samom početku utakmice neko je od navijaca Veleza bacio baklju na nas dio Zapada tj medju nas, sreca nikom nista nije bilo, a izgledalo je i da su medju sobom rijesili taj incident, brzo se sve smirilo. Dok sa navijačima Želje na dan tekme bude naoštrena atmosfera.

P.S. dobro, ima onaj škutor što kaze neki dan da može u dresu Sarajeva na centralnoj tribini Grbavice na derbiju sjediti ili obratno na Koševu, bez da ce mu se sta loše dogoditi :D

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 okt 2022, 17:08

NajvecaRadosti je napisao/la:
25 okt 2022, 16:59
Bezveze se komplikuje.
Ako savez nece da odgodi za proljece stavis samo prodaju ulaznica u fan shop uz OBAVEZAN pokaz clanske karte i prica zavraena.1 osoba=2 karte max

Ako puste normalno karte u prodaju bit ce svega i svacega na zapadu...Vjerovatno ce policija insistirati na ovako nekom sistemu prodaje karata

Kratko i jasno i završena prica :salut:

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 25 okt 2022, 17:23

25 okt 2022, 17:08
NajvecaRadosti je napisao/la:
25 okt 2022, 16:59
Bezveze se komplikuje.

Kratko i jasno i završena prica :salut:
utakmica ce biti odigrana to nema nikakve sanse za prolongiranjem
medjutim oni su poslali savezu zahtjev da mogu prisutsvovati i njihovi navijaci
ako im savez dozvoli znaci moras i njima obezbjediti neki broj ulaznica u tome je caka
a opet ako im dozvoli savez onda mup zdk nece dopustiti
zavrzlama

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 25 okt 2022, 17:29

Ma da je obrnuta situacija, karinu bi nas pustili da gostujemo. Sa sirotinjom samo ostro, ako di sada nije bilo gostujucih, nece ni sada

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 25 okt 2022, 18:27

Staviti prvih dan-dva da se samo s clanskom moze uzeti karta. Ostalo pusti u slobodnu prodaju pa ako smo debili da im pustimo da nam pokupuju karte i da ih bude puna tribina, bolje nismo ni zasluzili. A svakako ko god misli normalno gledati utakmicu i ne praviti probleme, pa nek i proslavi gol svoje ekipe bez provokacija, bujrum, nek sa mnom sjedi slobodno ako treba.

Avanti1926
Kontakt:

Post Postao/la Avanti1926 » 25 okt 2022, 18:33

Izvinjavam se na off topicu: zna li neko u čemu leži tajna SFK 2000 da toliko odskaču od ostatka lige ..

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 okt 2022, 18:33

spezial je napisao/la:
25 okt 2022, 18:27
Staviti prvih dan-dva da se samo s clanskom moze uzeti karta. Ostalo pusti u slobodnu prodaju pa ako smo debili da im pustimo da nam pokupuju karte i da ih bude puna tribina, bolje nismo ni zasluzili. A svakako ko god misli normalno gledati utakmicu i ne praviti probleme, pa nek i proslavi gol svoje ekipe bez provokacija, bujrum, nek sa mnom sjedi slobodno ako treba.
Nista to.
- FKS -

Zoze19
Kontakt:

Post Postao/la Zoze19 » 25 okt 2022, 18:39

Avanti1926 je napisao/la:
25 okt 2022, 18:33
Izvinjavam se na off topicu: zna li neko u čemu leži tajna SFK 2000 da toliko odskaču od ostatka lige ..
Pare,pare, pare...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 okt 2022, 18:40

Pa pocele su se baviti tim prije sviju. 10 cak i 15 godina prije vecine klubova. A konkurencija im je ocajna bas.

One za tu svoju ligu imaju profi uslove, trening centar FKS koriste, suplemente, plate (ne prevelike, al su placene), dovode igracice i iz drugih klubova, cak i iz Cg. Srbije, Hrvatske. Za druge klubove u zenskoj ligi su giga mega profi. I imaju sve uslove za trening i rad poput svih muskih ekipa u PLBiH, dok im je konkurencija ispod amaterskog nivoa.
- FKS -

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 25 okt 2022, 19:38

25 okt 2022, 19:15
Hajdeee je napisao/la:
25 okt 2022, 18:40
Pa pocele su se baviti tim prije sviju. 10 cak i 15 godina prije vecine klubova. A konkurencija im je ocajna bas.

One za tu svoju ligu imaju profi uslove, trening centar FKS koriste, suplemente, plate (ne prevelike, al su placene), dovode igracice i iz drugih klubova, cak i iz Cg. Srbije, Hrvatske. Za druge klubove u zenskoj ligi su giga mega profi. I imaju sve uslove za trening i rad poput svih muskih ekipa u PLBiH, dok im je konkurencija ispod amaterskog nivoa.
S obzirom kako dominiraju ligom BiH, mislio sam da će puno bolje proći u ligi šampiona, međutim vidio sam da su baš loše izgledale. Šta je uzrok toga, jel moguće da još veći nivo fudbala treba, da bi napravile dobar rezultat u ligi šampiona, ili je jednostavno protivnik bio prejak?
@Hajdeee halali brate, mrzim ove upade.
The saddest thing in life is wasted talent.

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 25 okt 2022, 19:42

Covjek fino usao, postavio par pitanja. Sto si papcina tolika?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 okt 2022, 21:16

Ne pratimo ni mi jbt sfk
ISTINA ZA VEDRANA!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 25 okt 2022, 21:23

DaBogda se vcrs ugasile i sve sto imaju veze sa SFK nikad Koseva ni kampa u zivotu da ne vide.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 okt 2022, 21:34

guadalupe je napisao/la:
25 okt 2022, 21:23
DaBogda se vcrs ugasile i sve sto imaju veze sa SFK nikad Koseva ni kampa u zivotu da ne vide.
Po novim pravilima mi smo donji bez ženskog kluba, sad svi klubovi su primorani imati isti.. tako da..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 okt 2022, 21:37

Džafić niti je kad igrao zadnjeg veznog, a ove 2-3 pozicije što je promjenio ništa ne znači. Nas je kao špic ubio na Koševu, igrao je u Češkoj 10tku najviše i desno krilo. Uglavnom sve 4 pozicije zna igrati i može ih igrati, lijevo i desno krilo, polušpica, špic. Kod nas je nula bio, kao i u svakom drugom ozbiljnom klubu. Nikad prije nije dao više od 3-4 gola, jedino u jednoj sezoni prije 7-8 godina kad je igrao 2. ligu Češke, koja je kvalitetom ispod Premijer lige daleko. Uzima preozbiljan novac, izričita želja Dudića, nije ga klub uopšte vidio u svojim planovima ranije jer su Irfan Ramić, Bijelonja trebali dobiti tu minutažu. Uglavnom, nije loš, ali nema neki kvalitet, ne možeš se pouzdati u njega. A ako je nekog glupa grafika Arene stabila u 4231 formaciji na poziciju šestice, ne znači da će to igrati. Čovjek igrao polušpicu klasičnu, 4-1-4-1 sa dvije polušpice/desetke si igrao. I sa špicem koji je lažna devetka, nama je uspjeh uopće što i stvorišnešto koliku gužvu naši treneri prave sa takvom selekcijom igrača i takvom taktikom. Za ovaj roster i za ove špiceve 433 je jedino moguće rješenje.

Druga stvar vidimo problem su povratnici u FKS. Pa Dinamo i Crvena Zvezda sve što su uradili, svaki uspjeh, došao je zbog povratnika, uz pomoć kojeg stranca i solidnog trenera koji je taktički potkovan. Evo sad kad je Hajduk počeo graditi nešto na povratnicima Livaji, Krovinoviću, Kaliniću, počeli su se izdizati, pa osvojiše i kup. Glavna sanga ekipe trebaju biti ti povratnici, oni će dati svoj kvalitet, pokazati duh kluba itd. Ekipu treba činiti: 33% POVRATNIKA (domaćih igrača), 33% AKADEMACA, 33% KVALITETNIH STRANACA. I na sve to trener koji je dobar i posebno da je taktički potkovan.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, mosarajvosa83, r3m1, Serha, Vanja8 i 31 gost.