San Antonio Spurs

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 okt 2022, 03:34

Odlika mlade ekipe...Ovo veceras je bila rapsodija od igre u oba pravca dok Carlisle nije odlucio da "hackuje" Poeltla.
"Uprljao" je tekmu na taj nacin, a i nasim igracima dao priliku da nauce iz ove situacije.Nevjerovatno je kakve su se greske desavale i kako su se izgubile lopte.Prednjacio veteran Richardson.

Ono sto je bilo lijepo vidjeti je da nam 2 nova lidera( Keldon i Vassell) odigraju super tekme.

Racunajuci proslu sezonu ovo je 12.tekma zaredom gdje Keldon ide na 20+ poena. :clap:

P.S.Odmah sutra protiv PHI.Ono sto zelim vidjeti u ovoj sezoni je da "mucimo" ove velike ekipe.Tu se najbolje napreduje.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 okt 2022, 01:19

I veceras izgledamo i igramo odlicno i to na b2bu.

Posebno me raduje sto se vec zna hijerarhija.Keldon i Vassell su lideri, ostali pomazu, dok je Primo zaduzen za drugu petorku.

Treba ovdje prikociti u 2.poluvremenu. :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 okt 2022, 02:16

Obzirom kako se kod nas razvija svaki ilmladi igrac koji iole zeli raditi na sebi, mi smo prejaki da bi bili medju najgore 3 ekipe.

Treba ovdje gledati da se trejda McDermott ili Richardson, jer ubijamo PHI, iako Pop bas dozira najbolje igrace, vrti razne rotacije, ali dzaba. :D

Evo Primo zatvara tekmu na najvaznijoj poziciji, a 19 mu godina.

kemo10
Kontakt:

Post Postao/la kemo10 » 23 okt 2022, 02:25

Koje rutinsko završavanje utakmice, nisu fulili napada kada je fila pokušala da stigne.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 23 okt 2022, 02:27

Rutinski... Smiješna utakmica.
Being second is to be the first of the ones who lose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 okt 2022, 03:51

Znam da je MIN na b2bu, ali ovo je strasno sta im cinimo. :o :o :o

Nestvarno izgledamo nakon one 1.tekme.Jakob i Sochan rastavljaju defanzivno (veceras i ofanzivno), a Keldon i Vassell nose ofanzivno.Sve to orkestrira odlicno Jones.Onda udje klupa s veteranima te Collinsom i Primom. Divota za gledati.:ljepota: :ljepota:

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 25 okt 2022, 05:06

NEZALAGANJE je napisao/la:
25 okt 2022, 03:51

Nestvarno izgledamo nakon one 1.tekme.Jakob i Sochan rastavljaju defanzivno (veceras i ofanzivno), a Keldon i Vassell nose ofanzivno.Sve to orkestrira odlicno Jones.Onda udje klupa s veteranima te Collinsom i Primom. Divota za gledati.:ljepota: :ljepota:
Zakasnio je Pop sa penzijom, trebo je otic godinu ranije jer ce izvuc ono najbolje iz igraca :wtf: :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 okt 2022, 06:48

Neki dan sam ,evo opet cu :!: najbolji protok lopte imaju Spursi :salut: :salut:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 25 okt 2022, 07:44

Svasta
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 okt 2022, 12:21

Kugla3 je napisao/la:
25 okt 2022, 05:06
25 okt 2022, 03:51

Zakasnio je Pop sa penzijom, trebo je otic godinu ranije jer ce izvuc ono najbolje iz igraca :wtf: :D
Nije to samo do Popa, nego i do toga da generalno draftamo mlade igrace koji su spremni raditi na sebi.

Tekma u srijedu protiv MIN ce biti pravi pokazatelj gdje je ova nasa ekipa trenutno!? MIN ce biti odmorna ovaj put i uzece nas za ozbiljno, ako sad nisu. Ukoliko izgubimo 20 razlike na putu smo gdje svi zelimo biti ove sezone :D , ali ako opet bude guravo ili ih dobijemo, mi cemo biti ozbiljna ekipa, obzirom da se MIN ove godine smatra sigurnim PO ucesnikom na Zapadu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 okt 2022, 00:01

Ipak necemo vidjeti u narednoj tekmi gdje smo!? :D

Devin Vassell is DOUBTFUL for Wednesday's game against the Timberwolves due to left knee soreness per the Spurs injury Report.

Ovako se pametno radi tank."Sjednes" jednog od najboljih igraca. :mrgreen:

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 26 okt 2022, 14:17

26 okt 2022, 00:01
Ipak necemo vidjeti u narednoj tekmi gdje smo!? :D

Devin Vassell is DOUBTFUL for Wednesday's game against the Timberwolves due to left knee soreness per the Spurs injury Report.

Ovako se pametno radi tank."Sjednes" jednog od najboljih igraca. :mrgreen:
Ma to cemo gledati jako cesto ove sezone, on i Keldon ce sigurno preskočiti dosta tekmi "zbog" ozljeda.
Kao sto si ti vec napisao ova ekipa sigurno nije medju 3 najlošije u ligi a ako cemo realno nisu ni medju 10 siguran sam.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 okt 2022, 04:20

Lijepo je bilo gledati tekmu veceras...Ovako se napreduje.

Nema Vassella, nema Primoa, MIN naspanovana i da je frizider bacila, uslo bi i opet su se morali dobro oznojiti da nas dobiju.

Sochan je fakat donio dimenziju u odbrani, Keldon opet dobar itd. Ma igramo stvarno super kao tim.35 ass to i potvrdjuje.

Napravili smo i jedan podvig, obzirom da MIN veceras nije imala NIJEDAN off.skok, to je prvi put i historiji NBAa da se takvo nesto desilo.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 27 okt 2022, 05:08

27 okt 2022, 04:20
Lijepo je bilo gledati tekmu veceras...Ovako se napreduje.

Nema Vassella, nema Primoa, MIN naspanovana i da je frizider bacila, uslo bi i opet su se morali dobro oznojiti da nas dobiju.

Sochan je fakat donio dimenziju u odbrani, Keldon opet dobar itd. Ma igramo stvarno super kao tim.35 ass to i potvrdjuje.

Napravili smo i jedan podvig, obzirom da MIN veceras nije imala NIJEDAN off.skok, to je prvi put i historiji NBAa da se takvo nesto desilo.
Sve dobro napisano od rijeci do rijeci. Da su ova dvojica igrala mislim da bi ih opet dobili. Pogotovo se to vidilo kod Edwardsa koji je prodisao kako Devina nije bilo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 okt 2022, 14:40

Nema ni veceras Vassella i Primoa, ali dobra stvar da su Wesley i Branham pozvani iz G lige i mogli bi dobiti neke minute. :thumbup:

Treba istaci i da sa 17p u vecerasnjoj tekmi, DDR ulazi u klub igraca koji su postigli 20K poena u NBAu. I to bas na gostovanju kod nas bi se to trebalo desiti.Zaslucio je to Demar, jer je primjer profesionalca.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 29 okt 2022, 01:26

Sta je Primo napravio pa su ga se odrekli!!!???

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 okt 2022, 01:38

Primo nogu dobio?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 okt 2022, 01:47

A je guštam. Više nahjpanu prevaru nisam dugo vidio.

Idemo,Blake Wesley time :opaopa:

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 29 okt 2022, 02:05

SiamoNoi je napisao/la:
29 okt 2022, 01:47
A je guštam. Više nahjpanu prevaru nisam dugo vidio.

Idemo,Blake Wesley time :opaopa:
Majstore o kakvoj prevari govoris!?
Ni ja ni ti ne znamo razlog zbog kojeg je otpusten. Mislim da momka kojem je ovo druga sezona u ligi znaci momka koji ima 18 ili 19 godina ne mozes nazvati prevarom, shvatio bi ja da je to neko tipa Harden koji ima preko 30 a gaće su mu uvijek pune prije svake vazne PO utakmice. Ali ovo sto si ti napisao je cisti hejt sa tvoje strane a jasno mi je i kome je upucen a ako cemo realno taj momak kome je upucen ovaj hejt ima kosarku u malom prstu za razliku od tebe koji samo gledas da isprovociras i nista vise. Sportski pozdrav.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 okt 2022, 02:25

Rekao sam da je prevara još na draftu. Isto kao i za Šamanića. A za razliku od gore spomenutog pratim draft detaljno i ne hajpam nekog samo jer ga je draftala ekipa koju simpatiziram. I Šamanić i Primo su opasni smrdili od prvog dana.

Svaka čast za Spurse,još mrvicu im fali da opet super simpatična ekipa postanu. Samo se McDermotta riješit,odradit ovaj tank kako treba i onda kvalitetno draftati za put prema gore.

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.