Onda nek više ne kenja po medijima kako voli klub, kako je spreman sve učiniti i uvijek pomoci, kako uvijek stoji klubu na raspolaganju.....Do sada je više puta imao ponude da se vrati u klub kroz razne funkcije, svaki put je odbio.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mangupe moj sretan ti 76-ti rođendan, godinama se zajedno radujemo, tugujemo, slavimo, plačemo. Razni manekeni su nosili tvoj grb a naše srce i tvoj dres a našu kožu na sebi, mnogi to nisu opravdali neki jesu, ova godina možda i nije najbolja iz rezultatskog razloga za nas ali nema veze ispred nas je još ako Bog da mnogo godina i uspjeha. Sve će biti i proći ali tvoje mjesto u mojim grudima nikada neće nestati, i na ono svijetu tamo ću će se moj glas bordo bijeli cijeli život ja navij'o sam za vas. Mangupe samo vremena i ako Bog da uskoro ćeš popuniti klupske vitrine a naše lice osmjehom.
Sretan rođendan voljeni Klube 1946
.
Sretan rođendan voljeni Klube 1946
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- napoleon72
- Kontakt:
Volio bih da nekad vidim jucerasnju formaciju sa malo drugacijim izborom igraca na terenu. 4141 al ne sa dvije desetke kao juce, nego sa dvije osmice, dva CMFa. Nesta sto bi u napadu bilo 433.
Sahinovic
Mulalic Trako Drobarov Tomasevic
Cirjak
Avramovski Djokanovic Mustafic Ikic
Catakovic
Avrama na desno krilo jer je ljevak, u spicu nemas targeta i nema potrebe da se sili sa centarsutevima.i krilom koje ide na proboj i centarsut, nego iskljucivo ulazi u 16. Zamisao juce je bila dobra al je nazad previse puhalo jer jedan veznjak od njih 5 (na papiru) se iole vraca u odbranu.
Btw ne znam.za vas al meni je Dzafic najvece razocarenje do sad. Apsolutno nikakav ucinak nema do sad. Et odigrao je nekoliko utakmica i na svojoj prirodnoj poziciji, al opet nula, ni sjena igraca iz Tuzle. Jbg, vecina ovih pojacanja su neke nepoznanice, povratnici u ligu, al on je nakon strasne sezone u PL ekipi dosao ovdje, ocekivao sam samo da nastavi, al jok...
Sahinovic
Mulalic Trako Drobarov Tomasevic
Cirjak
Avramovski Djokanovic Mustafic Ikic
Catakovic
Avrama na desno krilo jer je ljevak, u spicu nemas targeta i nema potrebe da se sili sa centarsutevima.i krilom koje ide na proboj i centarsut, nego iskljucivo ulazi u 16. Zamisao juce je bila dobra al je nazad previse puhalo jer jedan veznjak od njih 5 (na papiru) se iole vraca u odbranu.
Btw ne znam.za vas al meni je Dzafic najvece razocarenje do sad. Apsolutno nikakav ucinak nema do sad. Et odigrao je nekoliko utakmica i na svojoj prirodnoj poziciji, al opet nula, ni sjena igraca iz Tuzle. Jbg, vecina ovih pojacanja su neke nepoznanice, povratnici u ligu, al on je nakon strasne sezone u PL ekipi dosao ovdje, ocekivao sam samo da nastavi, al jok...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
godina dana od odlaska Sbrine,pomaka ni na vidiku,zali Boze zdravlja i preplacenih uhljupa
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Sretan ti rodjendan Bordo dive. Igman moramo dobiti kako znamo i umijemo radi niz faktora i onda u Banovicima poslati Slobodu u segundu division. Melji Rajvo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Shategabri
- Kontakt:
Očaj od igre. Ekipa ubijena u pojam.
Opet, ne znam je li samo to problem ili što su kolektivno pi.čkice.
Nema pola mud.onje.
Fino što smo dobili, no pitanje je kako s ovakvom igrom ganjati nekakvu Evropu?!
Ja, pojačaćemo se na zimu. Eno red se otego do parkuše, čekaju da potpišu za FKS, sve igračine.
Opet, ne znam je li samo to problem ili što su kolektivno pi.čkice.
Nema pola mud.onje.
Fino što smo dobili, no pitanje je kako s ovakvom igrom ganjati nekakvu Evropu?!
Ja, pojačaćemo se na zimu. Eno red se otego do parkuše, čekaju da potpišu za FKS, sve igračine.
Koševo Zapad
Srecan rodjendan voljeni klube..
Ocito ovde dosta firumasa prati klub od 2014, Hadzibegic je bio u klubu direktor presjednik pomaka nije bili ni za 0.0001 posto..
Hadzibegic stara skola fudbala, bez skole i engleski losi nego u bakira..
Safet Susic najbolji igrac bosne i hercegovine i FK SARAJEVO svih vremena i tu sta je sve..
Trener u vidu jesica, drugo nekako covjek nema nikakav osjecaj za drzavu bih kao ni za FK SARAJEVO.
Gdje god bio kao trener istjeran nigdje nista nije uradio iz tru ciklusa jednom uspio za bod izborit mundijal sa igracima svjetske klase u najboljim godinama..
Meho kodro
Vahidin alilohodzic
Topic
ZORAN MAMIC i prepustat njemu poziciju sd i generalnog direktora i odvezat mu ruke da radi sta god hoce da uzima od prodaje igraca koliko hoce
E sad probkem je on i kad bi htio doc nesmije jer bi ga HDZ COVIC prije nego bi dosao do vogosce isporucio hrvaskoj tacnije u tamnicu..
Al mislim da bi mu MIRVIC/ TAN Mogli ispunit zelje i zahtjeve sto se tice love prostitutki tolumarenja sto je vrlo vazno za njeg, e sad onaj ustasa prijasnji navijac veleza sigurno to nebi dizvolio
Ocito ovde dosta firumasa prati klub od 2014, Hadzibegic je bio u klubu direktor presjednik pomaka nije bili ni za 0.0001 posto..
Safet Susic najbolji igrac bosne i hercegovine i FK SARAJEVO svih vremena i tu sta je sve..
Trener u vidu jesica, drugo nekako covjek nema nikakav osjecaj za drzavu bih kao ni za FK SARAJEVO.
Gdje god bio kao trener istjeran nigdje nista nije uradio iz tru ciklusa jednom uspio za bod izborit mundijal sa igracima svjetske klase u najboljim godinama..
Meho kodro
Vahidin alilohodzic
Topic
ZORAN MAMIC i prepustat njemu poziciju sd i generalnog direktora i odvezat mu ruke da radi sta god hoce da uzima od prodaje igraca koliko hoce
E sad probkem je on i kad bi htio doc nesmije jer bi ga HDZ COVIC prije nego bi dosao do vogosce isporucio hrvaskoj tacnije u tamnicu..
Al mislim da bi mu MIRVIC/ TAN Mogli ispunit zelje i zahtjeve sto se tice love prostitutki tolumarenja sto je vrlo vazno za njeg, e sad onaj ustasa prijasnji navijac veleza sigurno to nebi dizvolio
apsolutno nam treba neko namazan ko mamić, kakav crni hadžibegićPitar6785 je napisao/la: ↑24 okt 2022, 09:53Srecan rodjendan voljeni klube..
Meho kodro
Vahidin alilohodzic
Topic
NEMA NAZAD
Mamic ima taj kvalitet da bi on sve klubove ex yuge mogo napravit da budu ko dinamo..
Prvo covjek je karakterno debil ko igraci koji nastupaju po tim ligama.. ima seljacki krkansko ponasanje koje jedino pali na ovom pristoru. Psovanje pretcivnje prijetnje pokusaj ubistva i te metode..
Drugo voli pare na kriminalan nacin isto ko i vecina igraca i in razumi taj jezik ti meni ovo ja tebi ono..al radi akta iznad navedenog nesmijuga povalit zajebat vec upravo radi metoda iznad navedeni moraju dat malo vise nego sto on i trazi za svaki slucaj
Trece covjek ima nos za kvalitet al ako ponekad i dovede skartcinu strahom metoda navedena u prvom pasosu natjera skart igraca da igra ako i nemoze prirodno ima alternativna metoda steroid vreca na glavu itd..
Zna pregovarat sa menagerima (jos lakse sa menagerima koji prate igrace FK SARAJEVO) lokalni koji takodje sanjim se nesmiju kockat u vidu da ga zajebu, cak bi igrace tim duducima prodavo isteko reko al plati koda je tek proizvedeno, ako neces akt broj jedan sto je za igrace to vrijedi za ove duduke menagere iz ex yuge..
E sad dali bi on vremenom izjebo Mirvica/TANA prerasto njih i klub i dali bi klub presao u njegovo vlasnistvo kao dinamo sto je to neznam..
Prvo covjek je karakterno debil ko igraci koji nastupaju po tim ligama.. ima seljacki krkansko ponasanje koje jedino pali na ovom pristoru. Psovanje pretcivnje prijetnje pokusaj ubistva i te metode..
Drugo voli pare na kriminalan nacin isto ko i vecina igraca i in razumi taj jezik ti meni ovo ja tebi ono..al radi akta iznad navedenog nesmijuga povalit zajebat vec upravo radi metoda iznad navedeni moraju dat malo vise nego sto on i trazi za svaki slucaj
Trece covjek ima nos za kvalitet al ako ponekad i dovede skartcinu strahom metoda navedena u prvom pasosu natjera skart igraca da igra ako i nemoze prirodno ima alternativna metoda steroid vreca na glavu itd..
Zna pregovarat sa menagerima (jos lakse sa menagerima koji prate igrace FK SARAJEVO) lokalni koji takodje sanjim se nesmiju kockat u vidu da ga zajebu, cak bi igrace tim duducima prodavo isteko reko al plati koda je tek proizvedeno, ako neces akt broj jedan sto je za igrace to vrijedi za ove duduke menagere iz ex yuge..
E sad dali bi on vremenom izjebo Mirvica/TANA prerasto njih i klub i dali bi klub presao u njegovo vlasnistvo kao dinamo sto je to neznam..
- ElCartel11
- Kontakt:
@Morto skidaj ovu anketu sa teme 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Oktobar 3/4 opcije otpale

Bojim se da i ova zadnja ne bude isto

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebo majku koja je ka.rina ova Tuzla City, nas 2x dobili i opet ispod nas 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
@Morto prijedlog za anketu koliko ćemo promijeniti trenera do kraja sezone 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
E zamisli tek kolike smo mi ka.rine onda, 2 puta dobili Borac i opet iza njihElCartel11 je napisao/la: ↑24 okt 2022, 10:29Yebo majku koja je ka.rina ova Tuzla City, nas 2x dobili i opet ispod nas![]()

- napoleon72
- Kontakt:
Prestanite sanjat Mamica. Dobit cemo ga al u qrcu. Uostalom kriminalac nam ne treba, imali smo Ibrakovica, jedva ga se kutarisali.
Vidim, sad ni Hadzibegic ne valja za direktora. DIREKTORA kluba, funkcija koju zadnjih 8 godina obnasaju Dino Selimovic, Sabrina Buljubasic i Ajla Alimanovic. Dan te yebo ne prica se o trenerskoj poziciji ili poziciji SDa pa da treba neko mlad, moderan i s konekcijama. Za direktora je dovoljan neko ko ima autoritet, iskustvo i da zna sta znaci FKS. Hadzija, kakav god je, uz Calu je jedini koji dolazi na tekme Sarajeva. I to ne evropske i derbi utakmice da ga neko vidi, nego na obicne ligaske meceve. Voli klub i prati klub, a za direktora je 5 klasa iznad Ajle, Sabrine i Sline Selimovica.
Hadzija direktor, Topic sportski direktor bi bila ozbiljna kombinacija. Topic je mud.onja i castan covjek, a ima finu internacionalnu karijeru i sigurno ima dobre konekcije (mada ni to ne mora znacit, imao je Zeljeznicar Papca pa im nikog nije doveo, bolje evo Bekric radi i to s manje para). Al za Hadzica je upgrade.
Treci zupcanik u mehanizmu, trener, ono sto je i najvaznije za igre na terenu... E tu fkt nemam vise ideje. Ja i dalje stojim da nam je za pocetak dovoljan neko poput Bake Sliskovica, da ekipi vrati pobjednicki mentalitet, da utakmice poput Krupe i Igmana rjesavamo kao sto smo takve protivnike rjesavali izmedju 2018. i 2021. godine, kad ne ide tehnikom ide "autoritetom", protiv onog Sarajeva su se svi plasili da igraju. Danas te Posusje napadne jer su nanjusili krv, ako mogu srednjoskolci sto ne bismo mogli mi? To se mora iskorijenit.
Novom treneru dat ugovor kao Vasoskom, do ljeta. Ako se pokaze produzenje i odrijesene ruke za sklapanje igrackog kadra na ljeto.
Vidim, sad ni Hadzibegic ne valja za direktora. DIREKTORA kluba, funkcija koju zadnjih 8 godina obnasaju Dino Selimovic, Sabrina Buljubasic i Ajla Alimanovic. Dan te yebo ne prica se o trenerskoj poziciji ili poziciji SDa pa da treba neko mlad, moderan i s konekcijama. Za direktora je dovoljan neko ko ima autoritet, iskustvo i da zna sta znaci FKS. Hadzija, kakav god je, uz Calu je jedini koji dolazi na tekme Sarajeva. I to ne evropske i derbi utakmice da ga neko vidi, nego na obicne ligaske meceve. Voli klub i prati klub, a za direktora je 5 klasa iznad Ajle, Sabrine i Sline Selimovica.
Hadzija direktor, Topic sportski direktor bi bila ozbiljna kombinacija. Topic je mud.onja i castan covjek, a ima finu internacionalnu karijeru i sigurno ima dobre konekcije (mada ni to ne mora znacit, imao je Zeljeznicar Papca pa im nikog nije doveo, bolje evo Bekric radi i to s manje para). Al za Hadzica je upgrade.
Treci zupcanik u mehanizmu, trener, ono sto je i najvaznije za igre na terenu... E tu fkt nemam vise ideje. Ja i dalje stojim da nam je za pocetak dovoljan neko poput Bake Sliskovica, da ekipi vrati pobjednicki mentalitet, da utakmice poput Krupe i Igmana rjesavamo kao sto smo takve protivnike rjesavali izmedju 2018. i 2021. godine, kad ne ide tehnikom ide "autoritetom", protiv onog Sarajeva su se svi plasili da igraju. Danas te Posusje napadne jer su nanjusili krv, ako mogu srednjoskolci sto ne bismo mogli mi? To se mora iskorijenit.
Novom treneru dat ugovor kao Vasoskom, do ljeta. Ako se pokaze produzenje i odrijesene ruke za sklapanje igrackog kadra na ljeto.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
Hahaahah frajer kao ofanzivac ima gol i asistenciju u 14 utakmica.

Gledaj ti vatrica i lozione u komentarima, ne bi covjek rekao da je Kvarachelia.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Obzirom da obucu niko ne shvata ozbiljno, treba postaviti anketu koliko ce se naredni trener zadrzati.
Ja pikujem do pocetka marta i to samo uz vrlo dobre rezultate na pripremnim utakmicama
Ja pikujem do pocetka marta i to samo uz vrlo dobre rezultate na pripremnim utakmicama
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Suvisno je ovog retarda uopste i komentarisati. Drobarov,Dzafic,Tomasevic,Trako,Nurudin i oatala kompanija tesko je odabrati ko je gore igrao i ko je manje dao timu. U 10 tekmi nisu u stanju jednu da dobiju hebem im svu familijunapoleon72 je napisao/la: ↑24 okt 2022, 10:57Hahaahah frajer kao ofanzivac ima gol i asistenciju u 14 utakmica.![]()
![]()
![]()
Gledaj ti vatrica i lozione u komentarima, ne bi covjek rekao da je Kvarachelia.
Prijedlog za novu anketu.
Da li je Ayla:
1- Glupa
2- Kreten
3- Mentalno limitirana.
4- Svesno u akciji pljacke i otimanja.

Da li je Ayla:
1- Glupa
2- Kreten
3- Mentalno limitirana.
4- Svesno u akciji pljacke i otimanja.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bhfanatic14, boki86, BordoArmy88, Combattente87, dencho, MaroonBjelave, MokraKifla, MSOZ101, n0dix, Pitar6785, relativizam, SamoDaKazeem, siroliver69, tajsamja, Tarapi, umrobihzbogtebe1946, USB, Vanja8, Zagor i 182 gosta.