FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Petkovic mozda da ode u Schalke ili ce ipak kod nas.
-
- Kontakt:
Sta ovi pišu za Dulju i Cimija ?
Gojko igra redovno za Standard, nema šanse da priušti sebi toliki pad i vrati se opet ovdje.
Dulja možda i dodje na neku posudbu, o tome sam razmišljao još ovo ljeto, slabo igra u Hansi. Ne bi bilo loše da pokuša karijeru oživit malo.
Gojko igra redovno za Standard, nema šanse da priušti sebi toliki pad i vrati se opet ovdje.
Dulja možda i dodje na neku posudbu, o tome sam razmišljao još ovo ljeto, slabo igra u Hansi. Ne bi bilo loše da pokuša karijeru oživit malo.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Svakom raspravom i analizom gdje dovodite njihovu mogucnost dolaska kod nas pokazujete koliko samo ne pratite fudbal. Tako da..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
kakav ba cimirot, covjek igra najnormalnije
N
Nama dolaze samo ovi sto ne igraju
Umjesto da uzimamo najbolje igrace iz manjih klubova

Nama dolaze samo ovi sto ne igraju

Umjesto da uzimamo najbolje igrace iz manjih klubova
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Cimirot ljetos odbio Partizan ali eto vratit ce se kod nas
Covjek standardan u Standardu,skoro svaku utakmicu ove sezone po 90 min odigrao.Ako se slucajno ikada bude vracao u ovu ligu nece to biti jos 2-4 godine sigurno.
Duljevic rezerva u 2.Bundesligi.Ima i on godina sad,tesko da moze napraviti neku vecu karijeru kakvu smo ocekivali.Sve su prilike da ce mu Nimes biti vrhunac.Ne bi me iznenadilo da ga uskoro vidimo kod nas za jedno godinu-dvije,mada ima on ok CV,moze uvijek bez problema sarnuti za nekoga iz cvajte ovako.

Covjek standardan u Standardu,skoro svaku utakmicu ove sezone po 90 min odigrao.Ako se slucajno ikada bude vracao u ovu ligu nece to biti jos 2-4 godine sigurno.
Duljevic rezerva u 2.Bundesligi.Ima i on godina sad,tesko da moze napraviti neku vecu karijeru kakvu smo ocekivali.Sve su prilike da ce mu Nimes biti vrhunac.Ne bi me iznenadilo da ga uskoro vidimo kod nas za jedno godinu-dvije,mada ima on ok CV,moze uvijek bez problema sarnuti za nekoga iz cvajte ovako.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Opet povratnici. Nikad pitar nece pameti doc...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Umjesto da kupimo sve mlado iz lige sto valja mi vracamo truhle koje ne mogu ni u trecim ligama vani igrat.O povredama da i ne pricamo vise leze nego sto loptu sutaju.
Slaviša Vukičević za Avaz: "Drago mi je da su navijači prepoznali u čemu je problem, barem po onome što čitam na društvenim mrežama".
Ma treba uvesti pravilo da nema vracanja ko ode i to je to.....pa makar Rahman bio
vala rahmana vratiti kad bi dosao za obje noge slomljene
FC United Of Manchester !
Ja ne vidim razlog sto nebi igraca vratili ako je dobar? Dortmund vratio Götze, Hummels, Reus, Kagawa, i tako dalje. ako je igrac dobar za ekipu i posteno otisao bez neki glupost sto da ne.
Zvezda od ljeta 2017 skoro svaki prelazni rok vrati nekog starog igraca, ne odražava im se to negativno na rezultat.
Ne mogu da vjerujem da padnete na fore da se vraća Duljević, Cimirot itd itd. Ljudi dragi od toga nema ništa! Nemojte vjerovati "ŠKLJ" portalima koji jedva čekaju da vam bace bombe da vi pišete ovdje o tome...
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
I šta su tačno uradili gotze, hummels i kagawa? Isto što i said kod nas kad se vratio
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Uvijek ce biti dobri i losi poteza kad vratis igraca ( ili bilo koji transfer). ti kazes Said evo ja kazem Mujakic koji doneo jos jednu mio.
sada ovde bi 80% vratili Pidru da ne gledaju Tomasevica vise.
sada ovde bi 80% vratili Pidru da ne gledaju Tomasevica vise.

Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 25 okt 2022, 09:06, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Kod nas se itekako odrazi. Ne znas sta je gore, to sto dodju iz veceg i bogatijeg kluba pa te oderu za platu, il.to.sto su u 95% slucajeva kharine koje nicim ne prave razliku. Sta su to uradili Catakovic, Suljic, Said, Kapic, Dupovac (on jedini moze reci da je u drugom mandatu bio bolji nego u prvom, i to tek u onoj sezoni 20/21 kod Vinka), Lazic, Adukor, Mujakic (i on se et isplatio novom prodajom, al na terenu je bio uzasan realno)...
U svijetu igrac i kad se vrati, vrati se za manje para i na manju platu. Gotze i Hummels dosli u Dortmund za relativno male pare jer ne mogu nikad imat uslove kao u Bayernu, Grizman takodje u Atletico itd. Kod nas se vrati, ojadi kasu a nije ni sjena igraca kakav je bio kad je odlazio.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Sve satro navijaci a niko rodjendan klubu da cestita 

1. Ne blamirajte se
2. Ne citajte portale kao sto su arena-maxxxx.info
3. Pomenuti igraci nisu ozlijedjeni tako da nemaju nikakve veze s nama
2. Ne citajte portale kao sto su arena-maxxxx.info
3. Pomenuti igraci nisu ozlijedjeni tako da nemaju nikakve veze s nama
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Proximic, Vanja8 i 35 gostiju.