FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prvi trener koji bude igrace stavljao na pozicije koje oni trebaju igrati ce imat moju podrsku. Jbt, pa i u igrici ako stavis igraca na neprirodnu poziciju bude los (s ovim logicno ne izjednacavam pravi zivot i managera). Poenta je da vecina trenera koja je prosla kroz ovaj klub izmisljaju pozicije igracima na kojima vecina nikad nije igrala. Ne kontam logiku iza tih poteza, pogotovo u situaciji kad imas haman potpun roster igraca ili odrijesene ruke da dovedes koga smatras potrebnim. Znaci fali ti odbrambeni, majka mu stara onda dovedi odbrambenog, a ne napadaca kojeg ces stavljat kao zadnjeg veznog i slicno.
Sumnjam u dolazak Hadzibegica ali kad bi dosao mozda bi i valjao. Mada sam od pocetka bio za varijantu da su SD i SS stranci, preferabilno zapadni Evropljani na koga ni mahala mahale sa svojim teticno-amidzicnim-rodjacnim vezama ne bi mogla uticat. No, opet koji bi to stranac dosao u BiH kad iz drzave svi lete glavom bez obzira. Mi smo korumpirani do zla Boga i dok god ne bude 100% postenje u klubu i jasan sistem po kojem se radi nece bit napretka upamtite to.
U suprotnom, ovo ce nam postat tradicija kao sto nazalost vec godinama nam se isto desava. Uzmemo titulu/kup , Evropa il se obrukamo il dodjemo blizu, malo se borimo u ligi i onda raspad sistema pocetkom novembra/krajem marta. Klub je iznad svega i klub ce prezivjeti sve i svakoga kao sto i dokazano vec mnogo puta jeste ali u klub se moraju dovesti ljudi koji su prije svega realni, upuceni u svijet fudbala i nadasve posteni. Meni od svih onih faca u klubu, ni jedna ne ulijeva postenje i iskren rad. Po meni ne mora ni voliti klub kao sto ga mi volimo ali je bitno da radi posteno i transparentno. Rezultat pravi ce tek tada doci sa postavljenim sistemom, transparentnoscu i postenjem.
Sumnjam u dolazak Hadzibegica ali kad bi dosao mozda bi i valjao. Mada sam od pocetka bio za varijantu da su SD i SS stranci, preferabilno zapadni Evropljani na koga ni mahala mahale sa svojim teticno-amidzicnim-rodjacnim vezama ne bi mogla uticat. No, opet koji bi to stranac dosao u BiH kad iz drzave svi lete glavom bez obzira. Mi smo korumpirani do zla Boga i dok god ne bude 100% postenje u klubu i jasan sistem po kojem se radi nece bit napretka upamtite to.
U suprotnom, ovo ce nam postat tradicija kao sto nazalost vec godinama nam se isto desava. Uzmemo titulu/kup , Evropa il se obrukamo il dodjemo blizu, malo se borimo u ligi i onda raspad sistema pocetkom novembra/krajem marta. Klub je iznad svega i klub ce prezivjeti sve i svakoga kao sto i dokazano vec mnogo puta jeste ali u klub se moraju dovesti ljudi koji su prije svega realni, upuceni u svijet fudbala i nadasve posteni. Meni od svih onih faca u klubu, ni jedna ne ulijeva postenje i iskren rad. Po meni ne mora ni voliti klub kao sto ga mi volimo ali je bitno da radi posteno i transparentno. Rezultat pravi ce tek tada doci sa postavljenim sistemom, transparentnoscu i postenjem.
1946
Na Koševu su ugradili sve cijevi za drenažu vjerovatno i grijače. Od danas evo valjaju novi sloj tampona. Da je kako saznati kad će trava doći. Moglo bi brzo biti gotovo.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma ajla i ova druga, nisu uopste odgovorne za taj sportski segment, one vam dodju kao malo bolji pr u jacoj firmi. Ajla je direktor i mora potpisati ugovore i slicno, ali cisto sumnjam da se ona sta sportski pita ili mijesa. Tu je glavni emir, i on je trebao otici sa dudicem
Ma mora i Emir otici nema tu opravdanja nikakvog da ostane
You are someone else I am still right here
Hadzija ko fadil novalic, samo ga zatvor moze iz fotelje istjerat 

Jel otišla uušš?
Pustite se Ajle, Poture i čistačica...
Pustite se Ajle, Poture i čistačica...
hadzija mrs
ayla mrs
potura mrs
ayla mrs
potura mrs
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma otici ce sigurno
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Hadzija vakat je, pa se cujemo opet onda za godinu-dvije da se vratis. #MirvicZna
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Hajde Mirvicu kakav story nabaci,nema nista od juce haman,yebes Emira i to sto upropasti klub,sto godinama dovodi debile od igraca bez obraza i karaktera.
Sad kad stavi sliku sebi i Hadzica. 

-
- Kontakt:
kad se sjetim Manchestera sa kerikom u odbrani ,frajer izrotirao svima sve,evr doveo kao napadaca a zavrsio na beku,ma bjezi ba.Pitanje je samo koliko ce se igrac truditi i koliko zna,jasno je da ce biti losiji nego na prirodnoj ali ne toliko losiji da te policajac dobije ili dijete koje pobjegne sa casa.napoleon72 je napisao/la: ↑24 okt 2022, 11:47Upravo. Kako je Tatar igrao oba krila i desetku, ubijao na svakoj poziciji. Fanimo.rekao.da mu je primarna pozicija lijevo krilo, kod nas igrao desno i bio najbolji. Duljevic igrao oba krila i desetku, Oremus oba beka i zadnjeg veznog... Pa i u Evropi svaki trener rotira igrace i mijesa.donDondon je napisao/la: ↑24 okt 2022, 11:37serete i vi sa tim pozicijama,mi smo ispali od treceligasa,pekara policajca,medicinskih sestara,srednjskolaca,ljudi kojima je fudbal nesto sporedno u zivotu a nasim manekenima smeta ako zamijene poziciju u ovoj propaloj ligi,ajde ba dosta mi je izgovora za sve.Ili znas ili ne znas
ne znam koji su gori ovi sto prizivaju mamica okorjelog kriminalca koji ne smije u svoju drzavu uci koji je policiju slao na svoje navijace,represiju vrsio godinama,krije se po kamenjarima ili oni sto opravdaju sve i svakog i u svemu nadju razlog
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
To je mozda cak i kljucni momenat. Ako ne uvaljaju tu podlogu kvalitetno i ravnomjerno, trava koje dodje na to...mozes je je.bati

- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, mercurial, OzmoodPinglewood i 64 gosta.