Postao/la Felixians4 » 24 okt 2022, 21:09
Pa jest sada postao kao zreo odrastao pametan čovjek,no zaista su ga u Cedeviti mogli duplo bolje i PRIJE iskoristiti,no bilo i prošlo,odletjeli oni sami iz Zagreba za Ljubljanu uvelike i svojom krivicom upravo zbog takvih odluka mada baš afirmacija Jusufa i Džanana neke su od najboljh stvari tog kluba.
Llull se ko nitko zahebao šta nije prihvatio onu ponudu Houstona,no pretjerujete. To što su mu očajni postoci je praktički nebitno,onda kad se najviše računa,na njega se i dalje računati može što je potvrdio i u superkupu,upravo je izneredio drop obranu picka i prelomio. Ovaj sastav u sebi nosi ne manje od 13-14 igrača koji svaki u datom momentu bilo protiv kog može povući i biti čovjek odluke,heroj,no Musa je uz Tavaresa,Yabuselea i Decka stup.
„Vidite da je tu dosta talenta. Imamo tri-četiri nova igrača, mi smo uneli novu energiju, ali doneli smo i nove stvari koje trener treba da postavi. Imamo sjajnog trenera koji nam iz dana u dan objašnjava koje su naše uloge. Zadovoljni smo – kada malo bude odmakla sezona i kada budemo uhvatili formu, verujem da ćemo igrati odličnu košarku“, počinje Musa za Sport klub.
Nedavno je reprezentativac Bosne i Hercegovine izjavio da mu je 53-godišnji Čus Mateo kao stariji brat. Mateo je nasledio Pabla Lasa na klupi Reala, nakon što je osam godina bio asistent, a u prošlosti je bio glavni trener Saragose, Fuenlabrade i Unikahe.
„Iskren da budem, nisam se nadao da ću imati baš toliko dobar odnos sa trenerom, kada sam došao u Real. Od prvog susreta, na kojem mi je rekao da treba da igram svoju igru, da ono iz Breogana pokušam da prenesem u Real Madrid, zato što su me zbog toga i doveli. Rekao mi je da se ne stidim svoje igre, tj. da igram slobodno. Dao sam 30 poena Unikahi u prvoj utakmici, tada nismo bili kompletni, samo trojica-četvorica seniora, ali on mi je rekao da želi da igram tako slobodno i kada se svi vrate. Kazao mi je da ću uvek imati minutažu i to mi je omogućilo da se oslobodim pritiska – zasad ide sve kako treba“.